- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- към по-хард хората:как мислите??
Къде учиш в Бургас?Първоначално написано от peps_from_mars
![]()
ае кво се нахвърлихте на момичето......????като стадо простаци сте...... момичето ви казва нещо.....но виее...ъ-ъъъ.... просто немам думи![]()
![]()
![]()
![]()
ok.
Това аз ли съм го писалПървоначално написано от quench
8-
Че какво кат оси ниска бе? При нас имаше едно време да пускаме един дребосък...щото к'во ли си мислят..той тоя дребния нищо няма да ми кажеПървоначално написано от peps_from_mars
![]()
Аз пък в даскало им викам "И на селските чада - хеви метъл, копелетаПървоначално написано от quench
Ми на мен ли?Първоначално написано от peps_from_mars
Сигурно така ще еПървоначално написано от пор
Е метъл ли да ти кажатПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Всъщност на мен са ми подвиквали, ама не съм се връщал (за сега). Е лошо че е в квартала, а тук може да го отнеса, но поне веднъж ще е купона.
Бах маа му...как е възможно точно в моя квартал да "опасно" за мен![]()
съжалявам не се определям като хард човек ама ще ти отговоря: според мен това е същата ситуация когато ти видиш някакви лъскави фешанчета да им подвикнеш нещо - те правят същотообщо взето кръговрат
"Целувка за лека нощ"
shto toi ne se oplakva i ne se pravi na interesen ?Първоначално написано от пор
На кого казваш "той"Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Вие кого ще обиждате на "мъж",бе,а?!
![]()
![]()
Мълчина! Инъче ще (се) изпразня (в) залатаПървоначално написано от quench
![]()
Еми... И асз съм далече от метъла, но ми викат така. Са хорта са необразовани и като видят черен лак и се сещат за Мерилин Менсън....
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Образовай ни де. Закой да се сещаме, за Трейси Чепмън - тя е от хард хората?Първоначално написано от ErinEverly
2т. системно
Ха то това с "Хеви метъл копеле!" не е подигравка даже е забавно..като бех метъл ми викаха постоянно така ма и на мен ми беше смешно по начина по който те го правиха..ма кво ще ти говорят след като оня си е загащил дънките в боксьорските обувчици..хахах това е супер грозно!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Бате,ако некой нещастник,който явно ти се подиграва,ти рече "Хеви метъл,копеле!",ти какво ще направиш? Един от моето даскало наверемето спука заради ебавка едно копеленце. И е правилно тва,което направи!
Бий ги бре,бий ги!
![]()
Защото момичето е леко заблудено им се вързва и е интересно, лесно и забавно да си избиваш комплексите комплексите като и се подиграваш. Още повече, че емо. Иделната им възможност. Лошо за момичето, защото наистина им се обиждаПървоначално написано от няма значение кой съм
По темата - с мен пък никой не се е закачал за това. Само веднъж в автобуса един от тия дет седеше да мен и надуваше някакъв смотан чалга-рап ми каза "о давай на жизата ве брато" или нещо такова. Причината за това е, че аз много рюдко се обличам в "метълско" облекло. Моето облекло е по-скоро "рапърско".
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Интересно ми е що скачат на разни ученици ми на мен не скачат?Първоначално написано от quench
Щот са дришляци май дедазнам
.
2т. системно
Абе...по-добре тва отколкото да вървиш по НДКто и няква фешънка да ти вика "\m/ Ооо, хеви метъл!"Първоначално написано от TheNightRider
![]()
На мен лично не ми викат много...най-ми е смешно в училище некви кат кажат "А знаеш ли какво значат безопасните игли?", аз казвам, че ги нося заради пънка, а те "Мне, значи че си търсиш гадже!"
Уникално!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
kvo znachi da gi nosish zaradi punka ?
Първоначално написано от brain_stew
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
ontopic: Да не ти пука от такива неща.. Приемай го от забавната страна.. и и ти се ебавай с тях.. Малко самоирония също може да свърши работа.
offtopic: qwertyu - президент![]()
mh..Първоначално написано от Boot
мацка, не е важно кфо ти казват, а как ти се 4увстваш добре![]()
Аз пък вече изобщо не обръщам внимание...е понякога ми става смешно
То кво ли не бях..метълка,пънкарка,скинх ед,наркоманкаЗависи кой ме види се е различно мнението
![]()
Нещо даже не смеят и да ми отговорят големите биячи.Първоначално написано от Amayo
![]()
2т. системно
като седна в градския транспорт до някой и той става,макар да не слиза и да е гъч
редовно ми го правят тоя номер
ама кефи,щтото си тръсвам баджаците на 2 седалки (: