- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- към по-хард хората:как мислите??
малко си минала и покрай пънка ама ае.
и на мене ми викат метълка, а нямм абсолютно нищо общо с метъла ако това те успокояваама ми дреме на гъза
Ne...prosto nqma smisul da se zanimavat s glupaci kato teb!Nes i struvat usiliqtaПървоначално написано от Amayo
a po temata:Jiveq v grada na 4algata i tuk e trudno da si metul.Predi po-4esto mi kazvaha "heavy Metal Kopile!",no tui kato grada e maluk i ve4e sa me zapomnili i nqma smisul![]()
Ми ако кажа че ти си глупак.Първоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно
...
az pone si go priznavamПървоначално написано от Amayo
![]()
Draznqt me mnogo I edin pat razcepi ustnata na edin..............
Дъ бест аватар от галерията
Е като ти кажат метъл кво ?!? Ти тряа да се гордееш (въпреки , че си пънкарка) ... Мен ми викат постоянно тей (тъпи чалгари
![]()
) ... Първо ме беше яд , щото въобще не бях метъл , но после свикнах и ся ми е кеф ... а эа эадниците дето праят эабележки эа облеклото или нещо такова - теглиш една майна и тва е
пък и Менуор са гей![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
ц, те са педофили. Или поне на такива мязат.Първоначално написано от TheNightRider
Saatana vittu perkele hate crew!
за моми4етата по разбирам ако сл6ат 4алга-ок , не ми пука! Ама наконцерта на нова година една фр отиде и кат фклу4их Твто гледам некви гей4ета се вживяват в песните на Малина, Къпина и още некфи простотииЕ тва немога да го разбера
А аз си слу6ам и метЪл и понякога даже хип хоп ама не критикъвам другте.
А и на мен са ми викали там сякви глупости ама ми омръзна и после в даскало ги хванаха с 500 лв в раницата![]()
![]()
(бях копирала на принтера по 100лв,пробвайте кат истински стават ,а тая налавката се се хваща
)
Аз много се смях ... Имаше на спирката един метъл, ама направо - със всички метълски дрехи и аксесоари... И аз му викам "Йо, Металика" или нещо от тоя род, той като се възрадва, взе да се вдъхновява.. "Йо, металика, копеле, дъ бест ъф метъл..." (Не съм сигурна дали беше Металика или нещо друго му казах,беше отдавна). Много се изкефи човека...
Имахме няколко метъла в даскало, и всички много им се радваха.
Иначе на мен хората ми викат "дрога" защото ами не знам защо... МНого съм завеяна и заспала някаква, и са ми казвали че приличам на друсаща херца![]()
И са ми се смяли на дрехите, и шапките най- вече (имам афинитет към весели олигофренски шапки...
Не съм въобще "хард" - и между другото под "хард" по- скоро бих разбрала човек с твърд характер, отколкото такъв дето слуша хард- музика...
А за авторката- само на неуверените хора им пука какво мислят непознатите за тях...
А простаците - и метъли, и "фешъни" и пънкари, и рапъри, и всякакви- ако са повърхностни и държат на лейбълите,на дрешките и на тези неща, винаги ще се подиграват на различните от тях.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ооо аве ский ся слеещия път некой кат ти каже нещо му викаш "на майка ти путката е голема колкото на болшой театър завесите" и ако тръгне да ти прави нешу не бегаш а стоиш и си го изчакваш да дойде ако не моеш да се млатиш го дъниш в слънчевия сплит със се сила и си тръгваш а ако моеш да се маризиш така му загряаш вратът че цела дима шал да не сложи. Поне аз тей правя и работи![]()
Aбе да не ти пука....![]()
Ами на мен веднъж докато си чаках автобуса някакво момиче ме пита: Ти метълка ли си? Стана ми супер смешно, но само най-демонстративно продължих да си слушам Nightwish на mp3-player-a...
Ти па къв метъл си? Айде марш у песъчника. Аре ве къде са биячите? Къде са якото тупаници в зъбите и шутовете в око? Ей тва ви признавам на метълите че дришлеете като за световно.Първоначално написано от quench
2т. системно
Мисля, че съм прекалено хард, за да отговоря на твойте лайт (?) въпроси.
Г класите са за така по хард хората.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
2т. системно
Москвич от най старите на дълги в насрещното?!
2т. системно
Нито съм ХАРД ЧОВЕК,нито нищо,хората по улицата нищо не ми казват.Веднъж си вървяхме с една приятелка покрай оградата за към училище и покрай нас минаха 2 момченца и едното ме посочи и каза с потаен глас: Наркомаааан....
Аз много се изкефих.И да ми кажат нещо-тряа ли да ми пука?По-скоро такива неща ме развеселяват...
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Amayo, I phear u![]()
btw .. napravete tema : "kak da stana po-hard chovek"
ох мамини златни хард били...![]()
ааа,то е ясно - като ядеш цимент!![]()