- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- към по-хард хората:как мислите??
Закоравели сте виййййй![]()
2т. системно
Чак сме се запекли,ей!!!
![]()
![]()
Така и не разбрах къв е врагът на Ге класата уе ?
2т. системно
Експлойтед,най-накрая се обърна в правата вяра,а? Ще разбереш коя музика е яка!!!
Саму чалга и поп-фолк!
Бе една Г класа може и да спре (каквото и да е то) ама три Г класи с еднакви повтарящи се номера никога!
2т. системно
оооо небесни гъзар!!! днес след мен крещяха "гръъъъънч, ей гръъъъъъъъънч!!!!" пхахахахахахахахахаха мно са зле серозно!
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Хм,кой не е гледал анимацийката "Antichalga",в която на едно якуууу червено кабрио му се случва нещо лошо от един понтонен камион?
![]()
http://vbox7.com/play:af82191b
За това ли става дума![]()
точ същото!!!
![]()
неее,и до ден днешен ме кефи понтонерката....
![]()
Мене ме кефи песничката в ферарито \/ .
2т. системно
oooooo ъъъъъъ едно времи ми викаха тейтогаз ходех с некфи тениски ,чернууууууууу , ляля , ама не ми пукаше , все ми праеха тей \m/ а и изглеждаше странно сиг -блондинка метълка
. Ся почнах да се обличам по-така кат другите , не ми пука за облеклото и в розоро да съм ,кат са прибера ще си пусна метъл
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дя ви питам ся примерно сте езлезнали с майка си и сте се облякли котж метъл тва слу4вало ли ви се е
По принцип ми се е случвало да излизам с майка си облечена като метъл (или там некво)...кубинките, черните дрехи...екстри некви задължително....но не помня да са ми викали така!Викат ми така когато съм с вуйчо си и пеем с него нещо на Джудас!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Не се водя метъл, не се водя пънкар, водя се себе си.Харесвам и по-тежка музика, това е вярно.
Случвало се е да ми се подиграват, че съм бил метъл...ам да си гледат работатаКаквото ми харесва това ще слушам, като ми харесва ще се обличам в черно
![]()
хъхъ..
da ne si pop ?Първоначално написано от Shadow_Walker
Не естествено...просто ме кефи да нося черни дънки, черна блуза и напоследък и черна риза
![]()
хъхъ..
emi az oniq den razpravam na edin moi sau4enik 4e sam si kupila bluza na cannibal corpse s edin mozak i bradva zabita varhy nego i kryv i toi vika abe ti se momi4e ne trqq da nosi6 takiva bluzi![]()
![]()
![]()
И?Кво изобщо ти пука?!Обличай си се така както искаш...и според баба ми черното е траурен цвят и момиче на 14 не трябва да носи черно!Същата баба почна да се моли за душата ми, защото се кефя, че Бурзум пали църкви!А аз седя отстрани и се хиля....Първоначално написано от Анонимко
Правилно прави жената... Аз като чуя Бурзум, и сънувам кошмари 2 месеца...Същата баба почна да се моли за душата ми, защото се кефя, че Бурзум пали църкви!А аз седя отстрани и се хиля....![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
zdr! az po princip ne sum metulka,slusham elektronna muzika,no sum si hard,shtoto se kefia na hard techno i dr takiva,no se oblicham kakto iskam i kakto na men mi haresva,opitvam se da experimentiram susu sebe si i vunshnia si vid i ne me interesuva kvo misli Dragan<petkan i tn.a za tva kvo ti e kazal niakoi si na ulicata,koito moje bi nikoga niama da vidish pove4e,ne biva da ti puska,shtoto tva sa gluposti.a puk i po princip edna fieshonka primerno e v 99% ot sluchaite doooosta po-tupa i po-zle izglejdashta ot teb ,taka 4e vo ti puka ??!!
we like it DARK&HARD
там е работата че не съм... но те това ми викахаПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Ъ'хъхъхъхъх!Представи си Александър Невски в пламъци...мухахахаха!Първоначално написано от rosskata
![]()
Не..ебавам се, макар че би било красиво!По принцип според мен е некво зловещо да гледаш там как църквата гори и т.н., но все пак е много по-лесно да рушиш, отколкото да градиш, а хората с години са градили и пазили разни църкви...
Ти па на баба си за Бурзум ли разправяш ?!?!?![]()
Ние с баба си говорим за ядене...В смисъл:"Бабо,дай да набирам шипков мармалад!"![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Метъли по-добре не пишете,
а вземете и най-накрая умрете!
Джиеа, word!
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.