- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще правите ли СЕКС в Новогодишната нощ?!
аз пък направих най-зверската и добра свирка която съм правила някога до сега ! 45 минути ! много се гордея![]()
![]()
честита нова година на всички![]()
emi misleh si 4e nqma ama v posledstvie,to4no v posleniq moment go napravihme![]()
Feel my pain
Дилемата беше преди или след приготвянето на вечерята.
Ползва търсачката.
Аз правих, за вас не зная![]()
2т. забрана за ползване на профил
Правих, даже посрещнахме новата година в леглото.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Правих... ама беше нищо и половина 20 минути общо с пауза между първите и вторите 10 минути. Доста време си седяхме само двамата и просто си лежахме... беше много по-готино и съм супер доволна![]()
За съжаление не правихме.Само си лежахме двамата с ужасно главоболие.За сметка на тва всички си помислиха,че го правим и постоянно трябваше да викам "Ае нищо не праим ве,моеш да влезеш споко"![]()
hm iskashe ni se no gadjeto se natrovi ne6tokakto az wikam keep walking
fantata e vinovna za glavobolieto ne johny-to
dam ni6to ne pravihme rezil ... ama si go navaksahme dnes![]()
А аз още не съм наваксала-нищо чакам търпеливо до сряда-четвъртък и ако не стане-го спуквам от бой![]()
![]()
За сметка на това днес се целувахме с часове и беше изобщо разкошна вечер. понякога и без секс е много хубаво!
e баш на нова година не прайх ама следобеда прайх![]()
Честита нова година на всички !!!
ся по въпроса...и аз правих,ама към 3 и нещо сутринта и направо след това се трупясах,после моя ми се дърви на гъза както му съм се надупила и спа към 12 на обяд,ама прекалено много ме цепеше главата,сънена..ужас...и му отказах, той ми се разсърди хаха
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
за съжаление не.. нямахме презервативи![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
I az pravih i be6e syper ama mn burzo se sumna..![]()
Syshtata istoriq,samo s tazi razlika 4e az mu dadoh na obqd 6tot i na mne mi se pravesheПървоначално написано от ultra
![]()
ние имахме, обаче бяха изпадали...... - на подовото отопление....... и все едно нямахме........Първоначално написано от panterata
![]()
Секс в ЕС правих едва днес,но за сметка на това беше като за Световен съюз. Невероятно-още ме обливат вълни на удоволствие!
Ама ти вярно си много радостна, че изпитваш оргазъм ?Първоначално написано от krem4et0
![]()
А догодина ще правите ли ?!? Аз праих днес 3 пъти, тамън. Поздрави на всички
2т. забрана за ползване на профил
Ouch! I like your style!Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
Същото.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Хахах, защо ми е тооолкова познато!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Как можете да разваляте хубавото уиски с фанта!??Първоначално написано от Kitana
![]()
![]()
Нищо не разбирате от пиене! Аз дори и лед не слагам, за да ми е пълен вкусът!!
---
А аз.. аз не съм правил. Нямаше къде, нямаше кога, на следващия ден рано-рано си хванах влака към София. Европейски секс - след месец..![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
то да беше само 1 оргазъм..........................Първоначално написано от LoRinSeR
shizzle съжелявам,че не ти повярвах за броя оргазми на приятелката ти по Коледа-нещо такова на мен се случи,е не бяха 14,ама пак стига!