- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще правите ли СЕКС в Новогодишната нощ?!
Ти май изведнъж си се "отприщила", а? Силно ще се радвам, ако съм имал някаква, дори минимална, роля в отпускането ти ^_^Първоначално написано от krem4et0
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
по-с8коро леглото ми подейства така-не бях правила секс в легло доста време,а само в кола.
доста неочаквано беше, но правих![]()
>>> House Music <<<
Бях на купон на пънкари и индъстриалци - бяхме над 80 души в мезонет над 150 квадрата. Мацката беше с мен,но къде да правя секс,а? Пък и като ойдоха пияните гости-члагари,пуснаха чалга и стана мазало... После се отрязахме без изключения като свини (тва беше необичаен купон - всеки си носеше)
И така,на НГ няма секс - защото секса вреди на алкохола и те прави слаб в погото!
![]()
Първоначално написано от quench
Не си измисляй! Нали си наясно, че на чикиджия като теб никой тук няма да повярва, че има "мацка"
![]()
![]()
Смешник
Бяхме 40 чалгаджии, 4 прогъра, един грънджър, дуумаджия, дет метълист и аз. До полунощ беше само чалга, но после.. Гледай как се тъпчат чалгарчета в пого! MUHAHAHAHAH!!!Първоначално написано от quench
![]()
![]()
Казват, че всички, като пийнат, почват да мятат гюбеци. Е, при нас не бе така. ВСИЧКИ НА КАМАРА!!! WAAAH!! FUCK YOUR ARSE WITH BROKEN GLASS!! lolololol
И ние "си носехме" пиене. Поне не трябваше да бия някакви бълвочи. И постоянно "НЕ ПРАВИМ СЕКС, ВЕ, МОЖЕШ ДА ВЛИЗАШ В ШИБАНАТА СТАЯ!"
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Абе много против чалгата сте-защо? Аз съм супер фенка!
Един приятел-метълист, едно време ми обясняваше "Чалгата е за на маса и под маса " , а аз не му вярвах.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Гаджето ми слуша рок,метъл и свири на китара,а аз съм най-голямата чалга фенка в града. Ама сме заедно вече 2 години и 4 месеца. мисля,че тези неща нямат значение!
На теб ти е простено. Момиче си и си от Свищов. Обременена си с прекалено много негативна енергия.Първоначално написано от krem4et0
Иначе - нищо против кючеците. На "Банана" и "Шопската салата" съм пръв скочил! Ама не мога да понасям чалга балади![]()
И аз така.
Чалга баладите...ъъъъъ...не, мерси.
I az sum taka shizzle! \Първоначално написано от shizzle
/ ! Ina4e na men bi mi bilo nai-prosteno da haresvam 4alga 6toto lelia mi e peva4ica ma sly6am samo zabavnite kiy4eci! \
/
Кремче: сексистка шегичка към провинциалистите
Kulio: виж, аз много не разбирам. минало ми е времето. аз съм от епохата на "радка-пиратка".
E па и аз го знам.![]()
Ехх, спомени, спомении.. Когато бях само 6ти клас, невинен и наточенПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
тия са слаба ракияорк. кристал и тони дачева - е тва е
![]()
и разбира се моя приятел - Володя - пирамиди, фараони![]()