- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ot ti4aneto moje li da se napravqt muskuli
az sam momi4e i sam se zaxvanala serioxno s ti4ane,i se 4ustvam prekrasnoooooooo kato bqgam.samo me pritesnqva tva 4e moga da nparavq muskuli na krakata,a tva 6e e ujasno za6toto sam momi4e.neka po opitnite sportisti mi kajat dali ima takava opastnost
ne, bqgai po-d1lgo i nqma da trupash muskuli na krakata
dam dobreПървоначално написано от Анонимко
ymruzna mi ot nekompetentni mneniq
zna4i principno mnogo trudno moje da trupa6 masa ot ti4aneto
principno masa ot ti4ane moje6 da napravi6 samo ako pravi6 sprintove ! smisul dati4a6 100 metra na max na vuzmojnostite ti iposle da hodi6 i posle pak taka! predpolagam ne pravi6 tova
pri ti4aneto se polu4ava to4no obratnoto
t.e. kato ti4a6 20 min svalq6 maznini a sled 25tata minuta ne samo ne ka4va6 maznini ami tqloto ti zapo4va da gori kvot nameri .t.e. po4va da gori i muskyli
![]()
Тичането е клас кардио дейност. От нея се отслабва, но не само мазнинно, но и много мускулна маса. По-добре се заеми с велоеаргометър.
Съгласна съм с [Lucifer]![]()
О,я стига с тези сектанстски философии..на теория може и да е така..
Обаче аз тичам по 2 часа на ден от около година и половина всеки ден! и мускулите на краката особено под коляното са по-големи и от на момчетата..![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз тренирам тенис от 10 години и ми се налага доста да тичам, и на корта и извън него! Краката са ми доста срегнати, имам мускули, но в никакъв случай не са огромни или нещо такова! Женското тяло не е устроено така, че да трупа голяма мускулна маса! Така че колкото и да тичаш няма да ти погрознеят краката!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Това не е хубаво.Първоначално написано от RAWRRR
На изпит преподавателят пита студента:
+Защо ми намигвате?
+Сигнализирам,че знанията ми са на привършване.
Тичане за момичетата - без това не им трябват мусколи и велоаргометър за момчета![]()
хехехех мерси за съветите и на мен ще са ми от ползаПървоначално написано от [Lucifer
![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Ако бягаш дълго време не се развиват , а просто се стягат мускулите на краката и седалищните мускули. Малко не съм съгласен че на 25-тата минута тялото гори и мускули , защото аз бягам по 30 мин на ден като накрая правя и спринт и мускулите ми не са се "смалили". Баща ми е експерт в тези области (спорт и диети) и никога не ми е казвал подобно нещо. Дългото бягане (крос) стяга мускулите : крака , дупе , прасци , корем , дори и бицепс (при правилна стойка на бягане , която е много важна). При кроса мускулите не "набъбват" , така че не се притеснявай. Не прави спринтове , защото просто не са ти нужни. Само в крайни случаи ако нямаш въздух 1 седмица прави спринтове за въздух. Айде приятно бягане!![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own