- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Dnes imam 4as pri kozmeti4ka..ami sega :D
та така днес ще ходя при козметичка за триъгълника...мн се шашкам,може ли някое момиче да ми обясни ппроцедурата...сваляш ли прашките..как трябва да застанеш....плс хелпппп![]()
ами кажи й че ти е за първи път и тя ще ти обясни![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Vsqka kozmetichka raboti po razlichen nachin taka che spoks.. Tq she ti kaje kak iska da zastanesh :P
oh ami men me e sram ot sobstvenite mi kosum4etaaa![]()
е нали заради тях отиваш.Ти ако нямаш косъмчета,няма да си там.Споко тя по цял ден гледа такива нещаПървоначално написано от :}
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
olive_oil
mersi ;]
Ujas!Mi kato te e sram da ne si si zapisvala 4as we!T1pi lapeta pf...!![]()
![]()
![]()
момичето надали искаше такива коментари а просто да научи повече за процедурата. не беше нужно да и се нахвърляш така.... а тва че я е срам нищо не значи.. много ги е срам.. но тва не значи че не трябва да ходат на козметик.За всичко има един първи път!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Ей сега няма ли да разкажещ как е минало и какво е защото и аз никога не съм ходила и доста се притесняванм
Da si kozmeti4ka v teq vremena. Az sym mom4e![]()
пфу коко е страшно да отидеш на козметик![]()
![]()
emi za nqkoi e bilo stra6no bas lovq 4e i na teb parvia pat ne ti e bilo osobeno lovko![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
ами не ми беше страшно защото майка ми ми обясни сичкоПървоначално написано от Alli
ami nali e jena bre spox np nali i tq ima takiva ne6ta kato tebe a ako e muj pak su6tata raota
mislq,4e na vsi4ki ni e bila pritesneno ili nelovko parviq pat...nqma6e nujda ot tolkova vazmu6tenie ili nedovolstvo(govorq specialno za nqkoi hora)
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
kaji kak e minalo mn li boli
abe kato ne sa ti pravili nikoga i pyrviq pyt dosta boli... ako si pravite krakata s kola maska i tam vi boli... imaite predvid 4e triygylnika e mn po-4uvstvitelen...
a da...i zadyljitelno kato hodite na takava procedura.... imaite si mokri kyrpi4ki da otidete do toaletnata predi da vi metnatvse pak da pomislim i za kozmeti4kata...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.