.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Sofia

izkustveni migli4ki

Iskam da znam ot kude moga da si zema ka4estveni izkustveni migli4ki,kolko pari4ki..6te se spravq li sus slaganeto im ili napravo si trqbva da si otida v kozm.salon?Mejdy moite li da si gi lepq ili kak?

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Haha spokoino,ne e trudno.Znachi az imah ..ama sled tejka no6t ednata q izgubih v ky6ti ta 4 lv bqha moite 6tot bqha s ka4estfeno lepilo.Maje se krai4eca na izkustfenata migla sys lepilo i se zalepq to4no do na4aloto na tfoqta (na klepa4a)....Nz dali dobre ti go obqsnih,no na men ne si li4e6e ot dale4e 4e sa izkustfeni izob6to!

Aide uspeh
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Guest
    a ot kude si gi vze,mili4ka? prodavat li se v magazinite za kozmetika primerno?Ne,az 6e pitam nasam-natam i 6e si otkriq! Ama vse pak..oh,mnogo iskam! :P

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a ot kude si gi vze,mili4ka? prodavat li se v magazinite za kozmetika primerno?Ne,az 6e pitam nasam-natam i 6e si otkriq! Ama vse pak..oh,mnogo iskam! :P
    Emi vyv vseki magazin za kozmetika gi ima.Vliza6 i pita6-trqbva da ima 100% . Az sym ot malyk grad i si gi vzeh ot malko magazin4e za kozmetika,taka 4e v po golemiq grad shte si namerish sys sigurnost! Ne e problem.
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Град
    Sofia
    eee,mi 6e tursq dneska,mnogo sa mi interesni,ama vika6 ne trqa i spiralka da se slaga,a?
    Az iskam sega i drugo da pitam,ma 6e se skarat,4e ne gledam v tursa4kata... Iskam da si dobavq nqkolko po-dulgi ki4yra v kosata.Samo nai-otdolu,poneje sum kato na etaji takova i iskam samo nai dolniq da si go udulja,ama ne znam pak za kvi pari moje da stava vupros..sigurno ne mnogo,poneje e malko,ama az i ne znam edin ki4ur puk kolko e golqm de!iskam da znam kude ka4estveno i evtinko da si sloja!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Aseto
    eee,mi 6e tursq dneska,mnogo sa mi interesni,ama vika6 ne trqa i spiralka da se slaga,a?
    Az iskam sega i drugo da pitam,ma 6e se skarat,4e ne gledam v tursa4kata... Iskam da si dobavq nqkolko po-dulgi ki4yra v kosata.Samo nai-otdolu,poneje sum kato na etaji takova i iskam samo nai dolniq da si go udulja,ama ne znam pak za kvi pari moje da stava vupros..sigurno ne mnogo,poneje e malko,ama az i ne znam edin ki4ur puk kolko e golqm de!iskam da znam kude ka4estveno i evtinko da si sloja!
    еми предполагам че около 20-30 кичура ще ти свършат работа,един кирур е около 4-5 лвва в зависимост от дължината..Но честно да ти кажа ще седи малко като проскубано и аз мислих само така да си сложа но с тия 20 кичура бях като плешива и си сложих към хм.. 70 някаде
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    Sofia
    mi..na4i pak kum 100-tina leva otiva!
    A ti kude si gi sloji?V smisul v koe studio?Abe,nqma zna4eenie,az trqbva da si pitam kato otida nqkude! A kolko vreme ti izdurjaha?Ama pri6iha li ti gi ili s fibi4ki?I koe e po-dobriq variant?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си