.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

interesna_f
    Guest

malko typa tema...ama sig ne ste se zamislqli :)

zaabelqzvali li ste nqkoi momicheta imat na krysta ...tochno 2-3 sm sled dupeto dve dupchiti kato vdlubnatincki ...zabelqzvala sym che dosta momicheta gi imat ...i si misleh che e zashtoto sa slabi ..no vijdam i dr koito sa dosta pulnichki...znaete li tova ot kakvo se poluchava..?dulji li se na tegloto ili kakto chuh ot 1 priqtelka se poluchava ot sex.pls kajete kakvoto znaete..mn iskam i az da imam

Guest
    аз имам и съм девствена,озглежда не е от това

Голям фен
    Просто такъв е скелета на момичетата. Имаха си някакво научно наименование, но не се сещам какво беше. Няма нищо общо с другите неща.

Guest
    i az mn sum se 4udela ama si4ki mi kazvat 4e sa spr sladi4ki tfa spored mene ne moje6 da si go napravi6 to si e ot skeleta na 4oveka

Фен
    Град
    Varna
    и аз ги имам тези две" dupchiti kato vdlubnatincki"
    и мисля че всички момичета ги имат...
    Only God can Judge me... Be the Best!

...

i az mislq,4e vsi4ki momi4eta gi imat,no moje bi pri nqkoi se zabelqzvat pove4e,a pri drugi ne 4ak tolkova...i az gi imam,spox!
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Guest
    btw ne vs mat brat4edkami nqma govoreli sme si na taq tema poneje moite sa qko vdlabnati i kato igledah krasta tqq ni6tooooo nqma6e

Повече от фен
    много ме кефят... Абе тва е наистина тъп въпрос. Все едно да кажеш от какво се получават бедрата? От ядене ли, от секс ли, от чатене ли...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Guest
    Това е краят на тазовите ти кости !!! И това колко ще се виждат зависи от това как са разположени. И за сведение - и момчетата ги имат.

Ако се пипнеш отстрани в ханша ще усетиш по-твърда част, проследи и края и ще видиш, че свършват точно там, където ти се намират въпросните точици!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това е краят на тазовите ти кости !!! И това колко ще се виждат зависи от това как са разположени. И за сведение - и момчетата ги имат.

Ако се пипнеш отстрани в ханша ще усетиш по-твърда част, проследи и края и ще видиш, че свършват точно там, където ти се намират въпросните точици!
    Именно спокойно, не е някакъв генетичен или какъвто-и-да-било-друг дефект
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    олеее за кви дупчици говорите бе аз що не моа да загрея
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Голям фен
    Град
    Русия, Москва

не е от секс мила. като папкаш много морковчета и се получават тия вдлъбнатини, та като седнеш на някоя пейка в парка да ти е по-лесно да станеш... и да се събуеш също... пфу...
    това си е генетично. хах... такава ти е фигурата. и доста хора им викат тръпчинки... и, да, замисля ли сме се. не си открила Америка, мила
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз имам и съм девствена,озглежда не е от това
    определено не е туи според мен е наследствено не6то

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Супер фен

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от f_pld
    i az mislq,4e vsi4ki momi4eta gi imat,no moje bi pri nqkoi se zabelqzvat pove4e,a pri drugi ne 4ak tolkova...i az gi imam,spox!
    аз ги нямам и кфо?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на I_ve7o
    ami as mislq 4e vsi4ki gi imat no nqkoi se zabelqzvat pove4e ot na drygi..no vse pak znam li

Голям фен
    Град
    sofia
    stiga deee v ramkite na 2 dni se pusnaha 100 takiva temi i tva ne sa dup4ici ili vdlubnatinki a se kazvat trup4inki na krusta
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Повече от фен
    m iima gi kat si relefen gi ima a i btw sa super sladki spored men ama ne samo momi4etata gi imat :P

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    аз пък нямам такива работки,нито сестра ми или майка ми.Струва ми се,че е генетично заложено при всеки...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Голям фен
    spored men tova e pylna glupost

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Mи аз нямам такива раути.. ама не виждам закво са ми де
    и btw за първи път чувам за такива точици,никога не съм виждала момичета,които да имат. Явно ние тука в Бургас нямаме такива екстри

всичко е до ген.
    аз имам и мн си се харесвам така

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Да бе,и аз съм си мислила за това
    Щото точно това съм се питала,защо не всички имат
    Иначе моите са някфи супер вдлъбнати и много се виждат в някфи пози и не ме кефят,щото...деа знам,някфи гадни са
    същото е и при мен.Майка ми и тя има,но сестра ми няма...Офф де да знам,може и наследствено да е

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от sun13
    олеее за кви дупчици говорите бе аз що не моа да загрея
    И аз,споко

Мега фен Аватара на koalka
    Не се сещам за какви "вдлъбнатинки" говориш, но май аз такова нещо нямам.

dam zamislqla sum se i 4esno kazano do sega ne sum vidqla devstveno momi4e da ima.. ama shtom kazvate zna4i nqma n6 obshto s tova nz ot kakvo sa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си