- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- gadnite 4erni to4ki
znam 4e ima6e takiva temi i tarsih no ne mojah da gi namerq zatova pak 6te vi pitam s kakvo si mahate 4ernite to4ki v oblasta na nosa? Deistva li?
Kolko barzo? Bqh 4ula za ne6to deto se pave6e v ka6ti no ne se se6tam kak se prave6e.
10x predvaritelno za tezi koito otgovorqt![]()
Chuvala sam che stava kato si namokrish liceto i tarkash sas soda po mestata kadeto imash 4erni tochki.Li4no ne sam go probvalaAz si gi stiskam-e malko mi se poza4ervqav sled tova no pak na sledvashtiq den nqam i pomen.I taka na sedmica,dve.Tova sas sodata 4uh 4e e efikasno no izsushavalo kojata.Ako nqkoi e probavl da kaje kakvi sa otzivite
![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Аз лично ходя на козметик за почистване.Ефекта е за около месец..,но поне лицето става идеално, а през този месец се мажа с лосион.![]()
Гарниер Pure ..за почистване![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ми... аз ползвам един лосион на Ейвън за премахване на черни точки . Действа като се намажеш ти се махат черните точки ама после пак се появяват![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Mii na4i moito e nqkfo na Deva, mai e maska i pi6e clear skin mi tfa e nb qko, smisal dosta iz4istva, ima eksfolianti, takiva ne znam kak da gi opredelq, kat si go namaje6 i ostavat par4enca, mnoo e dobro![]()
4uvala sam,4e trqa na para...zagrqva6 1 tendjera s voda i 4aka6 da zavri!i kato vidi6 parata otiva6 nad tendjerata i izstiskva6...tva deistvalo i za papkitenz dali e istina,no uspeh! a moje6 i sa6to s TEEN KLEAN (deistva)
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
Отивай на сауна! А и също наскоро ми пратиха някъв крем ...отиам до банята да го видя....Neutrogena Visibly Clear - 10-ина лева е и действа![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
А чували ли сте за използването на търсачка? Има поне 20 такива теми.
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?