- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обръщение към anonymous464110
Кой каза, че щастлив наркоман нема ?![]()
Какво се хваля бе а бе вие ваярно сте много изкривени с вашите представи просто казах на 4овека 4е ме питаше бе .И защо да съм боклук кое ме прави по ниш от тебе а !?я кажи че незнам !?!?
Значи относно наркотици върху които земам ако ви интересуват са марихуана екзтази хашиш и амфетамини.Това ме прави наркоман такали .!?!? а вие каквисте с водките вината ракиите и тем подобни а?!?!?!/
Първоначално написано от Анонимко
Тва, че нямаш сили да си живееш в реалността. Тва, че се нуждаеш от едно прахче, примерно, за да се почувстваш щастлив. Тва че обясняваш колко хубаво нещо са наркотиците, като не се сещаш колко малки деца има в този форум, които утре ще пробват и вдругиден ще ги намерят мъртви. Това че смяташ каузата си за правилна. Това, че възхваляваш не чувства, не емоции, а наркотици. Да продължавам ли?
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
А бе момиче искам да спрем спора един път завинаги с тебе не съм казал че са хъбаво нещо но не са и основание да МРАЗИш един човек който си е щастлив с тях .....
Самопризнанията ви са записани, очаквайте призовки от съда. Промоцията продължава.![]()
Е кво ела ми обискираи патката 4енге _)_
Ами... да.Първоначално написано от Анонимко
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Защо да го прекратяваме. Аз съм на едно мнение, ти си на обратното. А аз не се страхувам да си изказвам мнението.Първоначално написано от Анонимко
Еми... Ти с какво мнение мислиш че остават хората от твоите думи. А за общуването - да, можеш да общуваш с наркоман, но наркотиците го правят непълноценен човек - независимо дали е в началото или по-късно. Са с един човек, който незнае на кой свят е, аз лично незнам как мога да общувам. То буквално е невъможно.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Как да не знае н а кои свят се намира бе тои трябва да е психично болен това което ми при4еняват тези работи са сварзани с увеличаването примерно на радоста изпитвам сичко по навътре немога да ти обясня но ....
Браво на Дфъстинсфхк. =D> =D> =D>
Наркоманите трябва да се разтрелват публично.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и между другото поздрав за всичките наркоманчета c Necro - I need Drugs
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Е, като се надрусаш с ЛСД, например, и много знаеш къде си, нали?Първоначално написано от Анонимко
Ау... Не можеш да си направиш сам веселото. Еми това не ме кара да те уважавам. А, ако се опитваш да ме убедиш, че наркотиците правят човека по-чувствителен - няма да успееш.
Erin Everly
Моля, моля. Не намесвай алкохола. Много по-лесно е да станеш наркоман, отколкото алкохолик. Да - физическата зависимост към леките наркотици е по-слаба, отколкото зависимостта, която можеш да развиеш към шоколада(например) или тази към алкохола и тютюна, но психическата зависимост е много по-силна. Но майната му на джойнта, проблемът е че той отваря врата към други "измерения". Предразполага към желание не само да се консумират леки наркотици, но и всякакви други. Разликата м/у наркоманите и обикновения махмурлия, е че на втория не му се налага да се занимава с дилъри и да бяга от закона. Не знам колко редовно консумираш, но щом го правиш непринудено, а само заради "лайфстейла", който водиш/предполагам не по-малко заради имиджа в компанията, от удоволствието/ имаш възможност да осъзнаеш ролята си в живота и да не ставаш пълноценен наркоман. Избора е твой и понеже си напът да ме засипеш с конраагрумнети спирам доттук.Първоначално написано от Анонимко
Живо здраво, никой не ти забранява да си пафиш. Гледай да не поемаш към по-далечни измерения...
По какво позна че съм неграмотен ?