.
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Threaded View

Guest

Обръщение към anonymous464110

Значи гледах темата която си пуснал за наркоманите .знаиш ли ко а бе ти си бил голям шиба*няк.как може да лъжеш и да обсаждаш хората които знаят за кво стаа на въпрос пове4е от колкото ти ще знаеш за цял живот а?!?!?И ми писна от такива бучаци и хора които незнаят въобще как седят работата като тебе и други такива селянино.и аз съм "наркоман" няма наркомани ве как да ти кажа има 4овек зависим от нещо което не му пречи на нищо в общуването с другите.а ти знаесш ли колко известни личности са наркомани аа!??!?а бе исках да кажа че ти и хора като тебе 90 процента от този форум гледаите си кафенцата и количките и си мислете че знаете нещо... но никои не ви забелязва вас..Ти си драгнал да биеш наркомани като трагнеш да биеш наистина "наркоман" на живо не пред монитора Може да се помоля да не чуя по националните телвеизии 4е си бил с опасност за живота !!!Аре приятна 2007 и ходи да чук*ш маикати и бащати и продължаваи да се радваш на кафетата и слънцето ...ама после да не се оплакваш 4е си с 100 лева заплата шибан бакшиш аи духа*
    Последно редактирано от admin123 : 07-20-2018 на 15:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си