- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за тази прическа?
Отпред бритона дълъг до средата на очите някъде и подстриган на една страна (на криво) и дълга опашка (около 10см) и тя подстригана на криво но на другата страна....?
ne mi zvu4i mnogo dobre za ejednevna pri4eska.moje bi ako se snima6 specialno za ne6to e dobra,no kato ti pisne kakto vsi4ko e podstrigano na krivo 6e sujalqva6 4e si se okulcala taka.![]()
ами скъпи честно да ти кажа нищо не разбрах..не може ли да постнеш някви снимки на такава прическа ,че да се ориентирам малко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
o,boje ama ti mom4e li si?!?muj li iska6 da si ili gei?![]()
Бретона ок, даже и аз сега обмислям така да се направя, ама косата в никакъв случай...по- добре си я накълцай яко, нещо дет му се вика етажи примерно..поне на мен така по би ми допаднало
Май забравих да напиша....само сериозни отговори...Първоначално написано от Анонимко
Скоро ще се снимам и ще видите за какво става на въпрос![]()
Мен ме кефи
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ami 4akame snimkapri4eskata poprincip ne otiva na vsi4ki,no ima i mom4eta,na koito stoi strahotno...ima i takiva,na koito e ujasna!
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
ne mi zvu4i dobre na men![]()
Не мога да си го представя точно как изглежда,иначе звучи интересно
Абе аз теб май съм те виждала в анаконда?Първоначално написано от DeSk{}
![]()
men ne6to ne me kefi mnogo poprincip ne si padam po krivite bretoni da ne govorim za kriva opa6ka.......![]()
![]()
За момче ми се струва адски педалско.Иначе за момиче-на подходящото лице и с подходящия цвят би било яко
Мисля, че е шантаво...
Но може и да е хубаво- за момиче, но за момче- коса 1-2 см. не повече...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
хахахахаха зву4и супер сме6но пи4 плс избериси др при4еска!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Яяяя по-добре не ексериментирай![]()
I az sam na sa6toto mnenieПървоначално написано от Анонимко
Незнам друга,ама знам че си голям сладурПървоначално написано от DeSk{}
![]()
Ами така като ми го описваш мисля, че се сещам, но за момче някак си не ми звучи добре.
Незнам друга,ама знам че си голям сладурПървоначално написано от DeSk{}
![]()
Абе хора аз едно не мога да разбера...защо това да си направиш няква по-различна прическа(имам предвид момчетата) трябва да означава, че си гей. Дето видях едно мнение по нагоре "Ти мъж ли искаш ли искаш да си или гей?"Прическата ли прави един мъж истински
![]()
Колкото по темата....еми на мене ми звучи добре и е малко по-различно щото на почти всички косата отзаде им е право постригана....пробвай пък кът не стои добре ще я одрежеш и тва е :P Тряа да има разнообразие все пакАко я и поизросиш тук там може би ще се получи добре
![]()
mislq 4e 6e prili4a6 na papagal
ми супер смешно я описа тая прическа... и чесно казано е гейска, особено изросяванетоПървоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
сори ама ще е по-различен от останалите примерно ако не се изруси или не се напраи на кучури или не си направи педалска прическа с плитчица и бретонче дето са на криво
да си направи примерно нещо без бритон!
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Аз нямах предвид точно тва....ясно е че кът се изруси и така нататък няма да е по-различен от масата, ами имах предвд тва че ако отзаде опашката му е крива няма да е като на всички, понеже на повечето са им прави. Ама все пак и на мене ми е напълно ясно как се носят всички. Обаче в крайна сметка щом така се чувстват добре ок. Искат да са фешън еми нека - живеем в свободна държава и всеки има право да изглежда така както иска. Кво всички са взели да нападат тоя тип момчета,а и момичета също де. Специално за момчетата еми кво лошо има да изглеждат добре, по-добре да се подържат от колкото хич да не им пука. Е верно,че си има някви граници и някои малко се изхвърлят, ама проблема си е техен все пак. А и пак казвам един истински мъж не се определя по прическата или по тва как се облича. Щото аз познавам доста момчета дето са доста подържани и изглеждат "гейски" , обаче определено не са обратни! Ти просто или си мъж или не си. Някои са малко по суетни, което малко се получава зареди тва че суетата е на мода в момента ама както и да еПървоначално написано от cute_but_psycho
Абе разни хора разни идеали. Тва е
![]()