.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    girl4eto
    Guest

pls ako nekoi zn da kaje

sno6ti se skarah mn qko s ba6ta mi i revah cqla no6t;{ap1k i ne samo zaradi nego ami i zaradi dr ne6ta...ama kakto i 6te da e!dneska e rojdenniqt mi den i o4ite mi sa se poduli spr mn i sa otekli.ako nqkoi znae ne6to s koeto da se poopraq da pi6e!am tva mi trqbva samo za dneska da znaete)

Пий едно кафе,измий си очите със студена вода и си готова...

Супер фен
    Ами миличка първо Честит Рожден Ден,нека твоите желания станат мои пожелания .А сега по темата-мисля че тва със студените лъжици ще ти помогне-сложи 2 лъжици във хладилника за малко и после си ги сложи на очите/под тях...подръж ги малко и ще ти се оправят!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

girl4eto
    Guest
    misi mn!6e probvam tva s laji4kite 6ot ve4e pih kafe i se izmih!awe 6e se opraq.10x{}

Guest
    probvai sus led4eta, no ne gi druj prekaleno mnogo.

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Ами миличка първо Честит Рожден Ден,нека твоите желания станат мои пожелания .А сега по темата-мисля че тва със студените лъжици ще ти помогне-сложи 2 лъжици във хладилника за малко и после си ги сложи на очите/под тях...подръж ги малко и ще ти се оправят!
    мойе тва да е и от мноо рев и намен ми се бяха подули то4но от рев

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lo6a_karma
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    мойе тва да е и от мноо рев и намен ми се бяха подули то4но от рев
    estestveno 4e e ot tova mngo gadno se e polu4ilo 4estit rojden den samo iskam da kaja za6toto qvno ve4e e kusno da davam suveti a i az samo za led se se6tah a i da ne pomogne nikoi nqma da te obvini predpolagam 4e vseki bi ti su4yvstval .... dano si prekara6 dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си