искам да ви попитам боли ли обичката на хруштяла на ухото мерси преджарително![]()
Ами още не може да се установи кое боли най-много - да те ритнат в топките, раждането или пробиването на хрущяла.
Прави си изводи.
Saatana vittu perkele hate crew!
Боли, да, що питаш, страх ли те е?![]()
Освен това защо използваш тая гадна, лигава, умалителна дума? Мноол е скапана, и преди да пускаш тема...ползвай търсачката, скоро имаше такава тема.
Give me your best shot motherfucker!
болеше ме отвратително, безумно и ужасяващо много.
aauu mnogo mnogo boliii umira se ot tova!!![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
болката е ужасяваща, наистина! това е най-ужасното нещо, на което съм се подлагала.. само като се сетя.. не, не, не ми се говори просто!!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
вече не се разбира кой се ебава и кой сериозно говори![]()
ама аз бтв сериозно...на сутринта като станах обицата не ми се виждаше от кръв, после източих сигурно 20 литра от тоя хрущял, а болката беше ужасна. в сравнение с другите 8 пиърсинга по мен тоя беше най-страшен.и само хрущял не бих си пробила никога пак.стига толкова, наплаших се.
което ме навежда на мисълта да си пробия хрущяла, да преодолея страха![]()
Е мене пък не е боля, само се поду леко и се зачеви, ама 3 дена и ми мина. Докато не пробваш няма как да разбереш как е...![]()
сега... на едното ухо почти не ме болеше. верно, че не можех да спя 3485693486 години на него, ама иначе не болеше.
обаче другото... все едно раждах слон през ухото о.О цял ден ме боля ужасно много, даже мислех да я махам, ама си я оставих (след известно време я махнах така или иначе).
ако от едната болка те е шубе.. по-добре не си прави![]()
хах не не ме е страх но просто като казаь на фр си че искам да си пробия хрущяла ми казаха че боляло мн дори пожече от колкото на езика и пъпчето а мен там бая ме боле6е ......![]()
изчакай да станеш на 12 поне и след това се пробий.
алелуя.
хаха първо на 17 сам и второ това няма да ми е нито първия нито последния пиерсинг !!! ако ще се заяйдаш.не си намерил точния човек !!! чожек немойе да те пита нещо пффф![]()
да бе , разбрахме всички, че имаш и на пъпчето, и че си примряла от болка, не се притеснявай.
а, и мисля че съм попаднала на точния човек, с когото да се заяждам. благодаря.
алелуя.
оф хора заключете темата защото тази дйофра немога да я трая !!!
Zavisi s kakvo se dupchish ako e s pistolet normalno da te boli i vseki put kogato dokosvash uhoto shte te boli a osven tova ti se cepi hroshtqla i se razshirqva dupkata s techenie na vremeto..s pistolet ne boli chak tolkova mnogo normalno poduva ti se nekonfortno ti e no chak kruv adski bolki i tn..ili toq deto te dupchi e mnogo nekuduren ili ne turpish na bolka...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
NaDuFcHe
мерси мила
Първоначално написано от Анонимко
Какво каза ти....Ако е с пистолет те боли,цепи ти се хрущяла и тн.Докатоп с пистолет не боли толкова..подува се само и не е мн зле...?!Първоначално написано от NaDuFcHe
А с пистолет боли ли?или по-добре с постолет ако не боли както с пистолет?
извинявай,ако ти звучи като заяждане ама аз не го загрях
трябва да си пълен дебил, за да се пробиеш с пистолет... където и да е.
Абе, вие искарахте акъла на горкото момиче с това, че боли- боле наистина и то много, ама чак пък 20 литре кръв- това вече е прекалено... имам 5 обици на ушите, ще те боли около седмица, но не е сигулно при всеки е различно... и ще ти мине, но не бива да я сваляш (обицата) докато раничкото не зарасне заедно с нея, в противен случай напразно ще си си дупчила ушето...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Емии до колкото знам си си напрайла на пъпа пък за тва се чудиш!Пък и да речем че си решила да си напрайш ако сички ти кажат че боли нима тва ше те спреПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не!!! Съвсем малко ме боля мене, само когато трябва да се върти ама после няма никва болка така че споко дупчи ннаред![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Абе боли,ама не е болка за умиране,после няма да можеш да спиш 34567години на тва ухо,ама си заслужава!мойта си я пробих преди 1-2 седмици още си боли яко!![]()
не боли мноо но все пак боли малко
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!