- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- На какъв спорт бихте записали детето си?
est 4e ma bojiqta raka nare4ena footbaLL![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Am tuka moga da pi6a mnogo vse pak 6te se syobrazq s jelanieto my 6oto ako e nasila.No ina4e za momi4e-tenis ili lekaatletika mom4e-futbol ili basketbol
Момиче или момче за мен няма да има значение - да си избират сами!Аз лично предпочитам баскетбол пък може и волейбол - нз аз съм пристрастна щот от 10 години тренирам и двете и не мога да си избера кое по ме кефи
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
ili futbol..ako ne iska go zatvarqm v edna staq s edin skeit...vatre 6te duni metyl ili punk...ili ne6to takova...i to samo 6te re6i deteto mi
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ако е момче единствено и само на ФУТБОЛ !! Ако е момиче копувам и карта за фитнеса и да са подържа, и задалжително БАЛЕТ !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Ако е момче:
футбол,
ако е момиче:
някви танци
момиче-кик бокс,момче- бокс или муай тай![]()
![]()
![]()
Hitotsu, wareware wa, shinshin o renmashi, kakko fubatsu no shingi o kiwameru koto.
само трябва да решава
голям ташак е да записваш насила![]()
Моля ?!
плуване![]()
бойно изкуство!
Момиче - Художествена гимнастика
Момче - Футбол или плуване![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Футбол и фитнес
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
ако е момче - футбол мн ясно
ако е момиче-танци ...
EMINEM ZAVINAGI !!!
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от Riot
![]()
PrАvя PъT CaMy Nа СдyXaNiTe,A TaRiKaTiTe Gi CдYxBaM I CaMy ClEd ToBa Im PrAvЯ pЪт [!]
И мъжко и женско-тенис на маса![]()
![]()
На плуване или волейбол,а защо не пък и 2те?Но,ако не иска да тренира тези спортове,няма да го карам насила,ще уважа мнението му.
еми това което мен ме влече ама не го умея или ми е късно да го доосъваршенсвам.. футбол, плуване, баскетбол нещо от тези 3-те примерно, което му харесва и да го осъвършенства на макс :P
Craig David-Walking Away
по голяма простотия не можахте ли да измислите ? аз незнам къде ше бъда и кфо ше правя вие децата ви
кой знае мое да ви ритне конт в ташаците да фанете рак на простата
и секфи простотии а и кфо ше правиш ако детето ти е некъф адски дебел мързел
![]()
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Е, ако имах деца първо бих питала тях. Но все пак различните видове танци са добре за момиче. За момче не знам.
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...
Момче - волейбол, момиче- нищо
мии...къв е смисъла първо от темата![]()
.. ама ай ще отг от мен да мини...
ако е момче - БАСКЕТБОЛ ...
а за момичеТа ... незнам,... може нещо някъв вид танци
![]()
..но като цяла,квот те искат.. няа ги насилвам я![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!