- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- програмката Music Match Jukebox
някой може ли да ми обясни как се работи с това чудо?изтеглих си я,казаха ми откъде се смаляват мп3ките,но нещо не ми се получава.после песните,като натисна на свойства и си излиза старата им големина все едно нищо не е станало.а и там като избереш колко искаш да ти е мп3-ката има ли разлика колко избираш,щото аз избирам най-малкото.може ли заради това нещо да не става?
който знае да казва плс.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Не те разбрах съвсем. Отиваш на File след това избираш Convert Files.... След което от ляво отиваш на папката и си избираш песните, които искаш да смалиш, казваш им какъв битрейт да бъдат и дали да останат в същият формат, избираш друга папка за смаляване на файловете и щракаш Start. Не разбирам къде точно е проблема.
Аз ти препоръчвам да работиш с тази програма, лесна и удобна е!![]()
Mp3RingToneGold.rar
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
да,това го напрвих,но размера си остава абсолютно същия.нз къде е проблема.да не би да е от битрейтите?колко трябва да бъдат?Първоначално написано от Ултра Чалгарчето
ComiX,не ми го отваря.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ето ти други линковеПървоначално написано от rusalkata_
![]()
MP3 To Ringtone Gold 3.18+Serial..rar
MP3.To.Ringtone.Gold.v3.16.exe
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Ами имено от това е. Попринцип за какво това е. попринцип за какво ги смаляваш мп3-ките? Ако е за Gsm-a може да ги смаляваш или на 32 или на 63. Въпреки, че аз не бих, но ако ще ги слшаш на кмпютъра в никакъв случай не намалвай на по-малко то 128, защото загубата на качество е осезаема...Първоначално написано от rusalkata_