In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
За футбола и омразата ми към него
Честно да ви каж, много яко ми писна от всичко това. Писна ми от всички момченца, които искат да станат ФУТБОЛИСЧЕТА, писна ми от момичетата, които виждат в живота си само ФУТБОЛИСТИТЕ, писна ми от световно-известните ФУТБОЛИСТИ, които само по списанията ги дават голи от кръста нагоре, но 1 изречение не могат да свържат, писна ми от вандалщината на стадионите, където ДАЖЕ умират хора, писна ми от тъпата шампионска лига, писна ми от това, че по спортните новини дават 2-минутен репортаж за Албена и Максим и после пускат глупавите европейски и световни ФУТБОЛНИ мачове, ПИСНА МИ ВСИЧКО ДА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ФУТБОЛА! Не ми пуска, дали сега ще почнете да ме псувате и да ми обяснявате колко съм тъпа. Не мога да намеря причина за това световно вманиачаване по един спорт, в който всичко се върти най-вече около късмета. Не може това да е най-важното в живота, не може! А левски и цска? Абе хора, вие дори не можете да изтъкнете една основателна причина, защо харесвате дадения отбор! Може да разбирате от ФУТБОЛ, но със сигурност не знаете как трябва да го показвате! Дайте да отидем да пребием оня, щото е от цска. Или пък тъпия хазарт в шампионската лига! Как можете да харчите парите, спечелени с пот на челото от родителите ви, без дори да ви мигне окото? И да ги хвърляте на късмета! Е, не, не мога да се съглася, че всичко това е правилно! Не мога!
П.П. Специално пуснах темата тук. Моля да не я местите!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly