- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Незнам как да я накарам
Значи мн бих искал да го направя с лела ми в смисал млада хубава сичко си има ама лошото е че нз как да я накарам да го направим в смисал зн че и тя е леко разгонена в смисал показвами го и ан мене ама нз как да деиствам и да не сгреша нещо та ако има някои да ми помогне нека ми помогне моля ви са зн че е малко брутално ама се пак я искам !!!
надупи се и чакай
хахахахахахахаха!!!
![]()
Добре де ама работата е там че не тя а аз искам да я еба такаче маи няма мн смисал аз да и се дупа нали !??!?!
според форумния шут quench явно има смисълПървоначално написано от Soy Yo
![]()
Mi zna4i V SMISUL Zemi probvai purvo s baba si i sestra i ,posle mini vsi4kite im bratov4edki (na babite!) i lelq ti 6sa seti kum koi da se oburne kato q zasurbi![]()
![]()
![]()
Добре това не исках да чуя честно да ви кажа да не са бъзикате с мене ами да ми кажете някоии савет
em vij az ko shte ti kaja , mislq che trqbva da ste sami i kato stane taka kato nqma opastnost nqkoi dr da vi svari , napravo i se hvarli pochni da q barash otdolu i shte vidish ko shi stane![]()
що непробваш първо с баба ти зада видиш как ще реагира![]()
ami problema ti e golqm 6tom iskash s lelq si...trq da usigorish da ste sami i da i go nameknesh nqkak pyk nz nz vnimavai mn 6toto vse pak ti e lelq!
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk