- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вежди на ленти4ки :)
здравеитеискам да ви питам какво ви е мнението за модата на веждите да се правят ленти4ки като се махат косъм4етата имам предвид под формата на ленти4ка за6тото се 4удя дали ли да си направя ? благодаря предварително
ne men li4no ne mi haresva.
Гадно е,не ме кефи изобщо![]()
бля
Да не става въпрос за ония супер тънките? Те са кошмарни според мен!![]()
Недей.
/rossa./
mnogo e gadno i grozno.![]()
грозно
Една от класа ми се е направила така и е супер грозно, все едно са и плешиви веждите![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Недей
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Боже опази!![]()
Я по-добре главата си направи на лентички. Ще е много по-ефектно![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Много ще е смешно-мен хич не ми харесват![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
....Не си праи ще е много грозно
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
аз съм си правила една лентичка на едната вежда веднъж...
стоеше ми добре,ама за момиче не е мн хубаво...само на някои момчета им стои добре!!! + това после докато я оправиш пак нормална...100 мъки... абе както ти си решиш!не ни питай нас,както и не ни слушай изобщо!
ако искаш си го направи-ВАЖНО Е НА ТЕБ ДА ТИ ХАРЕСВА!НЕ НА ДРУГИТЕ!![]()
е не мислите ли, че на всекиго стоят различно![]()
Всъщност не знаех, че и момичета си правятНа момчетата стои яко
![]()
уф ужасно е, много ме дразни твавсе пак ти си решаваш, но ако питаш мен, не го прави
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
aFe Da ti kajq 4esny p0 xyy samy si is4isti vejdite smis1l tam 0t strani4nite k0s1m4eta i si gi 0stavi kakty sa si as li4ny napravix taka i mn me radfa!60ty aky gi naprai6 nqkfi takiva syper t1nki 6i sedi adski gr0zny....![]()
Ами аз не разбрах за какво точно говориш, но мисля че се сещам - просто тънки вежди ? Лично не ми харесват, но ако на теб си ти харесват защо да не си ги направиш - това си е твое мнение и да не ти пука от мнението на другите - не прави тфа , грозно и т.н.
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
opredeleno e do 4ovek ne moje nie da precenim dali 6a ti otiva,no men ne mi xaresva osobeno
Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!