.

Виж резултатите на анкетата: МЪЖ Е...

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Пенис

16 24,62%
  • Власт

9 13,85%
  • Сила

20 30,77%
  • Пари

2 3,08%
  • Всичко от изброените + още... (посочете какво)

18 27,69%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

С коя дума може да се асоциира най-точно МЪЖ

Е? Хайде да видим

Супер фен
    Град
    Bourgas
    е за6то няма отговор нито едно от изброените въпреки това гласувах за Власт..е не вси4ки мъже ги свързвам с това ама пове4ето..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Цитирай Първоначално написано от pampers
    е за6то няма отговор нито едно от изброените
    Защото така анкетата би се обезмислила Тя и без това не е от най-сериозните \/

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Като гледам, някои хора вече доста сериозно са показали, че са само пyтки. Защото всеки си взима това, каквото най-много му трябва, нали? А кому ще му трябва най-много пенис? Точно така - пyтката!

edit: Не, не съм гласувал!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Като гледам, някои хора вече доста сериозно са показали, че са само пyтки. Защото всеки си взима това, каквото най-много му трябва, нали? А кому ще му трябва най-много пенис? Точно така - пyтката!

edit: Не, не съм гласувал!
    Ти драги, какво друго можеш да предложиш? Освен един може би горе-долу читав пенис? Власт? Пари? ...или може би интелект, на чиято първите две са производни и са принципно следствие? М?
    Я помисли малко така по задълбочено, тя анкетата е смешна, но само за тези дето я гледат първосигнално. Идва да покаже не кое е асоциацията, а на някои хора колко им е акъла. Вариации по темата има. Помисли

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Е, в анкетата много характеристики не са изброени. Освен това там пише "мъж". Не смятам, че съм и никога не съм се самоопределял като мъж. На 19 съм си още момче, първи курс студент.

Изкарвал съм пари, задоволявал съм жена, наранявал съм друг, взимал съм животоопределящи решения.. Но не съм мъж. А и изглежда мога и без да съм "мъж" да съм ти от полза - гледам, гласувала си за "пенис". Или се бъркам?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз гласувах за власт.Ще обясня и защо, защото един истински мъж трябва да е властен, да всява респект, а не да е някой женчо.Като казвам, че съм гласувала за власт някои пикльовци да не се помислят за властни властта трябва да се извоюва и да се заслужи.Останалите - пениса..дам той върви в комплект с мъжа, но един пенис не те прави истински мъж.Парите те са нещо материално, те могат да променят човека, но не да го направят мъж. Тази харектеристика за мен не е за мъжете като за вид, ами като понятието "истински мъж" да кажем, "мъж" използвано като прилагателно

Vlast razbira se ta koi opravlqva sveta...
    Im walking my way...Dying a bit every day.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OneStepCloser
    със сигурност не си ти

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от OneStepCloser
    със сигурност не си ти

mi razbira se...
    Im walking my way...Dying a bit every day.

Голям фен
    Всичко от изброените + още... (мен)
    Животът е БРЯГ!

Абсолютна власт над жената,в нормите разбира се.Да я изслушва,разбира,помага и когато е права да я слуша.Иначе Мъжът командва
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на koalka
    Еми според мен сила.

"Мъж" най-бързо асоциирам със сила. Защо? Защото мъжете са силни /поне така би трябвало да е в повечето отношения/, другите са...женчовци.

Guest
    Шницел, ти за какво гласува е? Момче в дадените възможности няма травестит, а и неможеш да гласуваш сам за себе си

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ако си говорим за "мъж" в истинския смисъл на думата, а не за разните му там подобия сила
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на Barbie
    Аз асоциирам "мъж" с подкрепа, воля, решителност, любов...
    Иначе от изброените в темата може би бих избрала "сила"...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Яяяя каква анкетка Силата и Пенисът водят убедително. Комбинирано се получава доста добре...

Mujut e mn ne6ta(v pro4em vs tva koeto si napisala no i o6te...)
    No nali znaete lafa: Mujut e vlast,mujut e sila,no vsepak jena go e rodila
    PriqtELi sa ti teZi,koiTO te pzNavAt,no VupreKi toVA te oBi4aT!!!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    аз правя асоцияция с ТЪПОТИЯ-мъжете са тъпи

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Шницел, ти за какво гласува е? Момче в дадените възможности няма травестит, а и неможеш да гласуваш сам за себе си
    Абе, защо само се заяждаш с човека...хората най - накрая ще решат, че ти е наебал гаджето. Спри се , пич...смешно е

Реббека
    Guest
    мисля, че най-точната асоциация е ПЕНИС

Guest
    Мъж Мустак, те тва ми е първата асоциация, къде спада? Иначе анкетата е тъпа, безумно тъпа. Щом си я написала по този начин, определено не си срещнала истински МЪЖ, а само пишлемета и мухлъовци. Мъжът, това е смелост, отговорност, чест, лоялност /предимно към другите МЪЖЕ/, благородство /това е онази способност да махнеш с ръка и да не издребняваш, за разлика от повечето тук/, твърдост и отстояване на принципите, целеустременост и решителност... Всъщност, това са качества на истинския ЧОВЕК, независимо от пола, на един истински и зрял човек, а не на дете, все още изграждащо характера си. Докато възприемате мъжете като пенис, власт, пари и сила, те ще определят нас като п*тка, роб, стока и слабост. Каквото повикало, такова се обадило. И е безумно глупаво момичета и момчета, които все още себе си не познават, които си нямат и представа от живота и които тепърва предстои да се изграждат като характери и личности, глупаво е да вдигат лозунги "Мъжете са тъпи, стават само за секс", "Жените са гадни материалистки", "Мъжете са курвари", "Жените са курви"... Колко МЪЖЕ и ЖЕНИ познавате, не можете да си направите изводи по слабоумните си съученици, нито по най-добрите си приятели, защото всички сме още млади и зелени. За съжаление някои са изгнили още на зелено май Аз съм далече от мисълта, че съм се "завършена", но пък съм видяла истински ХОРА и от двата пола, хора, които са доказали с делата си, че е възможно да си добър, честен и искрен. Докато гледаш негативно на хората, не очаквай да те посрещнат с отворени обятия. И сега, най-добре не затормозявай повърхностното си мозъче с тези мои думи, забрави ги веднага и иди да си направиш креватната гимнастика.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    sila i vlast :P
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Повече от фен
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си