- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С коя дума може да се асоциира най-точно МЪЖ
е за6то няма отговор нито едно от изброенитевъпреки това гласувах за Власт..е не вси4ки мъже ги свързвам с това ама пове4ето..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Като гледам, някои хора вече доста сериозно са показали, че са само пyтки. Защото всеки си взима това, каквото най-много му трябва, нали? А кому ще му трябва най-много пенис? Точно така - пyтката!
edit: Не, не съм гласувал!![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ти драги, какво друго можеш да предложиш? Освен един може би горе-долу читав пенис? Власт? Пари? ...или може би интелект, на чиято първите две са производни и са принципно следствие? М?Първоначално написано от shizzle
Я помисли малко така по задълбочено, тя анкетата е смешна, но само за тези дето я гледат първосигнално. Идва да покаже не кое е асоциацията, а на някои хора колко им е акъла. Вариации по темата има. Помисли![]()
Е, в анкетата много характеристики не са изброени. Освен това там пише "мъж". Не смятам, че съм и никога не съм се самоопределял като мъж. На 19 съм си още момче, първи курс студент.
Изкарвал съм пари, задоволявал съм жена, наранявал съм друг, взимал съм животоопределящи решения.. Но не съм мъж. А и изглежда мога и без да съм "мъж" да съм ти от полза - гледам, гласувала си за "пенис". Или се бъркам?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Аз гласувах за власт.Ще обясня и защо, защото един истински мъж трябва да е властен, да всява респект, а не да е някой женчо.Като казвам, че съм гласувала за власт някои пикльовци да не се помислят за властнивластта трябва да се извоюва и да се заслужи.Останалите - пениса..дам той върви в комплект с мъжа, но един пенис не те прави истински мъж.Парите те са нещо материално, те могат да променят човека, но не да го направят мъж. Тази харектеристика за мен не е за мъжете като за вид, ами като понятието "истински мъж" да кажем, "мъж" използвано като прилагателно
![]()
Vlast razbira se ta koi opravlqva sveta...
Im walking my way...Dying a bit every day.
със сигурност не си тиПървоначално написано от OneStepCloser
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
mi razbira se...
Im walking my way...Dying a bit every day.
Всичко от изброените + още... (мен)![]()
Животът е БРЯГ!
Абсолютна власт над жената,в нормите разбира се.Да я изслушва,разбира,помага и когато е права да я слуша.Иначе![]()
![]()
Мъжът командва
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Шницел, ти за какво гласува е? Момче в дадените възможности няма травестит, а и неможеш да гласуваш сам за себе си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако си говорим за "мъж" в истинския смисъл на думата, а не за разните му там подобиясила
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз асоциирам "мъж" с подкрепа, воля, решителност, любов...
Иначе от изброените в темата може би бих избрала "сила"...
Mujut e mn ne6ta(v pro4em vs tva koeto si napisala no i o6te...)
No nali znaete lafa: Mujut e vlast,mujut e sila,no vsepak jena go e rodila![]()
PriqtELi sa ti teZi,koiTO te pzNavAt,no VupreKi toVA te oBi4aT!!!
аз правя асоцияция с ТЪПОТИЯ-мъжете са тъпи![]()
Абе, защо само се заяждаш с човека...хората най - накрая ще решат, че ти е наебал гаджето. Спри се , пич...смешно еПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
мисля, че най-точната асоциация е ПЕНИС
МъжМустак, те тва ми е първата асоциация, къде спада? Иначе анкетата е тъпа, безумно тъпа. Щом си я написала по този начин, определено не си срещнала истински МЪЖ, а само пишлемета и мухлъовци. Мъжът, това е смелост, отговорност, чест, лоялност /предимно към другите МЪЖЕ/, благородство /това е онази способност да махнеш с ръка и да не издребняваш, за разлика от повечето тук/, твърдост и отстояване на принципите, целеустременост и решителност... Всъщност, това са качества на истинския ЧОВЕК, независимо от пола, на един истински и зрял човек, а не на дете, все още изграждащо характера си. Докато възприемате мъжете като пенис, власт, пари и сила, те ще определят нас като п*тка, роб, стока и слабост. Каквото повикало, такова се обадило. И е безумно глупаво момичета и момчета, които все още себе си не познават, които си нямат и представа от живота и които тепърва предстои да се изграждат като характери и личности, глупаво е да вдигат лозунги "Мъжете са тъпи, стават само за секс", "Жените са гадни материалистки", "Мъжете са курвари", "Жените са курви"... Колко МЪЖЕ и ЖЕНИ познавате, не можете да си направите изводи по слабоумните си съученици, нито по най-добрите си приятели, защото всички сме още млади и зелени. За съжаление някои са изгнили още на зелено май
Аз съм далече от мисълта, че съм се "завършена", но пък съм видяла истински ХОРА и от двата пола, хора, които са доказали с делата си, че е възможно да си добър, честен и искрен. Докато гледаш негативно на хората, не очаквай да те посрещнат с отворени обятия. И сега, най-добре не затормозявай повърхностното си мозъче с тези мои думи, забрави ги веднага и иди да си направиш креватната гимнастика.
![]()
...