.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 114
    Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Бате Куенчи,мноо арно го казА...
    ... каза бънгъл и облиза спермата му от устните си :P
    a lafovete ot 3-ti klas ne tuka ili kazvash neshto smisleno ili si traikash nevijdahs li kak se izlagash?
    за нея ли стаа въпрос или за мен? че те и двата лафа са от 3 и 5 клас някъде
    za tebe za tebe

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    много лъжеш, "Асене", много

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    много лъжеш, "Асене", много
    ti si nekuf otkachen sichkite ti mneniq mnogo me radvat

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Unknown-18
    Guest
    Готина мацка ти си зряла колкото на котката ануса!!! Ти си толкова ограничено момиче че просто няма на къде повече.В трета тема ти засичам разсъжданията ама май съм пропуснал да ти кажа да не говориш за нещо за което не си сигурна дали е така.

----> Това че момичетата се развиват по рано от момчетата е вярно но то се изразява когато момичето е на 11,12 до 13 години ама момчето е м-у 13 и 15 години.А ти ми говориш за 16-18...вземи прочети някой книга че да схванеш най после и тогава ходи разправяй на хората из форумите за зрелоста и индивидуалното развитие.И учебника по психология от 1 курс може да ти свърши работа.

----> Нещото което ще кажа съм го писал в 2 подобни теми около 10 пъти ама май има нужда да го кажа пак
    Относно това че момчетата ти се струват дечковци.Ами по замисли се малко.Доказано е че всеки един човек си мени държанието в зависимост от това кой е отсреща.След като ти изглеждаш в очите на другите дете и лигла ами естествено че и те ще се държат детски и ще се лигавят пред тебе.

----> Ама иначе ти си зряла и имаш хабер от живот."Вижте ме аз вече съм жена.Забих един батко с хубава кола и повече заплата даже от тати.А пък да знаеш как ме чука."Тези неща иди ги разправяй на лицемерните си "приятелки" или на някой петокласници.

Guest
    а бе ЮКИ18 долен педеразе ти анално отверствие обляно в лайняна течност
    земи са скрий най-добре ще направиш долно комплексирано педеласче
    темата не е за мъж на 23 с жена на 17 а за жена на 17 с мъж на 23 или ти таково състояние не можеш да постигнеш поради пословичната си и хронична девственост залегнала още от най-ранна детска възраст та вероятно по всичколичи ще достигне и до дълбока старост
    ти миризливо изпражнение развалило иначе хубавата тясна путчица на майка си като си се родил
    не научи ли че девствеността е лечима само ако се открие на време но в твоя случаи тя е патология неразрешима
    ти мекотело просто от село варна що не вземеш да са удавиш в морето черно та да се разложиш сред нафтата и изпражненията от тюлените
    гадно просто и тъпо комплексарче
    вземи си бии по често чикии и се разкарай с тези комплексарски лекции че си смешен и си прост като арбаташки клаксон от цунайка

Unknown-18
    Guest
    а бе ЮКИ18 долен педеразе ти анално отверствие обляно в лайняна течност
    земи са скрий най-добре ще направиш долно комплексирано педеласче
    темата не е за мъж на 23 с жена на 17 а за жена на 17 с мъж на 23 или ти таково състояние не можеш да постигнеш поради пословичната си и хронична девственост залегнала още от най-ранна детска възраст та вероятно по всичколичи ще достигне и до дълбока старост
    ти миризливо изпражнение развалило иначе хубавата тясна путчица на майка си като си се родил
    не научи ли че девствеността е лечима само ако се открие на време но в твоя случаи тя е патология неразрешима
    ти мекотело просто от село варна що не вземеш да са удавиш в морето черно та да се разложиш сред нафтата и изпражненията от тюлените
    гадно просто и тъпо комплексарче
    вземи си бии по често чикии и се разкарай с тези комплексарски лекции че си смешен и си прост като арбаташки клаксон от цунайка

Каква интелигентност...какво чудо!!!
    1-во тя каза че било по нормално за момиче да ходи с "батко" отколкото момче с "кака" свинар нещастен и поради тази причина подхванах тая тема.
    2-ро що не ми кажеш тез нещица в очите ве смотано говедце.Криш се зад невидима маска и наричаш другите комплексари а точно ти си такъв.Знаеш от къде съм което доказва че си чел мои постове в други такива теми и явно не ти се нравят.Какво ти има да не би да съм засегнал незначително малкото достойнство което имаш???Или се депресираш от това което всъщност си скапана гнидо???
    3-то грозно изглежда когато опишеш ясно себе си и като препишеш отличителните си белези в-у някой друг но теб явно това те удовлетворява.И запомни че колкото и да говориш за девственост и колкото и да наричаш другите такива то ти ще си останеш девстен докато аз забравих вече какво е това.
    4-то а относно "тяната путчица" на майка ми .... ами честно казано искам да те видя докато го казваш пред мене обаче ако имаш поне малко мозък в главата си и поне малко цениш крайниците си не би го направил.
    5-то спирам до тука мисля че просто няма какво да повече да пиша на депресирано селянче като тебе защото не искам да ти претоварвам нищожния мозък а и освен това даже не съм сигурен дали схвана нещо от това което ти написах.
    и 6-тото най важното: Моля те направи една голяма услуга на човечеството и вземи са самоубий грозен турчин!!!!

Unknown-18
    Guest
    Оу и забравих да ти кажа да не лаеш така защото личи че не си прочел темата от началото до края гнусен пор миризлив!!!!!

Влади Кузов
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Оу и забравих да ти кажа да не лаеш така защото личи че не си прочел темата от началото до края гнусен пор миризлив!!!!!
    Анални насладливецо. Ще дойда до Варна и ще ти се види морската градинка тесна като ти намаам 30 годишния си дебел полов член в неумитото анусче.
    Искам да запомниш тоз момент за цял живот. И когато завършваш последните си дни в старческия дом все още да имаш болежки от разпраното си отделително черво и да си спомняш за мен.

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Влади Кузов
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Анални насладливецо. Ще дойда до Варна и ще ти се види морската градинка тесна като ти намаам 30 годишния си дебел полов член в неумитото анусче.
    Искам да запомниш тоз момент за цял живот. И когато завършваш последните си дни в старческия дом все още да имаш болежки от разпраното си отделително черво и да си спомняш за мен.

ХаХа покажи ми се само пък да видиш тогава как ще претърпиш ампутация на малката си 30 годишна пишчица олигофренче смотано.Ела да те видим колко си смел ве дрислив анален трофей !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Az sum na 17 ne sum detence. I dori mi e mnogo priqtno kogato obshtuvam s po-golemi momicheta koito veche sa minali etapa "oh da e 30 godishen i s bmw",zashtoto opr zaobikalqshtite me devoiki ne sa osobeno zreli.... i ne bih kazal che lichno v moq sluchei momichetata sa po zreli ot mene obratnoto dori sa mnogo nazade s detskite prishtqvki da gi vozqt v edi koq si kola,koato porasnat i olegnat veche razbirat che ne e zadaljitelno bmw-to da e model 2005-2006,kakto pravqt segashnite devoiki i nemojej da me obedish che tova koeto pravite e zrqlo...ama vobshte ne e;]
    Za vas zreliosta qvno e da hodite s 25 godishen s kola... tova che si si hvanala po-golqm neznachi che ti si po-golqma ti pak si na 16-17;]
    Много си прав!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Milf
    Майка ти на колко е, че вика баба ? 16 ли ? Живей си живота.. Щот аз също съм на 17, а пък излизам с една жена на 41.. При нас не упира само до секса ми.. до приятелството и любовта
    ще видим кат станеш на 27-37 години как ще чукаш старицата си

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    Майка ти на колко е, че вика баба ? 16 ли ? Живей си живота.. Щот аз също съм на 17, а пък излизам с една жена на 41.. При нас не упира само до секса ми.. до приятелството и любовта
    Хахахааха, е т'ва ме уби

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS

Има истина в това.
    А относно пича дет твърди за любовта и жена която може да му е майка тва е невъзможно--> This is imposible !

И ще допълня още нещо за онова лайняно педалче дет твърди че е на 30 години и бълва куп глупости доказващи нестабилната му психика и изкарва на яве най големите му страхове и те очевидно са че той не може да преодолее факта че едно момче на 18 години има повече умствен багаж от него , и си има приятлка на неговите години а не му се налага да тича след лапещаците.Ти си 30 годишна хиена ужасена от действителността и дори не можеш да проумееш колко глупаво изглеждаш като се вреш из тийн форумите.Аз поне съм си тийнейджър за разлика от тебе недорасло говедце.Ти на тея години вече за брак трябва да мислиш ама така като гледам брак можеш да сключиш единствено и само с маймуна тъй като нормална жена на 25-30 години би ти са изплюла в мазната физиономия.

А сега и по темата ще се изкажа.Във връзка в която има над 10 години разлика и момичето или момчето няма значение е на 15-17 години е смешно да се говори за любов.
    Вярно е че всеки си има право на избор и всеки има право да избира какво му харесва ама по тая логика дайте да легализират и педофилията.Защото кво пък толкова той като е на 50 важното все пак е че обича 8 годишната си избраница.
    Повтарям са обаче са ми много смешни изказвания от рода на ние момичетата съзряваме по рано.Да но физически съзрявате по рано и вече обясних в кои години става това.А психически всеки съзрява в зависимост от самия себе си.За момчетата се отнася същото не вярвайте на 23-24-25 годишна какичка ако ви каже че ви обича щото като се позамислиш малко какво можеш да дадеш на това момиче превръщащо се вече в жена.НИЩО!!!Не забравяйте че 80% от жените са материалистки това е доказано говоря с факти.

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами защо да няма бъдеще.. ако си се харесвате бъдеще има независимо от годините
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Абе, какво точно означава това "на твоята възраст"?
    Левски шампион але але!

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    ами защо да няма бъдеще.. ако си се харесвате бъдеще има независимо от годините

Няма бъдеще защото вече обясних че едно момче на 15,16,17,18 дори и 19 години не в състояние да осигури каквото и да било на момиче или жена по голямо от него с повече от 5 години.Същото се отнася и за обратната страна където едно момиче на 15,16,17 години дет още не знай пикае ли му са ебе ли му се и дет не прави разлика м-у "аз харесвам" и "аз обичам" да ходи с някой с 10 години че и повече по голям.Това си е материализъм."Аз се чувствам повече жена когато приятелят ми е на 30 има кола и сериозна работа".Или пък "Аз съм вече мъж щото ходя с какичка която чукам и тя ме обича" МИЛИ БОЖЕ хората много лесно се заблуждават.Много е лесно да кажеш че обичаш някой и да си втълпиш че и той те обича.Просто 10-15 години са голяма пропаст в една връзка която не може да бъде запълнена нито със секс нито с нищо.До 5-6 години разлика е по нормално и може би има преспектива.Или връзка в която момичето е на 22-23 а той е на 30-35 или обратното може би има по голям шанс но не можете да кажете на черното бяло и да се самозаблуждавате че една да речем 30 годишна жена може да обича момче на 16-17 години или мъж на 30 да обича 15-16 годишна.Просто такива хора имат сериозни отклонения.

Guest
    ЮКСЕЛЧО18 долен педер си ти!
    А бе ти му думаш оно си рупа ли рупа бре!
    Ей мама ти шашава тия комплесари кат тебе батенце са най-зли. Не признавате вие аргументи. Как и да ти се върти едно баба си знае и се него си лае. Ти чуждо мнение не уважаваш и за това ще се отнасяме тук с теб като най-долна подлога!
    Бива просто просто и тъпо ама ти си максимално плиткоумно същество. Приеми бе говедо тъпо че има и други мнения и позиции по въпроса и че противно на твоите разбирания не означава, че другия човек нещо не е наред. Първо погледни себе си и тогава съди за другите, но то простите хора такъв поглед над нещата немат.
    Айде скрии се у дупката от коя си излезнал и престани да пишеш глупости поне.

gluposti qzdi q;]
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Unknown-18
    Guest
    ЮКСЕЛЧО18 долен педер си ти!
    А бе ти му думаш оно си рупа ли рупа бре!
    Ей мама ти шашава тия комплесари кат тебе батенце са най-зли. Не признавате вие аргументи. Как и да ти се върти едно баба си знае и се него си лае. Ти чуждо мнение не уважаваш и за това ще се отнасяме тук с теб като най-долна подлога!
    Бива просто просто и тъпо ама ти си максимално плиткоумно същество. Приеми бе говедо тъпо че има и други мнения и позиции по въпроса и че противно на твоите разбирания не означава, че другия човек нещо не е наред. Първо погледни себе си и тогава съди за другите, но то простите хора такъв поглед над нещата немат.
    Айде скрии се у дупката от коя си излезнал и престани да пишеш глупости поне.

Брех мамка ти глупава ти още ли си жив бре.Кой е казал че не уважавам чуждото мнение.Просто изказвам моето и изкрвам точни факти за разлика от тебе маймуно коплексирана.Казваш ми да видя себе си.Ами аз съм се видял отдавна за разлика от тебе див селянин.Ти си 30 годишна отрепка трудно приспособима в обществото разчитаща само на материалното в себе си защото нямаш нищо друго сигурен съм.Нямаш грам мозък в главата си това сам го доказваш с писалиците си тук а и 100% си някой грозен доста напомнящ за Квазимодо."Отнасяме с теб" ти май страдаш от раздвоение на личноста или това е просто ранен стадий на шизофрения.Кои сте вие???
    Убитак!!!Чвор спескан!Колко е жалко че не можеш да се видиш колко си жалък че си стигнал до там да влезнеш във тийн форум и да започнеш да размяташ лайняните си думички от бедния ти речник по който ти падне.Явно се опитваш да се направиш на много умствено извисен сред нас по малките и да покажеш колко зрял може да е един мъж на 30 години, но дори и тук личи че ти си от оная група хора дето са бързо изоставащи и никога няма да достигнеш умственото положение което съм достигнал аз и другите тийнове.Ти си оставаш един 30 годишен гъзорък недораслек.

Много поздрави на майка ти...

C-Murder
    Guest
    xaxaxa toz nepoznatiq 18 vi sk1sa g1zovete =D>

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    То лошо няма, че е по-голяма от теб. Има едно нещо, момичетата попринцип се развиват по-бързо от момчетата. Обикновено момиче е нормално да си хване по-голям от нея. Защото, ако са на една възраст момичето може да си каже, че той е скучен, че мисли бебешки и т.н. и си омръзвта. Не искам да те отчайвам, не казвам, че при всеки би било така, но на твоята приятелка може да и омръзнеш от това, че си по-малък от нея, не само на години...

еми ако какичката е извратена педофилка може

Craig David-Walking Away

Unknown-18
    Guest
    30 годишният Гост явно успя да надникне в собствения си анус и да забележи какво голямо лайно е.Такива зли телетъбиси педерасти много бързо са скриват в дупките от които са излезли.Определено той не можа да понесе жестоката истина за себе и изчезна в безкрая или просто послуша съвета ми и се самоуби \/ Лека му пръст

Guest
    18 годишния девственик тук се опитва да прокара тезата си, която е силно изкривена и безкрайно непопулярна, с което се вижда как е станал за смях!
    браво на 30 годишния му опонент, който е направил опит да го постави на мястото му, но по всичко си личи, че девственикът нито приема, нито предава

Unknown-18
    Guest
    18 годишния девственик тук се опитва да прокара тезата си, която е силно изкривена и безкрайно непопулярна, с което се вижда как е станал за смях!
    браво на 30 годишния му опонент, който е направил опит да го постави на мястото му, но по всичко си личи, че девственикът нито приема, нито предава

18 годишен девственик -----> това че ти и баща ти сте девствени не ме прави и мене девствен.Няма да те обеждавам в каквото и да било защото болния ти мозък така или иначе няма да го възприеме.Няма да казвам че съм по интелигентен от тебе защото то си личи и бас държа че съм и по красив от тебе.Може да си спал с повече момичета от мене обаче тези с които аз съм спал можеш само да си мечтаеш за тях и да бъдат вдъхновение на редовната ти мастурбация.Явно и ти си поредния гангстер внушил си че целият сват му е в краката изкарващ си парите късно вечер работещ като ТРЕВЕСТИТ.

А и още нещо ..... Защо вие две педалчета не кажете нещо по темата и не си защитите мнението както правя аз а само хвърляте купчина лайна и оборска тор под формата на думи и изречения а???
    Вие сте двама неудачници с потенциал на кухи миди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си