.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 114
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Може да си спал с повече момичета от мене обаче тези с които аз съм спал можеш само да си мечтаеш за тях и да бъдат вдъхновение на редовната ти мастурбация.
    ооо юки18 пак се изявява гледам....

пеперудки, виш са чичковото.. ти може да си спал и с майка си и да имаш полюции от това, но аз не спя с жени. аз просто им съдирам сливите от здраво чукане.
    да! пишлеменце! такива 16-17 годишни палавници им разширявам мускулчетата та после лесно правят щпагати в часовете по физическо възпитание
    а ти педалче недоносено може да си е баваш путката лелина и да седнеш на едина дебела арматура да ти понамести разпрания от миризливи варненски докери анус
    хайде миличко детенце пак ще ти открадне някоя батко ученичката която незнайно как се е излъгала та се върти покрай теб но няма да е за дълго гарантирам ти
    помни думите ми и когато си самотник се сещай за мен и си представяй как го нахендрям на 15 годишна а ти лъскаш скрит зад някое перденце в мизерното си жилище.

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Може да си спал с повече момичета от мене обаче тези с които аз съм спал можеш само да си мечтаеш за тях и да бъдат вдъхновение на редовната ти мастурбация.
    ооо юки18 пак се изявява гледам....

пеперудки, виш са чичковото.. ти може да си спал и с майка си и да имаш полюции от това, но аз не спя с жени. аз просто им съдирам сливите от здраво чукане.
    да! пишлеменце! такива 16-17 годишни палавници им разширявам мускулчетата та после лесно правят щпагати в часовете по физическо възпитание
    а ти педалче недоносено може да си е баваш п*тката лелина и да седнеш на едина дебела арматура да ти понамести разпрания от миризливи варненски докери анус
    хайде миличко детенце пак ще ти открадне някоя батко ученичката която незнайно как се е излъгала та се върти покрай теб но няма да е за дълго гарантирам ти
    помни думите ми и когато си самотник се сещай за мен и си представяй как го нахендрям на 15 годишна а ти лъскаш скрит зад някое перденце в мизерното си жилище.

Мой малки заблудени пеперудки ето такива като това некадърно изпражнение вие твърдите че ги обичате!!!
    "Приятелю" направи стъпка към балкона и падни от там (Малка стъка на човека голям скок за човечеството)
    Сигурно много се гордееш че чукаш момичета които могат да са ти дъщери.Но спокойно никой не ти се сърди все пак и твойта малка закърняла пишка иска секс и след като си толкова недъгав и нескопосан и не можеш да си намериш нещо поне около твоите години се мяташ на малките момичета.
    Спирам до тук защото нямам време после ще се задълбочавам повече.

Bye Bye ASSHOLE!!! Just fuckin' die!!! Loser!!!

Unknown-18
    Guest
    30 годишни "приятелю" би ли бил така добър да ми отговориш какво ти се е случило че си станал такъв смотан и задръстен идиот???
    Може би си имал майка алкохоличка която не те обича или може би си имал баща психар който често те е изнасилвал??? Кажи ни сподели тук във форума може пък да ти олекне.Ти си едно гнусно мекотело което дава гъза си в името на парите и келепира.Прозираш копелдако истинската ти същност личи дори по отвратителния начин по който пишеш във форума.Всички тези момиченца на които им "съдираш путките" ме съмнява че са плод на твоята фантазия което е жалко но както казах вече по жалко ще е ако е истина.И не забравяй че си 30 годишен и ако още не си то скоро ще бъдеш плешив като билярдна топка.

И спри вече да се правиш на много острумен във форума че ставаш банален като Дядо Коледа по празниците!!!
    Давай да си говорим реално.Ако имаш още кво да ми кажеш нека то да е в очите ми.Да видим дали тогава ентусиазма ти ще е все толкова голям.Направи едно пътуване до Варна.Нали си много смел а и освен това ти все пак си чичко и имаш възможност да пътуваш за разлика от "пишлеменце" като мене.Чакам да ми отговориш на това.

Guest
    quench e 23 годишен педифил, не 30 или се прикрива само?

Unknown-18
    Guest
    quench e 23 годишен педифил, не 30 или се прикрива само?

Не знам той каза че е на 30 пък може и на 23 да е.Все тая.На колкото и да е си е едно психично болно идиотче което сигурно не може да бъде различено от локва като го погледнеш.На него май му запари на дупката като му казах да дойде да се видим.

Guest
    Някой си 18(спазващ строго инкогнито) написал: че съм… “тъп” или… “идиот”. И го публикувал, без да се усеща, че прави нещо доста… тъпо и… идиотско дори. Аз пък открих безкрайно интересен философски и логически казус в тази случка. “Умникът”, позволил си тази порядъчна тъпотия, уверен съм, ще бъде страшно изненадан като разбере какво е направил…

Опитай се, мой така любезни… “ласкателю”, да се позамислиш. Може и да ти е трудничко, но опитай. Ето, ще ти помогна, формулирайки следния:

ПАРАДОКС ЗА… “ТЪПАКА”

Нищо чудно това да се окаже… “логическото откритие на… века”.

Казваш, че съм… “тъп” и – направо – идиот. “Тъп” и “идиот”, предполагам, знаеш, че са едно и също нещо. Нека за лекота вместо ИДИОТ (идиотско и пр.) употребяваме ТЪП (тъпо, тъпанар, тъпунгер, “тупан” и пр., нашият език, предполагам, неслучайно е така богат и изразителен тъкмо по този предмет).

Та така, кой по-точно: аз или ти е… тъпия?! Замисли се малко. Нали знаеш, че този, който е тъп, поради тъпотията му не му се удава сам да… “диагностицира” своята тъпотия? Ето че без да искаш поставяш сериозен философски проблем, нещо като знаменитите парадокси. Ще се опитам да го формулирам най-ясно и популярно:

● Мистър Х казва, че мистър Y е… тъп.
    ● Това, че мистър Х казва: “Мистър Y е… тъп”, само по себе си е доста… тъпо.
    ● Щом мистър Х си позволява да говори… тъпи приказки, дали той самият не е порядъчно… тъп?
    ● Когато един порядъчно тъп (щото е демонстрирал току-що тъпотията си) мистър Х каже “Мистър Y е… тъп!”, сиреч когато един тъпанар каже “еди кой си е тъп”, това не… верифицира (доказва) ли единствено неговата собствена… “тъпост”?
    ● Дали пък това, че един доказал се по описания начин и затова явно доста тъпичък мистър Х така категорично твърди, че мистър Y е тъп, по косвен начин не… легитимира (узаконява)… предполагаемата “нетъпост” на мистър Y?
    ● Защото в очите на тъпия “нетъпия” не може да не изглежда… тъп, няма как иначе!
    ● Или синтетично казано: “Кой е истински тъпия?”, ето това е същността на проблема.
    ● Или (по примера на парадокса за “лъжеца”): когато един тъп (Х) казва “Y е тъп”, самият Х тъп ли е или не е – въпреки че прави нещо доста тъпичко, впрочем?
    ● Пак по примера на парадокса за лъжеца (но малко по-иначе, понеже “лъжа” и “тъпотия” са различни по същност: лъжецът във всеки момент може да се възпре от лъжи, но тъпият – едва ли?!): няма ли тъпостта на един претендиращ да не е тъп тъпанар (Х) да секне едва когато той престане да твърди, че “еди-кой си – Y – е тъп”?
    ● Може би Х все пак може просто да осъзнае, че самият той е тъп, щом така охотно си позволява да прави тъпички неща?
    ● Явно това при теб (ако продължава все така) може да доведе до съвсем порядъчно отъпяване?! А известно е, че ние - човешките същества - трябва да се упражняваме в… “изостряне” на своите умове, а не в… “отъпяване” - те и без това са си… “добре затъпени”…

Та това е накратко казуса, който сам зададе…

И един друг въпрос: какво толкова ти пречи това, че аз си пиша? Пиша си – “тъпо” или “нетъпо”, но пък си е мое най-суверенно право. Откога, впрочем, писането стана… порок?!

Аз може и да искам да съм… “идиот”, на мен може да ми харесва да съм… “идиот”, ти можеш ли да ми забраниш това?!

Помисли и ми отговори… ако искаш де…

Което е или тъпо, или пък е… “нетъпо”, сиреч “остро”…

Guest
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    nachi ti podkrepqsh varqnta 14 godishnite ligli da se vozqt v kolite na 25 godishnite?

Същото е и с възрастовата разлика. По-скоро е нормално за младо момиче да излиза с по-голям от нея, от колкото обратния вариант.
    Но това естествено са предрасъдъци, които аз не съм склонна да подкрепям.
    Nishto nenormalno niama v tova edno mlado momche da izliza s dosta po-goliama ot nego jena. Vazrastta mejdu 17 i 22 pri edin muj e imenno tazi v koiato toi iska po-goliama ot nego jena do sebe si. I prichinata ne e samo v sexa a v tova che po tozi nachin toi ima po-visoko samochustvie. Bih kazal 4e tazi razlika e dori malka .... moje da dostigne do 12-15 godini bez da ima problem.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Аз правя често секс с 14-15 годишни. Не ми пука!
    ееее това е ужасно

Unknown-18
    Guest
    Някой си 18(спазващ строго инкогнито) написал: че съм… “тъп” или… “идиот”. И го публикувал, без да се усеща, че прави нещо доста… тъпо и… идиотско дори. Аз пък открих безкрайно интересен философски и логически казус в тази случка. “Умникът”, позволил си тази порядъчна тъпотия, уверен съм, ще бъде страшно изненадан като разбере какво е направил…

Опитай се, мой така любезни… “ласкателю”, да се позамислиш. Може и да ти е трудничко, но опитай. Ето, ще ти помогна, формулирайки следния:

ПАРАДОКС ЗА… “ТЪПАКА”

Нищо чудно това да се окаже… “логическото откритие на… века”.

Казваш, че съм… “тъп” и – направо – идиот. “Тъп” и “идиот”, предполагам, знаеш, че са едно и също нещо. Нека за лекота вместо ИДИОТ (идиотско и пр.) употребяваме ТЪП (тъпо, тъпанар, тъпунгер, “тупан” и пр., нашият език, предполагам, неслучайно е така богат и изразителен тъкмо по този предмет).

Та така, кой по-точно: аз или ти е… тъпия?! Замисли се малко. Нали знаеш, че този, който е тъп, поради тъпотията му не му се удава сам да… “диагностицира” своята тъпотия? Ето че без да искаш поставяш сериозен философски проблем, нещо като знаменитите парадокси. Ще се опитам да го формулирам най-ясно и популярно:

● Мистър Х казва, че мистър Y е… тъп.
    ● Това, че мистър Х казва: “Мистър Y е… тъп”, само по себе си е доста… тъпо.
    ● Щом мистър Х си позволява да говори… тъпи приказки, дали той самият не е порядъчно… тъп?
    ● Когато един порядъчно тъп (щото е демонстрирал току-що тъпотията си) мистър Х каже “Мистър Y е… тъп!”, сиреч когато един тъпанар каже “еди кой си е тъп”, това не… верифицира (доказва) ли единствено неговата собствена… “тъпост”?
    ● Дали пък това, че един доказал се по описания начин и затова явно доста тъпичък мистър Х така категорично твърди, че мистър Y е тъп, по косвен начин не… легитимира (узаконява)… предполагаемата “нетъпост” на мистър Y?
    ● Защото в очите на тъпия “нетъпия” не може да не изглежда… тъп, няма как иначе!
    ● Или синтетично казано: “Кой е истински тъпия?”, ето това е същността на проблема.
    ● Или (по примера на парадокса за “лъжеца”): когато един тъп (Х) казва “Y е тъп”, самият Х тъп ли е или не е – въпреки че прави нещо доста тъпичко, впрочем?
    ● Пак по примера на парадокса за лъжеца (но малко по-иначе, понеже “лъжа” и “тъпотия” са различни по същност: лъжецът във всеки момент може да се възпре от лъжи, но тъпият – едва ли?!): няма ли тъпостта на един претендиращ да не е тъп тъпанар (Х) да секне едва когато той престане да твърди, че “еди-кой си – Y – е тъп”?
    ● Може би Х все пак може просто да осъзнае, че самият той е тъп, щом така охотно си позволява да прави тъпички неща?
    ● Явно това при теб (ако продължава все така) може да доведе до съвсем порядъчно отъпяване?! А известно е, че ние - човешките същества - трябва да се упражняваме в… “изостряне” на своите умове, а не в… “отъпяване” - те и без това са си… “добре затъпени”…

Та това е накратко казуса, който сам зададе…

И един друг въпрос: какво толкова ти пречи това, че аз си пиша? Пиша си – “тъпо” или “нетъпо”, но пък си е мое най-суверенно право. Откога, впрочем, писането стана… порок?!

Аз може и да искам да съм… “идиот”, на мен може да ми харесва да съм… “идиот”, ти можеш ли да ми забраниш това?!

Помисли и ми отговори… ако искаш де…

Което е или тъпо, или пък е… “нетъпо”, сиреч “остро”…

Не те знам кой си и дали изобщо си същия които използваше определения свързващи фекалий по мой адрес но ако си ти много бързо смени тона.
    Вярно е може да съм сгафил дадено понятие.И си прав че нямам право да ти казвам какъв да бъдеш и какво да пише.Ама не беше ли ти този който първи започна да сипе обиди по адрес на другия.Не беше ли ти този който ме нарича с названието Юки и там нещо друго беше и не си ли ти този на когото казах че ако има още нещо да ми каже да го казва в очите???Щото по последния ти пост не личи да си ти.

Guest

Re: Може ли момче на 17 да излиза с какичка на 23?

Цитирай Първоначално написано от Асен
    Имам приятелка, която е на 23, аз съм на 17 и сме заедно от 2 месеца. Все още не съм сигурен да ли е с мен само за секса или и ме обича.
    Реших че е време и я запознах с майка ми. След това майка ми ми каза "не си губи времето с баби". И се замислих, да ли наистина ми губи времето тази жена или има бъдеще една такава връзка?
    Слушай майка си!!!!

Guest
    И твойта майка също!

Karlos
    Guest

Re

Отдавна чета постовете тука, но рядко пиша просто защото често се намира някои на моето мнение. Тази тема е много интересна, Някои хора от този форум определено се набиват на очи и сред тях е готината мацка. Вече напълно се убедих, че това момиче влиза тук само за да се заяжда с хората, да си избива комплексите, да се прави на многознаеща и да демонстрира голямото си самочувствие с нищожно покритие. Преди няколко месеца един Батко малко по-голям от нас пустна една интересна тема и тя се опита да се заяде с него. Той обаче по доста дипломатичен начин и затвори устата и тя просто нямаше какво повече да каже. Темата е доста дълга, но вижте пича как я затапи: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15 Обърнете внимания по-долу на поста на Бате Влади.
    Ето го и началото на темата: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Според мен за любовта няма възрастови граници. Моята приятелка е с година и половина по-голяма от мене и това не е пречка да сме заедно и да се обичаме.
    Смятам, че комплексарско е това да си избираш гаджетата друи показатели различни от взаймното привличане. Бих се обърнал към готината мацка да погледне първо себе си, и след това да преценява кои е комплексар и кои не е. Тя е единственна тука която влиза за да се забавлява като се заяжда с хората, а това говори за някои смущения и травми в миналото.
    Аnyway за любовта няма възрастови граници. Обичайте се !

Guest

Re: Re

Цитирай Първоначално написано от Karlos
    Отдавна чета постовете тука, но рядко пиша просто защото често се намира някои на моето мнение. Тази тема е много интересна, Някои хора от този форум определено се набиват на очи и сред тях е готината мацка. Вече напълно се убедих, че това момиче влиза тук само за да се заяжда с хората, да си избива комплексите, да се прави на многознаеща и да демонстрира голямото си самочувствие с нищожно покритие. Преди няколко месеца един Батко малко по-голям от нас пустна една интересна тема и тя се опита да се заяде с него. Той обаче по доста дипломатичен начин и затвори устата и тя просто нямаше какво повече да каже. Темата е доста дълга, но вижте пича как я затапи: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15 Обърнете внимания по-долу на поста на Бате Влади.
    Ето го и началото на темата: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Според мен за любовта няма възрастови граници. Моята приятелка е с година и половина по-голяма от мене и това не е пречка да сме заедно и да се обичаме.
    Смятам, че комплексарско е това да си избираш гаджетата друи показатели различни от взаймното привличане. Бих се обърнал към готината мацка да погледне първо себе си, и след това да преценява кои е комплексар и кои не е. Тя е единственна тука която влиза за да се забавлява като се заяжда с хората, а това говори за някои смущения и травми в миналото.
    Аnyway за любовта няма възрастови граници. Обичайте се !

...и тва има доста общо с темата за секса нали?

ne vijdam ni6to nenormalno v tova da hodi6 s kaka sled kato ve4e stana redovna praktika 15 godi6ni da hodat s 20-30 godi6ni pensioneri, ina4e evala 4e si zabil po golqma

гурбетчията от гърция
    Guest
    Помое му една жена ката Кайли Миноуг, може да се шиба от всички възрасти.
    Ако така изглежда въпросната кака, нека да ви е сладко
    Иначе не си заслужава копеленца

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от гурбетчията от гърция
    Помое му една жена ката Кайли Миноуг, може да се шиба от всички възрасти.
    Ако така изглежда въпросната кака, нека да ви е сладко
    Иначе не си заслужава копеленца

Добър пример , добър съвет!
    Това е положението общо взето.

Голям фен
    Град
    sofia
    няма невъзможно неща

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Space
    Както е казано хвани си кака да те отрака
    Да

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    няма невъзможно неща

Има невъзможни неща.
    Не можеш да влезеш целия от там от където си излязъл

Guest
    Готина мацка наш как ми е писнало от такива отракани какички дето се мислят за много големи,а пък всъщност само се заблуждават! Аз съм на 16 и съм програмист това значи,че съм дете така ли ? Мога да ти кажа,че момичетата са многоо по изостанали и се мислят сякаш за богоизбрани.Аман!Само се фукате напред назад,а не разсъждавате с мозъка си."Готина" мацка мога да ти кажа само 1 ти си адски ограничен човек останал и погълнат в своята самозаблуда ... такава и ще си останеш...

Unknown-18
    Guest
    Готина мацка наш как ми е писнало от такива отракани какички дето се мислят за много големи,а пък всъщност само се заблуждават! Аз съм на 16 и съм програмист това значи,че съм дете така ли ? Мога да ти кажа,че момичетата са многоо по изостанали и се мислят сякаш за богоизбрани.Аман!Само се фукате напред назад,а не разсъждавате с мозъка си."Готина" мацка мога да ти кажа само 1 ти си адски ограничен човек останал и погълнат в своята самозаблуда ... такава и ще си останеш...

ХаХаХа право в целта БРАВО!!! =D>

абе пич! ти не си тръгнал да се жениш за нея! 99% от момчетата на твойта възраст искат да ходят с такава какичка! аз лично също не бих отказал ако нямах сериозна приятелка!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    честно да ти кажа за мене няма!не бих тръгнала с някой 17 годишен на мойта възраст (щото момчетата на 17 са още дечурлига едва ли не,нали се развиват по-бавно) пък камо ли като стана на 23!освен ако не искам някой по-младичък за..... ама все пак ти си знаеш, кво ни питаш нас?!
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    mi nz kakto iska6 pravi na slu6ai maika si a slu6ai surceto si

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от radito
    честно да ти кажа за мене няма!не бих тръгнала с някой 17 годишен на мойта възраст (щото момчетата на 17 са още дечурлига едва ли не,нали се развиват по-бавно) пък камо ли като стана на 23!освен ако не искам някой по-младичък за..... ама все пак ти си знаеш, кво ни питаш нас?!

"Дечурлига" , а ти сигурно си много зряла нали?
    Леле как ми е омръзнало от такива изказвания.Това че ти познаваш 5 идиота от 500 човека не означава че останалите 495 също са идиоти.Същото е и с дечурлигата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си