.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Trudno li vi be6e?

Trudno li vi be6e?

Trudno li se razdelihte s horata si s koito ste bili do 7 klas.Be6e li vi ma4no[naviarno da],no sigurno ne za vsi4ki.Plakahte li?Radvahte li se 4e 6te se zapoznaete s novi hora?S maka li napusnahte daskaloto?

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ахахахаха последния ден дигнах луд
    скандал в даскалото и казах на повечето
    учители кво мисля за тях...досега не ме
    поздравяват като ме видят по улиците
    не съм ревала...да не съм луда мразех си класа
    с малки изключения
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ахахахаха последния ден дигнах луд
    скандал в даскалото и казах на повечето
    учители кво мисля за тях...досега не ме
    поздравяват като ме видят по улиците
    с малки изключения
    И аз смятам така да направя.Наистина не си понасям класа.Ако въобще можем да се наречем клас Само тъпи лигли и лигльовци

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Аз не мога да кажа че мразя класа си.С изклучение на 3,4 момчета сме супер готини!!!Знам че ще се разплача все пак т'ва са хората които ме подкрепят дори когато греша и са зад мен(поне повечето)

Голям фен
    Murderdoll imenno

Ами на мен тази година ми предстой да се разделя с класа си.Незнам дали ще се разплача,но със сигурност няма да ми е весело.Все пак ги познавам отдавна и са ми близки,каквито и да са.
    От друга страна естествено,че искам да се запозная с нови хора,интересно ми е.Само,че малко ме плаши мисълта,че трябва да се разделя с хора,с повечето от които се познавам от седем години и да свикна с нови.Хубавото е,че никой няма да познава останалите.Дано новия ми клас е готин.

Аз единствено ревах за класната си!Много я харесвах....после ми беше и мъчно за приятелките ми...но с времето ми поотмина...все пак можем да се виждаме...когато си поискаме...)
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Фен
    Град
    Pleven
    Ami ne osobenno daje biah dolo-gore 6tastliv no ob6to veto no6to
    Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll

с малки изключения
    sy6toto, ne mojeh da gi gledam, ne znam kak sym izdyrjala
    na daskalite ni6to ne sym kazvala 6toto pove4eto bqha svestni, no syu4enicite
    absol7tni ligli i "gyzar4eta", edin ot hubavite dni v jivota mi be6e kogato gi vidqh za posledno
    ne znam, moje bi e bilo ot vyzrasta, za6toto minaloto lqto si napravihme sre6ta i se vidqhme nqkoi, dosta se bqha promenili i ob6to vzeto ima6e q simpatiqta
    no togava na vremeto, .....kolko otdavna samo be6e

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    na men ne mi be6e mnogo mu4no za6toto ne bqhme mnogo blizki s pove4eto (s koito bqh ot 5 klas)
    puk i sled tova s pove4eto se vijdame 4esto 6toto sme v blizki ili edni u4ili6ta i taka .....
    malko mi e mu4no za daskalite ama i novite ne sa lo6o (samo baba qga po mathe ... )

Guest
    na men edno vreme si spomniam mi beshe strashno machno i sega kato se setia i mi stava machno,no......

t'va gore biah az

Повече от фен
    На тези,на които ще йм е мъчно за класа йм-повярвайте,на завършването и на бала ще ви е още по-тежко.А на тези които се кефят-в Университета ще срещнете още по-големи тъпаци...за съжаление

Супер фен
    НЕ ! Аз не ги понасях...бяха брутално тъпи и загубени нямах нито една приятелка от класа, защото бяха отвратителни и все се мъкнех с момчетата ! + тва толкова ме дразнеха 2-3 момичета от класа, че ги набих :P :P
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Аз нали съм си ревла....плаках,особено на другарската, въпреки че нямах много истински приятели в стария си клас, ама всички много ги обичах, въпреки че сега с повечето сме само на здравей-здрасти, а някои дори и на това не сме.Дали се радвах, че се запознах с нови хора, радвах се, но сега малко грубичко казано-съжалявам, защото въобще не си харесвам класа...има само 2-3 свестни...или по-точно такива, които могат да общуват с всички...
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

az minalata godina se razdelih.mrazeh klasa si!!!be6e ujasen.i o4akvah s netarpenie noviq klas.i sega toi e mn mn mn qk))))ot staroto daskalo sajalqvam edinstveno za klasnata si....

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    страхотен клас имах...най страхотния на света..класната и тя страхотна..училището може да беше изпочупено..но и то страхотно....7 години с едни и същи хора..и бууум..после нищо...за съжеление не успях да отида на последния учебен ден-много ме беше яд..и до ся съжелявам и се обвинявам..иначе толкова стихотворения съм им посветила..толкова съм плакала за тях...най най най жестокия клас..новия ми и на малкия пръст не може да им стъпи и до сега ми липсват.....вече няма кой да ми вика..нали ше подсказваш..няма кой да ми казва благодаря...няма от кой аз да преписвам...няма...и няма да има...

..But why?...

razbiram.az o6te ne sam se razdelila s tiah pone zasega,no sam sigurna 4e 6te mi e mnogo kofti pone za niakoi de

Pomnq 15 uni kogato bqhme mnogo hora v edno kafe-nqma6 si predstava kakva gledka.Vsi4ki edni takiva unili i nqkoi revqha.mnogo im be6e gadno na vsi4ki i vseki govore6e kak pove4e nqma da se vidim i tn no to4no na drugiq den vsi4ki tezi hora bqhme otnovo v tova kafe tozi put radostni kakto vseki put i taka se produlji dokato ne se razbraha rezultatite ot izpitite,ot togava po4ti ne se vijdame,vseki si e v novo u4ili6te i v na4aloto e gadno-na novo mqsto nikoi ne poznava6 i taka,no posle se svikva.tova sa interestni momenti,koito vseki prejivqva po razli4en na4in i 6te vidi6 4e 6te zabravi6 kakvoto i da stane na 15 uni 2005 godina. A mejdodrugoto v koe u4ili6te iska6 da vlezne6?

Цитирай Първоначално написано от vasi_z
    Pomnq 15 uni kogato bqhme mnogo hora v edno kafe-nqma6 si predstava kakva gledka.Vsi4ki edni takiva unili i nqkoi revqha.mnogo im be6e gadno na vsi4ki i vseki govore6e kak pove4e nqma da se vidim i tn no to4no na drugiq den vsi4ki tezi hora bqhme otnovo v tova kafe tozi put radostni kakto vseki put i taka se produlji dokato ne se razbraha rezultatite ot izpitite,ot togava po4ti ne se vijdame,vseki si e v novo u4ili6te i v na4aloto e gadno-na novo mqsto nikoi ne poznava6 i taka,no posle se svikva.tova sa interestni momenti,koito vseki prejivqva po razli4en na4in i 6te vidi6 4e 6te zabravi6 kakvoto i da stane na 15 uni 2005 godina. A mejdodrugoto v koe u4ili6te iska6 da vlezne6?
    ami neznam 4udia se da ne si li ostana v na6to[142]do 12 ili pone do 8 mi klas.Mislia 4e 6te mi e mnogo trudno v nov klas

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

be6e mi izkliu4itelno trudno! mnogo se radvah 4e 6te se apoznaq s novi hora no mi be6e i mn trudno!!! Mnogo plakah za tqh a sega nqkolko meseca sled tova to4no predi kolednata vakanciq pla4a 4e nqma da vijdam novite si sau4enici!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    awe 4estno da ti kaja v klasa mi ima6e tupi horica s koito ne se razbirah, ama kato se razdelqhme mi stana mu4no za tqh-vupreki vsi4ko! kogato si bil s daden 4ovek dulgo vreme, nezavisimo dali ste se karali ili ne , toi nepremenno 6te ti lipsva.... no puk mi be6e super interesno kak 6te e s noviq klas i opredeleno e mnogo PO-FUN s tqh (e pak ima tupaci, ama nz)
    btw na skoro imah sre6ta sus stariq klas i vsi4ki , koito sa me draznili sega sa se prevurnali v e*ati tupite horica i vsi4ko gadno, koeto sa napravili im se e vurnalo tupkano! tai 4e 4ovek trqbva da vnimava kakvo pravi, za6toto vsi4ko se vru6ta!
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Mi be6e mi mu4no, za6toto bqh mnogo privarzana, a ne tolkova zaradi sau4enicite mi...S ednata mi friendka o6te si poddarjam vruzka, a s ostanalite sme na "zdrasti"...Ina4e se radvah, 4e 6te se zapoznaq s novi hora i sam 6tastliva s tqh
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

чакам да дойде този ден с нетърпение

emi az sym smenila 5 klasa do sega...ne mi e ostavalo koi znae kolko vreme da se privyrzvam...ne mi e bilo mnogo mychno za vsichki...koit si gi obichkam, se vijdame i sega...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си