- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Sophia Bush/Brooke Davis ot OTH
Tezi ot vas koito gledat One Tree Hill, kakvo mislite za Brooke? Haresva li vi kato vunshnost i harakter? Na men strashno mnogo mi haresva i mislia che tia e strahotna aktrisa. Chad/Lucas mislia che e nai-golemiat tupak za da izneveri na Sophia s Paris Hilton. Mislia che tia zaslujava mnogo poveche. Vie kakvo mislite za Chad i vruzkata koiato imaha toi i Sophia v "realnia jivot"?
София Буш е много сладка във филма и ме кефи как играе.иначе ролята й във филма е на типична к*рва(поне добре си я играе).колкото до това,че Лукас й изневерява с Парис...
все още не съм стигнала до тази серия.кофти е,че скъсаха със София в реалния живот.бяха много готина двойка.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ami men Sophia mn me radva gotina e i igrae Brooke super.Dvamata s Chad bqha mn hubava dvoika, mejdu neq i onaq veshtica Paris Hilton nqma mqsto za sravnenie i Chad postupi super tupo kato i izneveri s taq grozotiq...
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
ъъъ аз ли нещо не знам...Парис играе ли в сериала?не е ли само в сериала Лукас да е изневерил на Брук или става дума,че са скъсали(в реалния живот) заради Парис?![]()
в реалния животПървоначално написано от rusalkata_
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Ама вие до коя серия сте...? Аз защото съм до 10 на 4-тия сезон и немога да намеря по -нови![]()
Толкова са засега.На 17 излиза новата серия.Първоначално написано от HeDa
![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Няма кво да се обяснявам - София/Брукито адски много ме радва . Невероятна е ..
И моля ви се , престанете да казвате , че играела ролята на к*рвата. Толкова ли не си личи , че тя е героинята , която се развива най-много.
И наистина няма по-голям глупак от бившия й съпруг .
аз съм се уточнила.ВЪВ ФИЛМА играе ролята на к*рва.това е повече от ясно.Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Сигурно си едва до 1-2- сезонПървоначално написано от rusalkata_
защото по нататък определено не играе ролята на курва.
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Първоначално написано от ComiX
дам.бавно,но славно напредвам.
напоследък нямам много време и съм на 1 сезон още.в него си е типична...