- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- всичко е до ТРЕНДА май
Нз на вас как ви се струва това ,ама съм забелязал че деца на по 14 години масово правят секс защото техни приятелки са го правели преди тях...аз лично познавам такива момичета. малко е смешно, не казвам че трябва да се "пазят" до годежа хахахасамо че на 14 даже и на 15 ,това откадето и да го погледнем са си деца особенно пък тази възраст при момчетата. Всяка година "границата" сякаш пада с няколко месеца ,вече четох няколко пъти за момичета които са го направили на 13 , нз може би аз съм от СТАРАТА шКОЛА или какво нз... ама
и такива изрази като "живей си живота и да не ти пука за нищо" пак изпявани от същите деца ..
Въпроса не е само до кефа (макар че той е най-важен), нещата стоят и до отговорност,която много малко осъзнават.
Вие как мислите...?
аз на 13 си рожден ден правихме групов секс на вилата където се бяхме събрали.
стана много яко и всичко си беше куул.
секи с секи
момиче-момче-момиче-момиче-момче-момче-момиче и ей така на влакче
и пишка лапах и пуси близах и вкарвах и ми вкарваха
направо се разпрахме
от тогава минаха близо 3 години
но този спомен няма да забравя през живота си
на 13 групов секс!!! ооо моля те недей да говориш глупости![]()
Craig David-Walking Away
че кво? те и 11 годишни го правят.Първоначално написано от lamzzzercho
много е намода груповия напоследък сред младите
хъхъхъ смехПървоначално написано от Мъгъл
ne be seriozno po temata...tova normalno li vi se struva se pak
?
аз на 13 лъсках бастуна и спортувах и се грижих за себе си ама никога не си бях помислил да се чукам толкова рано!Камо ли пък групове
На 14 вече свирки и такива неща да ама пак не се бях ебал и не изгарях от желание и сега на 15 вече си правя
а за това момиче на 13 кадето са я разпънали само казвамНЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!!!
Craig David-Walking Away
не е нормално много ясно
обаче на кой му пука а и всеки си прави когато иска
Craig David-Walking Away
не еПървоначално написано от sportex_
но вие сте дебили младото поколение...
аз на 13 си играх с колички матчбокс, поне си изживях детството пълноценно, а за секс има цел живот - закъде да се бърза, нема да избега я?![]()
представи си щото си малък и тъп нещо сбъркаш, представи си да си баща на 14 г - край на детството, край на всичко
da be assd i az tova shtqh da pishaaz na 13 savsem za drugi raboti misleh na 14 si blaskah 4*kite haha
ama pak misleh za novi begachi i ei takiva ...da igraem iz maalata kakto se kazva
ti lichno na kolko go narpavi ako mojesh da spodelish?
![]()
съвсем нормално е.Първоначално написано от sportex_
9 годишна моя приятелка се похвали че прайла свирчоци на приятеля си
Ех,акселерация!Нищо друго не мога да кажа за съвременната младеж.Просто вече придобивам комплекси от сексуалните подвизи на 13-годишни пубери.Според мен това преждевременно "развитие" е в следствие на влиянието на медиите и съвременната поп-култура.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
ти да не си лелка на 40 години случайно надникнала тук?Първоначално написано от Kiss_of_Fire
![]()
а ти сигурно си 13 годишния/таПървоначално написано от 100 гайди
![]()
Mi na men i na 15 mi se struva rano,puk da ne govorim za kurvite kudeto se zapo4nali na 11![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
mi moje i ot mediite da e tova vliqnie...dea znam . Pak inache az qko sam si zariben po rapa i hip hop-a sabirame se s fr piem si ot predi vreme ...pushIM zeleno ponqkoga (NE SAM NARKOMAN I NE MISLQ DA STAVAM,IZPADAM V TAKIVA PODROBNOSTI ZA DA VI KAJA 4E NE MUZIKATA MOJE DA TI PROMIE MOZAKA I NA 14 DA PO4VASH DA SE IZJIVQVASH ZA ZRQL), spored mene e do vazpitanieto ili do lipsata mu, i "liberalnite semeini otnosheniq =pravi kakvoto znaesh"
вярно е, че има цял живот за секс
ама кво пък
аз бих ударил една тринайстка
просто така щото не ми се е случвало от 10 години
а който разправя, че жените едно време са били различни....хмммм
незнам за кое време говорят, във всеки случай не за времето преди десет, петнайсет години![]()
Много, ама много сладък батко !
на 17 и съм доволен че не е било на 13-14, поне беше с човек който значеше много за мен (любовта, която върви в повечето случаи със секса не е спорт, въпреки че в последно време любовта взе да отсъства все повече и повече, а секса е човешка потребност...) с две думи първия път се помни за цял живот и е много специален момент за всеки, и едва ли трябва да се прави с всеки, защото някой си бил го направил на 13 години, глупаво еПървоначално написано от sportex_
Ами ако си на 12-13,определено ще съм лелка за теб,тъй като съм на 18,и самочувствието на такива като теб е стигнало дотам,че един път в дискотеката едва не нарекоха компанията ми "дъртаци".Първоначално написано от 100 гайди
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
Ами ако си на 12-13,определено ще съм лелка за теб,тъй като съм на 18,и самочувствието на такива като теб е стигнало дотам,че един път в дискотеката едва не нарекоха компанията ми "дъртаци".[/quote]
а ти в коя дискотека ходиш?![]()
Много, ама много сладък батко !
Мисля че да пишеш и да не пишеш на лапетиите им е все тая...Първоначално написано от SporteX_
Не можеш да кажеш, че разликата между 13 и 15 е същата, като между 33 и 35. В началото всичко тече на много големи обороти, особено по време на пуберитета. Хората се променят с месеци, а две години е времето между две цели епохи.Първоначално написано от готина мацка
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
До някъде се правПървоначално написано от shizzle
Все пак едни съзряват през този период по-бързо от другите. Предполага се, че след като вместо да си играят с кукли и автомобилчета, са минали на секс, явно са напред в развитието. Който както иска да го коментира въпроса с "първия път" но съм убедена, че много е нисък процента, особено на момичетата, които са го направили без да са се почувствали самите те готови за това.А за да се почувства един човек готов за секс, той не го прави автоматично и първосигнално. Това е ход, който се обмисля и за едни решението идва на 13, за други на 23.... всеки човек е различен
![]()
Точно моментът с обмислянето и ненасилственото (не говоря физически, а психологически) дефлориране ме притесняват.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!