.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Guest
    И що треа да се отврати?бахти...И кое по точно му е по-хигиеничното,че нещо не схванах?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И що треа да се отврати?бахти...И кое по точно му е по-хигиеничното,че нещо не схванах?
    тихо ся приеми го като аксиома сред тийн об-вото

Guest
    E na kolko si godini i kolko si kosmqsala tam dolu de? hahaha
    ako sa nekvi malko kosum4eta si gi ostavi

Има мъже натуралисти.. Може и да му харесаш

Samo da si posmqla!
    Sq seriozno-estestveno! Da pita6 mene ne samo 6toto 6e go pravi6 trqbva da se br1sne6,e ! To tova mu se vika li4na higiena...
    Look deep inside me ...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    нидей
    косматия тест е не знам точно колко % показателен дали държи на теб или е само за ебането
    verno si e t`va
    ama po dobre se obrusni

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ауу махни ги..човека ще земе да се задави с некой косъм бе...

Мега фен Аватара на koalka
    Повечето момчета обичат да е гладко, а не с косми, така че...се обръсни.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    nz s kuf akul pitash.. takava glupost mn qsno che shte se obrusnesh ebati gnusnoto e..
    не всички момичета се бръзнат има такива дето майките им не им позволяват като са малки да го праят
    Е кво,майките им след всяко къпане ги проверяват ли...

А по темата-ами избръсни се разбира се,или иди на козметик,но го направи.

hodi si kosmata 6te ima6 i aromat
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

mata kosmata
    Guest
    hubavo e da si ima kosmi

[quote="Undying"]
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    nz s kuf akul pitash.. takava glupost mn qsno che shte se obrusnesh ebati gnusnoto e..
    не всички момичета се бръзнат има такива дето майките им не им позволяват като са малки да го праят
    [i]Е кво,майките им след всяко къпане ги проверяват ли... ima i takiva deto ne se kupat mn mn ne se 4udi sekFi ekzemplqri

mi vij,po-dobre se obrasni,oba4e ima i mom4eta,koito ne se interesuvat osobeno mn ot tova,taka 4e izbora e li4no tvoi

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми не ходи си космясала и си я вържи на упа6ка олеее ти луда ли си?
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    не що? кинг конг е на мода

Guest
    Ае вие сте много прости бе!И кво,като не се обръсне и край,ще мирише,ще е мръсно и тн,а?Я,знаете ли кво,аре някоя от вас,избръснати разбирачки,не се къпе три дена да видим кво ще стане?Щото то като се избръснеш и вече не ти мирише сливата на кисело зеле,и е три пъти по-хигиенично,нищо че ти се трие директно в гащите,нали така!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    гост и на теб ше го кажа приеми го като аксиома

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    попитай момчето как предпочита. След като ще правите секс-няма нищо лошо в това да го попиташ ими ли нещо против косъмчета,дали мисли обръснатите за курви и др. разни неща.

Познатата
    Guest
    Тъпо е една жена да се бръсне само заради някакъв си секс. Ако е лично предпочитание да, но само че ще се чука с някого е тъпо да го прави

Супер фен
    обръсни се...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Ае вие сте много прости бе!И кво,като не се обръсне и край,ще мирише,ще е мръсно и тн,а?Я,знаете ли кво,аре някоя от вас,избръснати разбирачки,не се къпе три дена да видим кво ще стане?Щото то като се избръснеш и вече не ти мирише сливата на кисело зеле,и е три пъти по-хигиенично,нищо че ти се трие директно в гащите,нали така!
    Хахахаха, нещо мн са те изнервили Еми то е очевидно, че редовното миене е хиигиенично, а не бръсненето, ама идиотчета колкото искаш

Guest
    Хахахаха, нещо мн са те изнервили Еми то е очевидно, че редовното миене е хиигиенично, а не бръсненето, ама идиотчета колкото искаш
    ми те курветата на петшеснайсе години не знаят

Голям фен
    Изводът е: Не се мий въобще, а се бръсни и ръси дезодоранти и парфюми! \/
    Животът е БРЯГ!

Guest
    Ако разбера, че дъщеря ми се обезкосмяв ще я усмъртя от бой! Това не е работа за деца! Тотално ме отвратихте! Някакви 15-18 годишни пикли да си махат космите! Не ви ли е срам бе? И утре ще ставате майки?! Безобразие!
    Ама това е работа на КУЕНЧ дето ви подкукуросва тука и такива като него педофилчета

защо си мислите че е по хигиенично като космите имат защитна функция

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си