- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да се обръсна ли преди първия път?
И що треа да се отврати?бахти...И кое по точно му е по-хигиеничното,че нещо не схванах?
тихо сяПървоначално написано от Анонимко
приеми го като аксиома сред тийн об-вото
![]()
E na kolko si godini i kolko si kosmqsala tam dolu de?hahaha
ako sa nekvi malko kosum4eta si gi ostavi
Samo da si posmqla!![]()
Sq seriozno-estestveno! Da pita6 mene ne samo 6toto 6e go pravi6 trqbva da se br1sne6,e ! To tova mu se vika li4na higiena...
Look deep inside me ...
ауу махни ги..човека ще земе да се задави с некой косъм бе...![]()
Повечето момчета обичат да е гладко, а не с косми, така че...се обръсни.
Е кво,майките им след всяко къпане ги проверяват ли...Първоначално написано от Анонимко
![]()
А по темата-ами избръсни се разбира се,или иди на козметик,но го направи.
hodi si kosmata 6te ima6 i aromat![]()
![]()
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
hubavo e da si ima kosmi
[quote="Undying"][i]Е кво,майките им след всяко къпане ги проверяват ли... ima i takiva deto ne se kupat mn mn ne se 4udi sekFi ekzemplqriПървоначално написано от Анонимко
![]()
mi vij,po-dobre se obrasni,oba4e ima i mom4eta,koito ne se interesuvat osobeno mn ot tova,taka 4e izbora e li4no tvoi
ми не ходи си космясала и си я вържи на упа6ка олеее![]()
ти луда ли си?
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
не що? кинг конг е на мода
Ае вие сте много прости бе!И кво,като не се обръсне и край,ще мирише,ще е мръсно и тн,а?Я,знаете ли кво,аре някоя от вас,избръснати разбирачки,не се къпе три дена да видим кво ще стане?Щото то като се избръснеш и вече не ти мирише сливата на кисело зеле,и е три пъти по-хигиенично,нищо че ти се трие директно в гащите,нали така!
гост и на теб ше го кажаприеми го като аксиома
![]()
попитай момчето как предпочита. След като ще правите секс-няма нищо лошо в това да го попиташ ими ли нещо против косъмчета,дали мисли обръснатите за курви и др. разни неща.
Тъпо е една жена да се бръсне само заради някакъв си секс. Ако е лично предпочитание да, но само че ще се чука с някого е тъпо да го прави
обръсни се...![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Хахахаха, нещо мн са те изнервилиПървоначално написано от Анонимко
Еми то е очевидно, че редовното миене е хиигиенично, а не бръсненето, ама идиотчета колкото искаш
ми те курветата на петшеснайсе години не знаятПървоначално написано от Анонимко
![]()
Изводът е: Не се мий въобще, а се бръсни и ръси дезодоранти и парфюми! \/
Животът е БРЯГ!
Ако разбера, че дъщеря ми се обезкосмяв ще я усмъртя от бой! Това не е работа за деца! Тотално ме отвратихте! Някакви 15-18 годишни пикли да си махат космите! Не ви ли е срам бе? И утре ще ставате майки?! Безобразие!
Ама това е работа на КУЕНЧ дето ви подкукуросва тука и такива като него педофилчета