.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    deo4ip
    Guest
    Боже!!!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако разбера, че дъщеря ми се обезкосмяв ще я усмъртя от бой! Това не е работа за деца! Тотално ме отвратихте! Някакви 15-18 годишни пикли да си махат космите! Не ви ли е срам бе? И утре ще ставате майки?! Безобразие!
    Ама това е работа на КУЕНЧ дето ви подкукуросва тука и такива като него педофилчета
    ae 6to ne zeme6 da sa gr1mne6.. mislq 4e seki ima pravo da iskazva mnenie i ne si ti 4oveka koito 6te s1di ostanalite za tova koeto mislqt a za pedofil4etata... as s1m na 17 i mislq 4e dosta hora tuk se v1rtqt okolo taq v1zrast i da ma izvinqva6 ama ako smqta6 men i ostat1ka za pedofili ko 6i kai6 za tes na po 30 det 4ukat momi4eta na po 15-16
    There's no holding me back,
    I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
    And you're under attack,
    I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Как ще се бръснеш бе?!? Не си ли чела темата че само тъпите жени се обезкосмяват.

Малииииййй. Дали да си махнеш космаците ( )? Мх. Да ги махнеш или да не ги махнеш? А, бе, я стига глупости ще си махаш. Ако си ги оставиш толко по-добре ( ), може да си ги решеш, да ги боядисаш в тон с косата, можеш да си ги сплетеш, а, бе варианти много.

Сериозно, махни ги. Честно казано, аз не бих могъл да го направя с момиче, което не си ги махнало.

А за оня анонимко, оф, аман от такива като него, бе. Бих му казал само да се върне в пенсионерския дом за възрастни, че сигуно го търсят.

Голям фен
    Град
    Бургас
    обръсни се естествено!
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Grubiqnin
    gospodi ne ostai si 20 cm kosam i si naprai rasta
    Hahah e tva be6e razbiva6to
    Ti kosmata li si?Gorkiq 4ovek ako trugne da ti prai 6pakli 6e se zadavi s kosmi
    Razbira se 4e trqbva da se izbrusne6
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Ти си избираш, препоръчително е да се обезкосмиш!

Мастрафинки
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AssShot
    А за оня анонимко, оф, аман от такива като него, бе. Бих му казал само да се върне в пенсионерския дом за възрастни, че сигуно го търсят.
    Чиче, чиче *побутва с пръст AssShot*, може ли да отида в пенсионерския дом за юноши? Ааайде дее! [-o<

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    nz s kuf akul pitash.. takava glupost mn qsno che shte se obrusnesh ebati gnusnoto e..
    не всички момичета се бръзнат има такива дето майките им не им позволяват като са малки да го праят
    Ами ти бъкаш от ум..кат били малки не им давали майките..абе ти у ред ли си? Ами като е малка кой я кара да се е*е на 10-12 год. а?То за всичко си има възраст...пфф сякаш да си отворена и да правиш секс е най-важното

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Изводът е: Не се мий въобще, а се бръсни и ръси дезодоранти и парфюми! \/
    Точно.

Ами обезкосми се просто защото на него ще му е по приятно на тебе нема да ти е гадно няма да те е срам а и ще му направиш добро впечатление

Az li4no si brysna ***, samo 4e ponqkoga me e strah da ne se poreja otdolu .. Ta kakvo 6te kajete vie?[/quote]

em macka men sa6to me be6e strah purvite nqkolko puti da ne se poreja no posle kato mu sviknah i ve4e ne izpitvam takuf strah ....
    Въпрос: Кои са най-важните неща за една жена?
    Отговор: Тигър в леглото, ягуар в гаража, норка на гърба, питон на краката и
    един тапир да плаща за всичко

Фен
    Град
    v ku6ti
    vij sega,ako izob6to stigne6 do tui det az sum napisala-ima edni kremove-depilatoari se nari4at,nito boli,nito moje6 da se poreje6,maje6 se,4aka6 nqkolko minuti i izmiva6.Lesno,burzo i 6e si gladka kat bebe6ko dupe.
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от eternity
    vij sega,ako izob6to stigne6 do tui det az sum napisala-ima edni kremove-depilatoari se nari4at,nito boli,nito moje6 da se poreje6,maje6 se,4aka6 nqkolko minuti i izmiva6.Lesno,burzo i 6e si gladka kat bebe6ko dupe.
    Депилаторни кремове, които те оставят "гладка като бебешко дупе"? Каква марка използваш?!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

да
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Guest
    ostani si terlik...

Повече от фен
    бе как може да я съветвате още първия път да се бръсне ...и после като продължи кфо??? ше стане като мъжка брада ли...пффф отврааат...по добре отиди на кола маска или пробвай с епилатор до където можеш и издържиш на болката и тфа което остане го обръсни...аз така правя...ма тфа отгоре точно Венерния хълм е супер тъпо да го бръснеш...после ше ти излезнат ебаси гадните черни точки косми...бляякс...махни го с лентички или епилатор.Не боли толкова много там

A ne ve kosmata stoi
    Господин Джордж Буш искаме командосите ви.
    Пет български дъщери да се завърнат в родината си. Когато лампите изгаснат знайте ние сме със вас. Милиони българи ви чакаме да се завърнете при нас !!!
    Свобода за Българските медици в Либия !!!

da da q kaji kakav izpolzva6,4e sam probvala,no na men mai ne mi deistvat i na krakata i ...
    СъБлеЧи Ме, cЪблечи Ме, Ти го праВиШ НеСраВниМо....Бицкам Пухце !

da

mn qsno da trqbva.
    badete takiva kakvito ste.

Guest

Re: да се обръсна ли преди първия път?

Цитирай Първоначално написано от розата
    да се обръсна ли преди първия път или девствена и обръсната ще ме сметне за курва?
    Ако искаш да те лиже, тогава се избръсни, ако искаш да повърне - тогава недей!

Guest
    Mili4ka, ne obry6tai vnimanie na kofti namecite. Nqma da te pomisli za k***a, a prosto 6te napravi6 dobro vpe4atlenie. Da si izbrysnata, ne zavisi ot tova dali ima6 intimen partnior ili ne - trqbva da si sama za sebe si v red. Tova e vajno ne6to za edno mlado momi4e. I tova za k***vata ne go misli izob6to. Moje6 da probva6 s epilator za preobladava6tata 4ast, a tam, kydeto naistina e nai-nejno - sys samobrysna4ka. Uspeh

Цитирай Първоначално написано от sha_te_skasam
    da da q kaji kakav izpolzva6,4e sam probvala,no na men mai ne mi deistvat i na krakata i ...
    Да,наистина,какъв точно полваш,понеже аз съм пробвала няколко марки и просто не стават ...

А по темата,аз лично съм ЗА обезкосмяването!Мен ще ме е срам да се съблека пред някого ако не съм премахнала всяко косъмче от тялото си,но .. всеки решава сам за себе си! Не мисля,че така е по- хигиенично.Един човек,като си поддържа личната хигиена винаги ще си е чист,космите не пречат толкова на хигиената,но просто според мен от естетическа гледна точка е по-добре да бъдат премахнати космите,просто е по-красиво!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    попитай момчето как предпочита. След като ще правите секс-няма нищо лошо в това да го попиташ ими ли нещо против косъмчета,дали мисли обръснатите за курви и др. разни неща.
    Да ги мисли за курви ли?? Че защо ...

Град
    In Your Mind
    Не, ходи си като хималайска мечка

А ако бръснатите са курви... ОМГ аз тогава съм от най-големите...
    I love you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си