- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да се обръсна ли преди първия път?
Боже!!!
ae 6to ne zeme6 da sa gr1mne6.. mislq 4e seki ima pravo da iskazva mnenie i ne si ti 4oveka koito 6te s1di ostanalite za tova koeto mislqt a za pedofil4etata... as s1m na 17 i mislq 4e dosta hora tuk se v1rtqt okolo taq v1zrast i da ma izvinqva6 ama ako smqta6 men i ostat1ka za pedofili ko 6i kai6 za tes na po 30 det 4ukat momi4eta na po 15-16Първоначално написано от Анонимко
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
Как ще се бръснеш бе?!?Не си ли чела темата че само тъпите жени се обезкосмяват.
![]()
Малииииййй. Дали да си махнеш космаците ()? Мх. Да ги махнеш или да не ги махнеш? А, бе, я стига глупости ще си махаш. Ако си ги оставиш толко по-добре (
), може да си ги решеш, да ги боядисаш в тон с косата, можеш да си ги сплетеш, а, бе варианти много.
Сериозно, махни ги. Честно казано, аз не бих могъл да го направя с момиче, което не си ги махнало.
А за оня анонимко, оф, аман от такива като него, бе. Бих му казал само да се върне в пенсионерския дом за възрастни, че сигуно го търсят.
обръсни се естествено!
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Hahah e tva be6e razbiva6toПървоначално написано от Grubiqnin
Ti kosmata li si?Gorkiq 4ovek ako trugne da ti prai 6pakli 6e se zadavi s kosmi![]()
Razbira se 4e trqbva da se izbrusne6
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Ти си избираш, препоръчително е да се обезкосмиш!
Чиче, чиче *побутва с пръст AssShot*, може ли да отида в пенсионерския дом за юноши? Ааайде дее! [-o<Първоначално написано от AssShot
Ами ти бъкаш от ум..кат били малки не им давали майките..абе ти у ред ли си?Първоначално написано от Анонимко
Ами като е малка кой я кара да се е*е на 10-12 год. а?То за всичко си има възраст...пфф сякаш да си отворена и да правиш секс е най-важното
![]()
![]()
![]()
Точно.Първоначално написано от BorderManager
Ами обезкосми се просто защото на него ще му е по приятно на тебе нема да ти е гадно няма да те е срам а и ще му направиш добро впечатление![]()
Az li4no si brysna ***, samo 4e ponqkoga me e strah da ne se poreja otdolu ..Ta kakvo 6te kajete vie?[/quote]
em macka men sa6to me be6e strah purvite nqkolko puti da ne se poreja no posle kato mu sviknah i ve4e ne izpitvam takuf strah ....![]()
Въпрос: Кои са най-важните неща за една жена?
Отговор: Тигър в леглото, ягуар в гаража, норка на гърба, питон на краката и
един тапир да плаща за всичко
Депилаторни кремове, които те оставят "гладка като бебешко дупе"? Каква марка използваш?!Първоначално написано от eternity
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ostani si terlik...
бе как може да я съветвате още първия път да се бръсне...и после като продължи кфо??? ше стане като мъжка брада ли...пффф отврааат...по добре отиди на кола маска или пробвай с епилатор до където можеш и издържиш на болката и тфа което остане го обръсни...аз така правя...ма тфа отгоре точно Венерния хълм е супер тъпо да го бръснеш...после ше ти излезнат ебаси гадните черни точки косми...бляякс...махни го с лентички или епилатор.Не боли толкова много там
![]()
A ne ve kosmata stoi![]()
Господин Джордж Буш искаме командосите ви.
Пет български дъщери да се завърнат в родината си. Когато лампите изгаснат знайте ние сме със вас. Милиони българи ви чакаме да се завърнете при нас !!!
Свобода за Българските медици в Либия !!!
da da q kaji kakav izpolzva6,4e sam probvala,no na men mai ne mi deistvat i na krakata i ...Първоначално написано от eternity
![]()
СъБлеЧи Ме, cЪблечи Ме, Ти го праВиШ НеСраВниМо....Бицкам Пухце !
mn qsno da trqbva.![]()
badete takiva kakvito ste.
Ако искаш да те лиже, тогава се избръсни, ако искаш да повърне - тогава недей!Първоначално написано от розата
![]()
![]()
![]()
Mili4ka, ne obry6tai vnimanie na kofti namecite. Nqma da te pomisli za k***a, a prosto 6te napravi6 dobro vpe4atlenie. Da si izbrysnata, ne zavisi ot tova dali ima6 intimen partnior ili ne - trqbva da si sama za sebe si v red. Tova e vajno ne6to za edno mlado momi4e. I tova za k***vata ne go misli izob6to. Moje6 da probva6 s epilator za preobladava6tata 4ast, a tam, kydeto naistina e nai-nejno - sys samobrysna4ka. Uspeh![]()
Да,наистина,какъв точно полваш,понеже аз съм пробвала няколко марки и просто не стават ...Първоначално написано от sha_te_skasam
А по темата,аз лично съм ЗА обезкосмяването!Мен ще ме е срам да се съблека пред някого ако не съм премахнала всяко косъмче от тялото си,но .. всеки решава сам за себе си! Не мисля,че така е по- хигиенично.Един човек,като си поддържа личната хигиена винаги ще си е чист,космите не пречат толкова на хигиената,но просто според мен от естетическа гледна точка е по-добре да бъдат премахнати космите,просто е по-красиво!
![]()
Да ги мисли за курви ли??Първоначално написано от krem4et0
Че защо ...
![]()
Не, ходи си като хималайска мечка
![]()
А ако бръснатите са курви... ОМГ аз тогава съм от най-големите...
I love you...