- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАК ТОЧНО СЕ ПРАВИ СЕКС?
Талант ли трябва или и още нещо?
Чалъм,баце,чалъм. То е нещо средно между опит и талант - демек,хем данзеш къде да барнеш,хем да ти иде отръки
(тряя спра да пия като пиша на форума)
(хлъц)
Аз пък трябва да пия,като пиша във форума...
Господи, лбжбйфдгсидйф....
адхахдхфйдхжйхфгкйфоир09тъ ииръ
хсдугфхер9ту98уъиойж кй,смьовяир94и
дфхветитбжйцжн кофгух09тиу09и жм,жалове0я това трябва да е една дълга и сочна към ГОСПОДА!
По темата: Куенчи е прав.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
[b]отново ще си послужа с рамщайнтрябва да им благодарите на тия момчета - хем слушате, хем се учите
Rein Raus
Tiefer tiefer
sag es sag es laut
tiefer tiefer
ich f
Цитат : "Вкарай и бутилката в г*за така ще стане най - добре "![]()
Едно време в един приятел като бях веднъж намерих следната книжка, която много ми хареса и която си конфискувах:
Из "Наръчник за правене на секс":
Глава 1
ВКАРАЙТЕ
Глава 2
ИЗКАРАЙТЕ
Глава 3
ПРИ НУЖДА ПОВТОРЕТЕ
Доколко работи незнам, понеже аз все още съм девствен, поради факта че никъде в справочника не пише къде да се вкара и изкара...
ПРИЗОВАВАМ, ако някой има липсващата информация, която ме интересува, нека помогне...дори може да преиздадем наръчника под наш авторски колектив...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с мерак и силна воля![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
xaxaxa trqq mn opit da se usuvyr6enstva6 bratleot pyrviq put nema kak da stane idealno trqq da znae6
no postepenno si4ko si idva na mqstoto
![]()
Той я обичаше тя него не, той я сънуваше тя него не, тои я ревнуваше тя него не, тои я забрави тя него не!!!
в твоя случай се прави или ще се прави само с ръка
мисля, че секс се прави с член, но не съм много сигурна.. може и да са ме излъгали![]()
![]()
Talanta ne e vajen-vajno e da ima "6pek"![]()
![]()
[quote=Seizure of Power][b]отново ще си послужа с рамщайнтрябва да им благодарите на тия момчета - хем слушате, хем се учите
Rein Raus
Tiefer tiefer
sag es sag es laut
tiefer tiefer
ich f
Ne se zanimavai s takiva slojni temi i vuprosi ne e za tebe seksa;]Първоначално написано от Гаражно плъхче
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
[quote=Анонимко][quote=Seizure of Power][b]отново ще си послужа с рамщайнтрябва да им благодарите на тия момчета - хем слушате, хем се учите
Rein Raus
Tiefer tiefer
sag es sag es laut
tiefer tiefer
ich f
секс се прави от двама и повече пратньори
при добро желание и по усет
мъжа вкарва в жената пениса си това е напрактика една от формите на секс
еми фащаш си чепа набиваш си една бърза,после гледаш между краката на жената ... прицелваш се в некоя дупка.... гледай да уцелиш.............. при неуспех повтори...... вече ти казаха ко да праиш ако успееш да го фкараш хахаха![]()
![]()
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...