- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсотиите в леглото
По повод темата на притеснения младеж за дивата му партньорка...
Та..просто ми е любопитно (понеже страшно много момчета се изказаха,че им харесва приятелките им да им говорят мръсотии по време на секс) за какви точно мръсотии става въпрос. Цитирайте...или напишете какво би ви харесало да чуете.
Ще се радвам и момичета да пишат какво се харесва на техните партньори. Ама ако може...без срам и притесненияАко има и някоя забавна история, ще е готино да я споделите.
Моля без офтопици.
Ами аз казвам на моето гадже даи по наватре ох ох свар6ва6 ли и други такива![]()
"da chukai me"
" da ti si nai-dobriq"
"da ti go pravish nai-dobre"
ograbnichi se s tiq tri nqma normalen na koito da ne mu haresa;]
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Значи аз съм НЕнормален, щом бих побеснял, ако мадамата ми ги заръси тея хипер-банални пошлотии?!![]()
Животът е БРЯГ!
Еми аз обикновено не говоря толкова много по време на секс..наблягам на пъшкането и виковете..амии относно по темата.."По-навътре,по-силно,по-бързо" ей такива разни..обичам да му казвам какво и как да прави![]()
мм и аз мисля, че тея глупости са банални и доста неестествени..![]()
иначе след като свършиме може да му кажа "беше много хубаво" "супер беше" или нещо подобноПървоначално написано от malka_sladuranka
tupo e naistina stava nekfo izvrateno gubi se romantikata...
{{{maKe m3 L{}V3 yOu}}}
Първото може, ама другите две биха се харесали само на някой комплексар дето е чудо че се е намерила коя да му пусне...Първоначално написано от DjBaloon
Губи се романтиката? Правенето на любов не е задължително да е винаги романтично. Един от по-леките варианти е да описваш какво изпитваш в момента или какво искаш партньора ти да ти направи. А докъде може да се стигне с мръсните думички..![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
И аз мисля, че не е задължително да има през цялото време романтика. Аз дори не обичам бавния и заспиващ секс. За мръсотииките.. мдам.. обожавам ги. Но акви точно няма да отговоря, за мен това вече са твърде лични неща.
Обичам да говоря мръсотии и да ми говорят. Обаче приятеля се притеснява да не ме обидел.А аз се старая да не съм така шумна.
kompleksashtina e sushto da mislish che se izpolzvat samo pri takav sluchei che ako nqkoq go kaje 100% e tochno zaradi tova.. pf..Първоначално написано от Анонимко
vmesto da mi obqsnqvash dali si normalen ili ne(koeto ne me vulnuva,vupros na vkus e kakvo haresva vseki) zemi napishi tova koeto na teb ti haresva.. tc tc tcПървоначално написано от BorderManager
Ще изпълниш ли нещата, които ми харесват, ако ти ги кажа?Първоначално написано от DjBaloon
![]()
Животът е БРЯГ!
az li sum napisul temata? na mene li mi trqqt..zamisli se..Първоначално написано от BorderManager
A ти се наспи, нахрани се добре, потичай, поплувай.
Изобщо... get a life!![]()
Животът е БРЯГ!
A be hora...za Mrasotiite v sex-sa nie majete ne ni pravqt tolkova golqmo vpe4atlenie trqbva da ima malko nasilie smisum malko SADO-MAZO eto tova ni haresva na nas majete v legloto ne 4e mrasotiite ne ni vuzbujdat no sa dosta banalni e tova e ot men {P}{P}{P}![]()
Koito izka da nau4i pove4e za sex-sa da mi pi6e) ObiCham da pravq Frenska lubov na [F] i ne se sramuvam da priznaq....ObiChaM SPORTA,treniram Sport i omeq da pravq SeX i t.n. {P}
а да са ви казвали "Кажи ми,че ме обичаш!" по време на секс?
Хахахах, ето това вече е мръснишко!Не, но често ми казват "обичам те". И след това "обичам горещият ти *бииип*"
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Towa che kazva na vseki 4e e nai dobriq edva li bi se ponravilo na nqkogo...Първоначално написано от DjBaloon
Рядко говоря. Пове4е наблягам на пъшкането![]()
![]()
Робинята на Quench
И при мен е така.Първоначално написано от SINDEL
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Много си сменяш аватарите бе мацка! Ве4е трудно те познавамПървоначално написано от bungle
![]()
![]()
Робинята на Quench
Аз много говоря с глас тип "Васил Върбанов на готик-парти след 12 чаши червен вермут"
![]()
![]()