.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    дени4ка
    Guest

презерватива остана в мен

имам един въпрос
    има ли някаква опасност след като презерватива остана в мене след като той свърши
    много искам да чуя мнението ви

Повече от фен
    Ами нали презерватива не е бил омазан отвън ??? Или е бил ... ако презерватива е бил омазан по някакъв начин от външната страна или на руго място, което да е имало допир с теб, има вероятност а забременееш ... но ако спермата е била вътре в презерватива и не е имала пряк допир с теб, нямаш нищо за което да се тревожиш! Припомни си добре как са се случили нещата Успех
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: презерватива остана в мен

Цитирай Първоначално написано от дени4ка
    имам един въпрос
    има ли някаква опасност след като презерватива остана в мене след като той свърши
    много искам да чуя мнението ви
    kvo razhojdash se s prezervativ v pichkata?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Фен
    Град
    v ku6ti
    osven ako en e bil skusan ili omazan otvun,nqma problem
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    хахах това и на мен 1път ми се случи и нямаше нищо ( и не съм се разхождала с презерватива в мен )

никой ли не се замилси че дори да не е омазан след като тя ходи нормално с краката надолу дуплата на презерватива ще се пада надолу=> гравитацията дърпа спермата на долу и тя излиза от него=>има вероятност да станеш мама поне според мен
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    никой ли не се замилси че дори да не е омазан след като тя ходи нормално с краката надолу дуплата на презерватива ще се пада надолу=> гравитацията дърпа спермата на долу и тя излиза от него=>има вероятност да станеш мама поне според мен
    вие кво го изкарахте, все едно Тя ще ходи с него...хах не, на джогинг ще ходи...да скача с бънджи

Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    вие кво го изкарахте, все едно Тя ще ходи с него...хах не, на джогинг ще ходи...да скача с бънджи
    аааа не, ako скача с бънджи ще е с главата надолу => дупката на презерватива е с отвора нагоре=> няма опасност да изтече

Guest
    poukata e edna... hodi skachai s bundji

spok nema stra6no ako ne e bil omazan...

И два мармота завиват станиола в шоколад..Не, не! Станиола завива мармотите в шоколад..
    Дъ бест аватар от галерията

или
    "и два мармота си завират шоколадите в гъза"

Guest
    e dobre de,moje li prezervativa da se izhluzi 4ak tolkova 4e da ostane v teb? kak e vlqzal tolkova dulboko?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си