- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали има някаква свързаност ?
Дали има връзка между това колко е тясна вагината на едно момиче и големината на таза. Днес бях в Биологическия факултет на СУ и една доцентка обясняваше това ? Възможно ли е да има връзка ?
2т. забрана за ползване на профил
Щом го е казал доцентката..няма да спорим с нея.
ми май трябва д аима...все пак това са две части от тялото на жената, което следва някаква пропорционалност. Било то, защото едното се намира в другото. ...Ъ...така е и за луфта - зависи от таза. Затова момиченцата под 9-10 години немогат д аправят секс![]()
незнам, но тряваше да ппостна този пост в темата
2, 11 и 8 точка системно - бан
Предполагам, че има, но не ми е направило впечатление. Разликата ще да е минимална и да не е строго правило - както при по-едрите момчета не винаги пенисът е по-дълъг (макар да е логично). Сегашната ми партньорка си има широко тазче, но си е доволно тясна.
А който толкова се притеснява - има различни пози.. И анален секс.![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не мисля, че има някаква връзка. Макар че имам тесен таз и съм тясна... Но познавам момичета с още по-тесни тазове от моя, а са доста широки. Може би е някакъв не потвърден факт.![]()
Доцент го е казал все пакКои сме ние че да го осповраме?
Сигурно има връзка. Въпреки че едното е кост, едното мускул... не би трябвало разтегливостта на мускулатурата да е пропорционална на костната структура... Но доцентите знаят повече.
сигурно има някаква връзка все пак доцент го е казал![]()
Май не сте студенти, а? Това, че го е казал доцент не ме бърка изобщо - има много заблудени умове из коридорите на ВУЗовете ни.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Еми не мога да споря за нещо, което е казано от професионалист.
"Много" е меко казано...Първоначално написано от shizzle
Така си е. Просто, ако тръгна да слагам епитети.. Няма да ми стигне нощта.Първоначално написано от Анонимко
Въпросната жена е с няколко книги зад гърба си на сексуална тематика, на мен ми стана интересно и останах да послушам. Но като се замисля не виждам логичното обяснение за връзка.
2т. забрана за ползване на профил
Според мен няма връзка.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Както казах и преди - такива неща сами по себе си не ми вдъхват ни най-малко доверие. Все едно да кажеш, че еди коя си песен е хубава само, защото я дават по Планета.Първоначално написано от LoRinSeR
И какво й беше обяснението? То вярно, че пропорциите са си пропорции и че всяка вагина си е различна.. Ама да се правят чак такива крайни изводи. Щом пенисите не се влияят от такива неща, защо трябва при вагините да е вярно?
Имам доста широчък тас,но съм мноооого тясна. Правя секс редовно от 10 месеца и все още ме боли като първия път в началото на акта.
Еми ти по принцип си прасе, виждал съм те на живо. Деба, шибаната и грозна овца ! Представи си колко си смахната, че някой си е тупнал чушката в теб чак на 21, а и тоя твоя приятел е грозен педеруга и те използва !!!
Абеееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееее простак. Аз съм хубава,а гаджето ми е сладур. който казва нещо различно-не е добре с очите. Комплексар!!!!!!
AAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
nema vraska spored men![]()