- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Haresva li vi da pravite frenska na priqtelkata si, mom4eta?
awe , mnogo mi e interesno, kak namirate tova da pravite frenska , na priqtelkata vi ? Haresva li vi?abe kato cqlo kakvo e use6taneto , priqtno li e?\
/
Кааааа
hahahhah , e tva ne ti pre4i![]()
приятно или не длъжен си щото и тя на тебе ти прави!! Иначе не е лошо много
Craig David-Walking Away
Абе имам физически проблем който пречи.Първоначално написано от JS
sorry .........ne znaeh![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ам не е кой знае какво, просто съм с наднормено тегло и в момента работя по въпроса да отстраня AIRBAG-а който ми е от пред![]()
Е какъв отговор очакваш? На момичето определено му е по приятно, но и на момчето не му е гадно, също както при свиркитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
moq fr se kefi 6toto se kefi da nabliudava kak pobarkva partniorkata si tfa sa mi go kazvali 4 4oveka Wink az nqmam ni6to protiv vse pak sam f![]()
f*ck off!
Много обичам! Обожавам да се спусна с целувки до мястото, да отъркам носле в устните й, да я целувам, смуча, пъхам езиче. Толкова е меко и нежно и вкусно.. Да не говорим за това, че доставям удоволствие на момичето, което винаги ме стимулира допълнително. Особено като натисне главата ми или сключи крака на гърба ми!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Аф, аз свършвам само като чета, какво остава за въпросното момиче..Първоначално написано от shizzle
![]()
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Ами, и на нея й остава да чете. Сесията ми е до края на месеца.Първоначално написано от Infatuated Inside
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ами зависи на кое момиче правиш френска зашото ако тя не се е обръснала ще ти е гадно но ако се е ще ти е приятно![]()
hahhaahah , ami ako ne e obrasnata 6te ravi6 v 6ubraka...............![]()
А аз ще си отида отново при момчето чак след месец и половина...струва ми се цяла вечност...Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата, момчетата, с които съм обсъждала този въпрос, твърдят, че им харесва - най-малкото това, че доставят удоволствие на приятелката си. Все пак всеки мъж предпочита да може да се похвали с това, че е добър любовник и задоволява партньорката си...![]()
tva za teb e "fizicheski problem" ?Първоначално написано от anonimen88
a ako te chuqt , horata , koito naistina imat defekti ?
zasrami se![]()