- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждам се от ученички и чуеници
Приятели, на 23 съм и имам силно нездраво влечение към ученички и ученици на вашата възраст. По цял ден седя в тийнфоруми, но шаранчета изглежда няма.Какво да правя, за да барем зарибя някое глупаво такова ? Съвети и идеи ? Не че си нямам пишка, за да си играя просто имам нужда от компанията на дечица.
![]()
Аз мога да те прасна в дупето, ако много държиш.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
На колко си ?Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
На 14.Първоначално написано от куенч
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
ехх такива педофили къде ми иде да ги пратя ако ви кажа![]()
знаеш ли какво това влечение е си е чиста перверзия ако питаш мене ако искаш да пляскаш малки момиченца вземи си кукла момиченце и си я пляскай колкотто си искаш щото да не те напляскам аз
ti po-skoro imash nujda ot psihqtur...Първоначално написано от куенч
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
И вие отново се хващате на глупостите....![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
И на мен ми харесват ученици и ученички... \/
Хах кой се гаври с куенчи пак бее![]()
Омг, още има хора, които се еб**ат с quench и още има такива, които се хващат на хорските простотии...
БАН!
...
Ти да не страдаш от педофилия ?
Craig David-Walking Away
Гаден педофил такав
подобни теми обиждат не мен,а авторът им,защото той,без сам да го осъзнава,принизява себе си в морално-етично отношение....
![]()
Ъхъ...
Ама те са много,бе. Колко ли госта са ти насъбрали, дедо Куенчи ?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Quench PEZIDENT!!!! P.S. i az hoda s u4eni4ka!!! Opa 4akai az sum na 14??
Дъ бест аватар от галерията
еми има и други методи за уреждане на подобни проблеми - те идват на тумба,а аз викам за съпорт самбистите от 2-ри и 4-ти курс на НСА - също ще поканим и гости-зрители....
![]()
Е, к`во? И аз си падам по ученички.
П.С.> А ти оставаш фен на ученичките преди завършване. Се`ш ли се?![]()
Левски шампион але але!
Може ли на моята покана да пише "shizzle и приятел"? quench трябва да внимава, ако му се ходи на форумна среща.Първоначално написано от quench
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ауууу,ако знаеш как треперя!!! Ужас! Загубил съм здравия си сън,да не би да изкочат Падрето и Куенч и заедно с Бате Бойко да ме набият!!! Майко,майко,майко!!!
![]()
Страа ма а!![]()
Абе куенч що си такъв педофил?
i kvo shte reche pedofiliq za vas? az kat sum uchenichka na 17 i priqtelq mi e na 23 pak li e pedofil? shataroci !![]()