.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

След 1вия ви път

Кажете, след като правихте секс за 1ви път, да сте се вюбвали в момчето/момичето с което сте го правили?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ами по принцип първо усещаш силно влечение към човека, после правите секс. Но съм имал две постоянни партньорки и в двата случая първо хлътнах до уши, после правихме секс. Нищо, че при сегашната ми приятелка го направихме на края на първата среща.. ^_^ И вече година и половина сме заедно.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми аз бях отодавна с този човек ииии чак влюбване да е било немисля

Мега фен Аватара на koalka
    Аз и преди това го обичах и все още го обичам безумно много.

Guest
    Da az se vliubih v nego i to sled kato spahme i vse o6te sum vliubena no 4uvstvata ne sa spodeleni za koeto az sum vinovna nno dr tema

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    аз и преди да го направим го обичах... и сега също
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Re: След 1вия ви път

Цитирай Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
    ]Кажете, след като правихте секс за 1ви път, да сте се вюбвали в момчето/момичето с което сте го правили?

interesno mi e kak 6te reshish da spish s nqkogo (govorq specialno za parviq pyt) ei taka... bez do nqkakva stepen da si vliuben v nego,ama qvno e na moda sega da go napravish s koito i da e bez absoliutno zna4enie koi e sre6tu teb samo i samo za ednoto 4ukane...ama se pak koi kfoto iska da pravi,toi 6te sajalqva sled vreme,prekaleno kasno za jalost ...

Цитирай Първоначално написано от a~n~i~t~y
    ]Кажете, след като правихте секс за 1ви път, да сте се вюбвали в момчето/момичето с което сте го правили?

interesno mi e kak 6te reshish da spish s nqkogo (govorq specialno za parviq pyt) ei taka... bez do nqkakva stepen da si vliuben v nego,ama qvno e na moda sega da go napravish s koito i da e bez absoliutno zna4enie koi e sre6tu teb samo i samo za ednoto 4ukane...ama se pak koi kfoto iska da pravi,toi 6te sajalqva sled vreme,prekaleno kasno za jalost ...
    ...да но има такива и които не съжаляват после...все им е тая..важното е да ги начешат
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от a~n~i~t~y

ми кой може.. аз! ама после имахме споделени чувства и сега ги нямаме..

не бих казал любов

Craig David-Walking Away

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами първо се влюбих-сексът година и нещо по-късно.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от adoration_
    аз и преди да го направим го обичах... и сега също
    Мърррр... да ! Надали бих могла да спра да го обичам някога!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ne

ami da az se vlubih v nego i go napravihme za6toto ima6e 4uvstva , makar , 4e moje i da doidoha s vremeto , no ne i sas seksa !

Обичам те , мили мой Гого !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми имаше чувства..ама чак пък любов не е имало..просто реших да си направя сефтето с него и тва е!Въпрос на избор!!!И досега не съм съжалявала за тази си постъпка..няма и да съжалявам

Ами за мене лично си е въпрос на решение аз доста съм мислила по този въпрос и най-накрая се опитах да го направя с едно момче към което не изпитвах нищо освен приятелски чувства, но не се получи.И попринцип, то на човек си му идва от вътре кога и с кой да го направи. Всмисъл ти може да се забиеш с някой в дискотеката например и ако желанието те накара да го направиш с него го правиш,а после ако решите може да се получи и нещо повече и да продължите да бъдете заедно.А и относно влюбването човек не се влюбва току така, това е въпрос на време и много емоции. Разбира се обаче подкрепям напълно тезата, че ако го направиш с точния човек демек изчакаш докато го срешнеш и не се поддадеш на желанието преди това,удоволствието ще е много по голямо и всички ще са HAPPY
    Обичал ли си без да те обичат? Плакал ли си както плаках аз.Навярно не,защото винаги си бил обичан.Желая винаги да е така и да не изпаднеш ти в момент критичен и да страдаш както страдах аз!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си