- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване след операция
Здравейте,
Извинявам се, ако има такъв въпрос вече във форума, но нямам време и възможност да търся. Моля да дават мнение само хора, които наистина имат опит от първа ръка.
Скоро бях опериран от Фимоза.Тъйкато беше в много силна степен ми отстраниха цялата кожичка. Преди няколко дни ми паднаха конците и започнах да правя секс отново. Но за моя голяма, неприятна изненада забелязах че свършвам много бързо. Би ли ми казал някой това нормално ли е, за постоянно ли е или ще се оправи и има ли място за претиснение?
Благодаря предварително.
След като са ти махнали кожичката, много по-голяма повърхност от главичката ти е гола. Следователно, много повече нерви се стимулират. Нормално е да свършваш по-бързо. И, предполагам, скоро мястото ще се обезчувстви достатъчно, че да изкарваш достатъчно. Ползвай презерватив и обясни на партньорката ти. А, да, научи се да изкарваш повече рундове в леглото и няма да имаш проблем!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
вероятно е нормано...щом са ти правили операция първо мястото е станало по-чувствително пък и второ - сигурно доста време си стоял на сухо и сега по-лесно се възбуждаш...Спокойно не вярвам да остане такаВсичко ще бъде наред
![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me