- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Задна vs. Мисионерска
Коя поза предпочитате?
Момчета: При коя поза обичате да ебете ? При коя повече ви харесва ?
Момичета: При коя поза обичате да ви ебат ? При коя повече ви харесва ?
Очаквам вашите гласове и мнения!
( Извинявам се за правописни, пунктуационни или подобен вид грешки ! )
ф съм
разбира се че задна
мъжко. от двете - мисионерската. защото има повече триене между телата ни. задната не е лоша, но предпочитам лъжичка - запазва се животинското, но освен това и усещам тялото й.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Мисионерска едно че телата се допират много повече мога и в очите да я гледам![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм за мисионерската; има повече допир между телата и близостта е някак си по-голяма.
как дойде![]()
Давайте още !
Знам че има още души но се притесняват!
Аз няма да гласувам но ако можех то бих гласувал за двете ! (защо ли)
От личен опит знам :
както казаха по голям допир при мисионерската - но пък е по яко на задна - по принцип на задна мога където искам и тя нали ама на мисионерска си е малко трудничко !
Така че чакам още доста гласове !
![]()
Задна.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Задната не ми харесва-все едно ме колят-такива нечовешки болки изпитвам. Мисионерската е супер,особено ако моите крака са на раменете му-оле,боже!![]()
мисионерската за да мога да си я гледам в очите![]()
маа фака
krem4et0 каква е разликата дали краката са ти на раменето му или са си долу смисъл кое му е по-хубавото![]()
По-дълбоко проникване, пич.Първоначално написано от Krum4o18
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Точно така - по дълбоко проникване -![]()
Лелеее...затруднена съм.Попринцип задната си ми беше любимата...но сега нещо си попромених мнението за мисионерската.както повечето казахте яко е да гледаш в на другия очите и изобщо.....полудявам така!![]()
Мисионерската ,за да мога да го дера по дупето и гърба![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Задната не е лоша, но определено самият факт, 4е при мисионерската виждаш лицето на приятеля ти я прави много по-нежна и ... ами интимна някак си. Но пак вси4ко опира до моментното настроение
![]()
Робинята на Quench
И аз така мисля.Първоначално написано от SINDEL
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
мисионерска...както казаха другите преди мен допира на телата...ммм супер
![]()
Абе, не си ли е да я подкараш по животинския начин на задна... - просто виждаш цялото й тяло, как проникваш, а и мен ме кефи това, че не я виждам в лицето - някакси ти създава усещането, че и двамата сте се отдали на първичните страсти и всеки се кефи сам за себе си без да обръща внимание на партньора. Малко ти дава възможност да си представиш, че все едно чукаш, която жена си искаш. Не знам, много повече ме възбужда от мисионерската, а пък е и по-практична, ако момичето не е много за гледане в лицето![]()
На задна прашка.
Задна повече ми харесва.
мисионерската е прекалено обикновена и вече ми е омръзнала, така че задна
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ЗА сега подкрепям задната с две ръце\
/
и мисионерската с 1 .. но разнообразието е хубаво нещо и се радвам 4е не се спираме само на тези двете
![]()
![]()
![]()