- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- STRAH ME E ! 4etete !`
V4era si bih za 1vi pat 4ikiq ( na 17 sam) I sega me e strha da celuna gadjeto mi ( na 12 ) za da ne zabremenee
Offf a sled kolko vreme 6te mgoa da q celuna ?
И аз мисля така ! Трябваше да използва презерватив !!! Така сичко шеше да е наред ! Събирайте пари за аборт !!!Първоначално написано от koalka
Първоначално написано от 4ikiqta
Незнам това майтап ли е или какво, ама аз ще отговоря сериозно.
Първо: ти си на 17 и за пръв път си биеш чикия??????? Сигурен ли си?
Второ: ако си на 17 , значи трябва да си учил биология за 9ти клас, там има урок за мъжката полова система. Та оттам можеш да разбереш, че сперматозоидите не са толкова издържливи на външни условия, колкото ти си мислиш.
Mnogo si prost ei gram obshta kultura nqmash. A i stom gajeto ti e na 12 to tova go podtvurjdava. Tq e na 12 i tolko i razbira glavata ot gajeta. A i => si mnogo zle stom si trugnal s 12 godishna a nemojesh da si hvanesh nqkoq na tvoita vuzrast ili pone s 1-2 godini po malka. Tq ti se e navila samo stoto si po golqm i da se fali na ostanalite ama kato gledam samo ste i se smeqt kato razberat sto za kofa siПървоначално написано от 4ikiqta
![]()
![]()
![]()
smex smex![]()
определено ще забременее и трябва да използваш не един а цели два презерватива един върху друг![]()
Govorite palni gluposti vie vsi4kite nedorasli pi6lemeta takiva zna4i da ti kaja moeto mom4e mai priqtelkata ti ve4e e bremenna za6toto ti hodi6 do kenefa nali mi pipal si si huq pipal si posle neq po li4iceto sledovatelno tq ve4e ima triznaci i gi 4aka po dobre otivai v bolnicata 4e parvoto trizna4e proplaka to 6te zaeme tvoeto ime trqbva da si mnogo gord! a SLEDVA6TIQ pat kato se sbarka6 da si pipa6 v dupeto a ne da si bie6 4ikiq izpolzvai predpazni sredstva za da ne naru6ava6 estestvenata vlajnost na usatata si posle kato 4uka6 priqtelkata si koqto e na 8 i ve4e e maika s ustata si tq nqma da useti nikakav kef! taka 4e moeto mom4e opi4ai sa akala!
Абе, пич, ти да не си се изхвърлил в собствената си уста, бре?!Първоначално написано от 4ikiqta
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
otkoga v ludnicata ima internet
Ти Имало тъпи хора който да се вържат![]()
![]()
![]()
![]()
mani ti gadjeto.. spri s chikite che i ti shte zabremeneeshПървоначално написано от 4ikiqta
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
6tom si na 17 zna4i si mainal urocite v daskalo za seksoalnata koltura ma ti sigurno si umstveno izostanal.
Първоначално написано от opaopa
ИБАВКАААААА пак....
It's In The Air, We Raise Our Fists In
i kolko VISHA FILOSIFIA za ena ebafka
ми недей....
пхахаХахАххахаххХАХххаххх ахххаХхАХххаха![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Имало и по-тъпи хора ,които с тъпотата си се правят на интересни ,ама това е друга тема![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Първоначално написано от rapar rnb
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
така..., така
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!