- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оправих 40 годишна кака
иес
аз не бих се хвалил с такова нещо![]()
от кога 40-годишните са каки?![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
I ti 6te predpo4ita6 da ti vikat kaka togavaПървоначално написано от Lorraine
![]()
То за хвалене ли е, некрофили има сякви....
мисля че е имал предвид 40 годишна баба![]()
skype=thefreakboy92
Be yourself ! There are too many other people!
и майка на 3-4 децаПървоначално написано от TheFreakBoy92
![]()
поне научи ли те на нещо ???
за децата познаПървоначално написано от k-3
има син на 18 и дъщеря на 11
аз съм на 19 и ме научи на доста работи през 90те минути в които прекарахме в едно легло
в никакъв случай не е баба защото никои не и дава повече от 30
супер яка пичка е между другото и като характер
е тогава евала пожелай ни и на нас да ни се случи нещо таковаПървоначално написано от Анонимко
![]()
п.п. продължавай да водиш полов живот със нея да може после да си звяр със малките пикли![]()
Ти има ли на нещо на което да повярваш тук въобще? Такова пък недоверчиво същество не знам приятелят ти как те търпи.Първоначално написано от koalka
брао![]()
Hip-Hop 4EVER!!!
пфффффф стига с некрофили...Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
,вчера 1 гост ми разясни 1 хубаво къде и как ако искам мога да си поиграя с труп
![]()
![]()
![]()
![]()
А жена на 40 не е баба много моля !!!!!
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Анонимко
Хахахахаах, разби ме.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ЕБЕ МИ СЕ!!!
Ами пич радвай се,аз правя секс със 45 годишна и от това не ме е срам.Децата и знаят за нас,дори много ме уважават,така че продължавай
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
хах а бе тука май никой освен пича не е опитвал да спи с кака,едно е 16г момиче дето незнае за кво става въпрос,друго е 30-40г жена,разликата е огромна в полза на каката
)
sam ne moga :P
Бравооооооо, сега мини в по-горна категорияхахаха щом ти е харесало, радвам се за теб
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
браомалко са такива като теб които са излагали какичка на 40 години
и защо на 40 трябва да си баба??бати за вас живота свършва много рано 0.o като си на 13-14 си мислиш,че никога няма да станеш на 40... Живи и здрави да видим дали тогава ще се смятате за бабички![]()
![]()
btw zрадвам се за теб,щом ти е било яко ...![]()
Tva spored men ne e za hvalene 40 godi6na ti si izperkal pi4 ..
pi4 gaden si![]()
![]()
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!