- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obi4am gadjeto si,haresvam nego,a toi me iznudva
Hora molq vi pomosht.Az sam na 16 a mom4eto koeto haresvam e na 19.Mnogo go haresvam.Postoqnno si mislq za nego.Toi e prekrasen.Naistina mnogo go haresvam.Na nova godina se zapoznah s nego vyv doma na gadjeto si.Te sa mnogo dobri priqteli.Sled tfa poneje mu bqh dala nomera si toi mi zvynna i se vidqhme i toi me zavede u tqh i pravihme strahoten sex.4estno vi kazvam do sega ne sym bila tolkova o4arovana ot mom4e.no problemyt e tam 4e toi vse pak e mom4e i se e izfukal na edin negov fr koito sega me iznudva ,4e ako ne spq s tqh dvamata 6tql da me obadi i ve4e sam se ogovorila s tqh dvamata .mn me e strah.ami ako posle pak me 6antajirat i ako na si4koto ot gore obadqt na gadjeto mi.az mnogo si go obi4am ,no i bezymno mn haresvam tova mom4e .neznam kakvo da pravq .pomognete mi molq vi
Ако видят, че им пускаш, няма да спрат да те изнудват.
Моля Ви пишете на родния ни език!
Ситуацията, в която си попаднала е много гадна и колкото и жестоко да звучи, ти сама си виновна за това положение. Това обаче не означава, че заслужаваш всичко останало. Постъпката ти е подла спрямо гаджето ти, все пак му е приятел. Но другия не му прави чест обаче да се хвали, а на третия да те изнудва. Кажи на приятеля си за случилото се. Предполагам, че ще му е много тежко, нмо поне запази и малкото достойнство, което ти е останало и не се поддавай на изнудването им.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ясно и точно.Първоначално написано от bigbec
и признай на гаджето си, преди да е разбрал от някой друг, щото ще му стане много по-гадно.
алелуя.
По-добре признай първи на гаджето си, за да можеш да ги изпревариш.Много гадно си постъпила спрямо приятеля си и най-добре му кажи и за това.
vij sega az ne sum mnogo po golqm ot teb az sum na 19 obache sum vidql dosta raboti v tozi svqt...ne im puskai zashtoto rabotite mogat da stanat mnogo po zle i ako priemesh tova reshenie nai dobriq variant ti sama da kajesh na priqtelq si otkolko ta da nauchi ot nqkude tqh.az kato momche i sum na mqstoto na priqtelq ti shte vdigna strahoten skandal i doro mojem da skusame no povqrvai mi shte otceni korektnostta ti i tova moje da e samo v tvoi plus.uspehПървоначално написано от Анонимко
Казаха ти го много пъти и няма да пропусна да се разпиша и аз.Чесно казано незнам колко обичаш гаджето си след като си си позволила д аправиш секс другото момче колкото и да го харесваш.Било е подло и изключително унизително и чесно казано си заслужаваш мъките и гаджето ти да те зареже.Ти си рпедала доверието което ти е гласувал.Проблемът е че няма какво друго да направиш освен да му кажеш истината да му разкажеш какво е станало и да го помолиш поне да ти помогне,защото ако е момче на място ще те зареже а след време може и да си помисли дали да се съберете.
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
по добре приятеля ти да разбере че си спала с един отколкото да разбере от друг че си спала сас 2ма или повече.иначе..според мен малко курвенски си постъпила
тва бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
skype=thefreakboy92
Be yourself ! There are too many other people!
ех такива заблудени офци ще ги има винагиам твоя приятел заслужава да ви метне един здрав бой и на тебе и на него и оня паляк дето иска и той да те минава у болницата тримата във една стая да си правите компания
![]()
Ухааа...Ами мила виж,при всяко положение трябва да кажеш на приятеля си за случилото се,но и му кажи за намеренията на другите две момчета.Това е единственото решение на проблема...