- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Петинг
Какво мислите за петинга? Допада ли ви? Ако сте практикували кажете си мнението и впечатленията. А и какво предпочитате дълбок или плитък петинг? На мен идеята за плитък петинг ми допада повече от секса на моменти.![]()
![]()
![]()
You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...
Простете за невежеството, мадам, но какво е "плитък петинг"? Единственото, което успях да намеря по темата, е, че hard petting = foreplay. Та, ако ми дефинираш плитък петинг, ще отговоря![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
a?![]()
Петинг
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Петинг (от английски "to pet" - галя, милвам, глезя, прегръщам) e акт на сексуално задоволяване, известен още като "сексуална игра", при който двамата партньори мастурбират, наблюдавайки се един другиго или доставайки си удоволствие един на друг с ръце. При него, партньорите получават сексуално удоволствие от това да се целуват, прегръщат, масажират, боричкат, да се събличат взаимно и т.н. Той може да се практикува от мъж с жена или от хомосексуална двойка. Този метод на сексуално задоволяване се практикува най-често при по-млади хора, заради невъзможност за нарушаване девствеността или заради неопитност. Петингът е полезен, за да бъде опознат партньора, освен това е вид безопасен секс. Само в случаите, когато момчето извърши вагинална интромисия, след като се е семеизпразнил, се увеличават рисковете от полово предавани болести и от нежелана бременност.
От http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B8%D0%BD%D0%B3
Тва за петинга звучи доста тъпо...
Умнния, не знаеш какво е петинг ли, че си постнал това? Въпросът е за "плитък" и "дълбок". Петингът по принцип си е преди самия секс. То е и когато си търкаш члена по повърхността на срамните устни на клитора, абееееее дразниш момичето без в крайна сметка да го вкараш пениса. Което предполагам, че си практикувал или си задоволявал приятелката ти с ръка. Нещо, което практикуваш, но не знаеш като термин. А в тази статия са малко крайни.
А за мен авторката е имала предвид "плитък" като само търкане, а "дълбок" като вкарване на главичката, ама не знам, тя трябва да си каже какво е мислела докато си е писала темата.
Първоначално написано от shadow4e
да, сериозно незнаех какво е петинг, признавам си! Виновен съм!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, то не може всичко да се знае, ама сега ще чакаме авторката да влезне да си обясни писанията![]()
Тва е като темата за лезбийките - държиш нещо, вкарваш нищо
Охх..
Да! Много ми допада! Страшно много!!![]()
![]()
С две ръце "за" съм!
Предпочитам петинг с момиче,ако е възможно.. =)
Обичам.
Пък и си е голяма играчка.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
може би "плитък" е, когато и двамата са с дрехи, а "дълбок" когато са без
![]()
маа фака
добре де Петинг е допиране, търкане на члена по срамните устни, галене, целуване и тн. , но БЕЗ ПРОНИКВАНЕ...тва е петинг. Така че ква разлика може да има в проникването, защото ако проникнеш в нея вече няма да е петинг а полово сношение
маа фака
А ве нали има изпразнене. Като свършиш върху жената спермата може да проникне ве. Дори е имало случаи на забременяване някъде бях челаПървоначално написано от ^SpideR^
тва нещо кат пудинг ли е ?![]()
Петинг е докосване и в повечето случаи е през бельо или дрехи. петинг е опипване. И да допада ми-с петинг през дрехите съм изживяла един от най-разтърсващите си оргазми.
дълбок е като сте голички и търкате половите си органиПървоначално написано от krem4et0
? кво общо имаше твойто мнение с мойто? и не във всички случаи може да има изпразванеПървоначално написано от Антончето
маа фака
До сега не бях чувала за "плитък" и "дълбок" петинг, но явно имало.
Такаааам. Идвам да обясня разликатаБях просто на училище и се прибирам чак сега
Дълбок петинг- най-много се доближава да секса
а плитък петинг е невинно и нз..... ама ме кефи идеята за такова нещо.
![]()
Там...абе петинга
не е задължително партньорите да се гледат взаимно как мастурбират, както не е и задължително главичката да се търка където и да било. Всъщност плиткия петинг се практикува по бельо доколкото зная и само се гушкате целувате и т.н. Дълбокия както вече казах, най-много се доближава до секса. Ам...имам един френд дето казва така :" Дълбокият петинг най-многа се доближава до секса, а пък плиткия...ми при плиткия петинг сте си по бельо и не я бучкаш понеже не я харесваш достатъчно!"![]()
![]()
![]()
Ах тоя приятел какъв е....
![]()
![]()
![]()
![]()
You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...
тва ми хареса...Първоначално написано от Seizure of Power
"...мъчно ти е за вкъщи?... пудинг?...Водка?.... ДАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!"
mnoo hubavo ne6to az sum go pravila dosta puti i dosta mi haresva
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!!!
Не съм и аз чувала за дълбок и плитък, но петинг съм правила и с момче и с момиче - страшно ме възбужда!
If God is a DJ
Life is a dance floor
Love is the rythm
You are the music