- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бихте ли носили униформа в училище?
Според зависи.Ако униформата е яка.. да,но иначе не.![]()
opredeleno NE!!!mislq 4e vseki trqbva da si e individualen puk i ne na vseki mu otivat opredeleni drehi.obiknovenno horata si kupuvat ne6ta koito im stoqt dobre i prikrivat defekti!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Не. Пък и вече съм 11-ти клас, така че няма и да нося за щастие![]()
ако ми седи добре да![]()
Кфо мисля за униформите?
МИ ЛЕКО КАЗАНО ГИ МРАЗЯ!!
Секи ден си с един и същи тъпи дрехи и си абсолютно еднакъв с всички останали в смотаното ти даскало..
ЧУВСТВАМ СЕ КАТО В ЗАТВОР,честно..
Адски неприятни,неудобни и грозни са униформите ни..
Да ги опиша ли?
Ммм.. от къде да запона.. Може би с женския панталон.. НАЙ-СМОТАНИЯТ! Няма джобове и за това ми се налага да ходя с мъжки панталон,който ми седи като торба!
Освен това е от такъв плат,че зимата умираш от студ,а лятото-от жега!
Има пола,която е точно като тези на монахините.. Попринцип е над колената,ма сички си я скъсяват.. ТЪПНЯ!
Има тениски,които са баси гнусните.. От някъф плат-като ги надраскаш с молив и остават петна..
Има риза,която все едно е ушита от сушена трева..
И за накрая.. някфа гадена,дебела блуза,дето е 20 пъти по-светла от панталона..
Както и да конбинираш,теа униформи са под всякаква критика! Изглеждаш като някакъв клоун!
А най-тъпото.. През месец минават да ти проверяват униформите-демек дали ги носиш както трябва..
ТОЧНО КАТО В НЯКАКЪВ ШИБАН ЗАТВОР! <_<
Е,да следващата година щели да ни променят моделите на униформите,ма кой знае колко ужасни ще са и новите..
Кфо друго да кажа?
Все тая...
По принцип не съм ЗА, но вече ми става все по-безразлично.
Бих се възпротивила само ако униформата е цялостна...всмисъл пола, панталон, само черни обувки, да ни карат да ходим с вързани коса. Тогава както каза Iowa по-добре в затвор.![]()
Иначе ако е само някаква риза или блуза надали ще имам нещо напротив.
Да, бих носила униформа. Така всички ще сме еднакви. Няма да се чудим сутрин какво да обличаме, а и има хора, които реално нямат какво да облекат... С униформи е по - добре. Пък че били грозни...Който те харесва, ще те харесва и с униформа![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
o00ooo,tvurdo protiv!!!ako v u4il6iteto ni ima6e uniformi,kazvam vi nqma6e da izdurja..to4no vseki den s edno i su6to,ednakuv s drugite..pfff,gadno mi e i da si go pomislq!iii nali ne6to modernizaciq drdrdr,kvi uniformi?teq hora ne sa dobre!gadost,a puk ako ni karat i da si vruzvame kositeee!naistina e po-dpbre v zatvor,togava!
аз съм За , за6тото така 6те се премахнат кукли4ките обле4ени като за дискотека до6ли на у4или6те със мини жуп и потник едва покрива6т циците.. съ6то и за6тото мисля 4е е добре за да не сме разли4ни а и съ6то олеснява проблема с това всяка сутрин да се 4удя какво да облека![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
emi az puk bih :P vse pak edna uniforma govori malko ili mn` za u4ilishteto v koeto si.. i 100 puti predpo4itam uniforma pred format na obleklooto (kakto e v moeto daskalo) \/
nikoga..
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Твърдо против съм и НИКОГА не бих носила!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Освен ако не е нещо кошмарно отвратително гнусно...ими бих носила
В крайна сметка и с униформа бих могла да изглеждам различно
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
ми в мойто даскало ще въвеждат униформи... ама и с тях и без тях ми е все едно![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
ами в мойто даскало има ниформии все ни заплашват с отсъствия ако не ги носим...ама като гледам от 1000 човека даскало най-много 10 да я носят
общо взето не си падам по униформите :/ тъпо е...
Зависи какви са![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ako gi priemat v vsi4ki u4ili6ta nqma da imame izbor
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Nikoga ne bih oblqkul,puk i tova nadali shte stane nqkoga... prazni prikazki.. prakticheski e pochti nevuzmojno da ni kazvat kak da se oblichame.. narushava vsichki principi na demokratizma.. abe se taq vajnotot e che nikoga nqma da stane;]
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Абе тия не са добре! Мн ясно,че нама да облека униформа! Баси тъпото е! Ужас! Не искам даже да си го помислям!
OoOoO ne ..... ne i uniformi![]()
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
Не,не бих носила отвратителната униформа....Смо не и тва![]()
![]()
лЕлеЕ ф мойто даскало има униформИ.... мНООоОГо зле! Първо че цветовете не са съчетани като хората.. модела е от на баа ми сефтето.. даже и тя не е носила такива поли.... но ме задължават да нося тос парцал! Ама ние носим униормата върху собствените си дрехи.. и се преобличаме пред даскалото... хахах мн зле! Не ви трябват униформи!!!![]()
![]()
![]()
![]()
•lOvE iS tHe nAmE... sEx iS thE gAme! fOrgEt thE nAmE aNd PlaY tHe gaMe!!!• ... nAJlaBo e3u4E ...
Uniformite SUX!!!!!!! Nikoga we, a sobstveniq stil kade otiva?
KrAtKo QsNo NeEeE !!!