- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pravih SEX za 1 put dnes - Stah me e! Pomognete 6e otka4a
Аз ще дойда с ВАРИЯТА!
Incomplete..........
Ти си просто една голяма курва която мисли единствено за ебане.Сигурно и в класа ти те смятат за такава.Момичета като теб не мога да ги гледам
честно казано много си тапа!!!и не заради това че си правила секс на 13 и аз тогава правих какъв е проблема че има кръв???какво да те съжалим че те боли ли като те е..ха ти беше добре нали?!всеки е минал по този път и щом мислиш че си достатачно зряла за да правиш секс значи трябва да си готова да поемеш разумно последствията
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
туареги![]()
AMa 6aVranTio Kfo Kat Si PRavilA SeX na 13 god PuTkaTa Da ni ti e Stanala 2 kela ???Prosto takiva kurvetini kato tebe me otvra6tavat .Sme6no e edna drisla na 13 god ,na koqto o6te ne i e tragnal menzisa da se Ebe...mi toq kade ta e otforil e EbaSi PRopAdnaliq Tip da se zanimava s 13god momi4etata .Edno sam nau4il v toq jivot da nqmam vqra i milost kam ne6to koeto karvi seki mesec i Ne UMira.Vkraina smetka moga da zaklu4a 4e ti si 1 parcal i s tebe moje da si izbar6a onaq rabota kato sfar6a ....Taka4e KURVIIII BARAITE 4uRAAAAAa!!!!
Нямам какво да добавяПървоначално написано от teen_girl4e
![]()
Вземи един домат(путкаа) и забий лъжица(пенис) в него - от лъжицата той се разтваря и също потича и сок(кръв)Първоначално написано от kalina-malina
нормално е
да да разбрахме че си тъпа ...Първоначално написано от kalina-malina
на 12 години секс ше прай и то с 21 годишен смятай колко тря си зле майна ! ня маитап !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
oofffff ostavete q namira...da ne ste po-golemi...za mene kyde 13 tam i 14 ...bila lyrva,shavrantiq...ebasi i az imam moralni principi ,ama nqma da trygne da zlobeq protiv nqkoi,koito ne poznavam...reshilo e ,napravila go e ...edinstvenoto,koeto ne odobrqvam,e che plqmpa po forumite,che e pochnala s poloviq jivot...da,ne otricham,che e pikla,ne otricham,che moje bi i kyrva shte stane...no ima veroqtnost i da se osyznae...
A i btw ne moga da razbera teq momcheta,koito pishat tyka...mnogo otvoreni pred monitora,a inache...offff...i az se chydq za kakvo nalivam akyl v plitkoymnite glavi na teq svine (myjete).....daaaaaaaaa......i ne me napadaite...svine ste,shtoto se kefite na gotinite kaki,ama nqkoq ne tolkova gotina,svestna i devstvena kato vi kaje haresvam te i vie o begai se...
ama psyvate kyrvite nali,ama nqma si priznaete,che se kefite na razporenata,rysa kaka...okolo 175 visoka,rysa kosa i sini ili zeleni ochi...nali...
na 14 godini trygnal da mi obijda vrystni4kite si...omg!!!
Shtql da q smachka ot boi i nz si kfo si ...PIKLIO shto ne doidesh da me smachkash mene ????? Tfa mi e lubopitno...Are i az sym kyrva,ako iskash priemi che sym i striptiziorka...ama mi pyka...are mrazish kyrvite...pro4itash tova izre4enie,predstavqsh si goreposochenoto opisanie na razporena rysa kaka,idvash do kv.Lulin i me spykvash ot boi...nali mrazish kyrvite....
P.S. na 20 sym ...i sorry za latnicata,che postoqnno pisha,no prosto shtaigata mi e na 7 godini i si q obicham i kato pysna poveche ot 2 neshta i zabiva![]()
Къв ден е днеска та толкоз сефтета на един път...?
tova bqh az,no zabravih da se logna...sorry ako nqkoi sym obidila osven konkretnoto momche na 14 godini,koeto se pravi na mnogo oboroten... {}oofffff ostavete q namira...da ne ste po-golemi...za mene kyde 13 tam i 14 ...bila kyrva,shavrantiq...ebasi i az imam moralni principi ,ama nqma da trygne da zlobeq protiv nqkoi,koito ne poznavam...reshilo e ,napravila go e ...edinstvenoto,koeto ne odobrqvam,e che plqmpa po forumite,che e pochnala s poloviq jivot...da,ne otricham,che e pikla,ne otricham,che moje bi i kyrva shte stane...no ima veroqtnost i da se osyznae...
A i btw ne moga da razbera teq momcheta,koito pishat tyka...mnogo otvoreni pred monitora,a inache...offff...i az se chydq za kakvo nalivam akyl v plitkoymnite glavi na teq svine (myjete).....daaaaaaaaa......i ne me napadaite...svine ste,shtoto se kefite na gotinite kaki,ama nqkoq ne tolkova gotina,svestna i devstvena kato vi kaje haresvam te i vie o begai se...
ama psyvate kyrvite nali,ama nqma si priznaete,che se kefite na razporenata,rysa kaka...okolo 175 visoka,rysa kosa i sini ili zeleni ochi...nali...
na 14 godini trygnal da mi obijda vrystni4kite si...omg!!!
Shtql da q smachka ot boi i nz si kfo si ...PIKLIO shto ne doidesh da me smachkash mene ????? Tfa mi e lubopitno...Are i az sym kyrva,ako iskash priemi che sym i striptiziorka...ama mi pyka...are mrazish kyrvite...pro4itash tova izre4enie,predstavqsh si goreposochenoto opisanie na razporena rysa kaka,idvash do kv.Lulin i me spykvash ot boi...nali mrazish kyrvite....
P.S. na 20 sym ...i sorry za latnicata,che postoqnno pisha,no prosto shtaigata mi e na 7 godini i si q obicham i kato pysna poveche ot 2 neshta i zabiva Smile
Моето мнение е, че момичетата на 13 са с много ниска сексуална култура. Още не са се осъзнали ама са тръгнали секс да правят и не го правят заради удоволствието ама си мислят че са нещо повече. И резулататите са на лице - тъпи теми по форумите. И какво има толкова да пита, като я боли много да отиде на лекар и разкъсвания може да има и всичко може, то при всеки си е индивидуално. Работата е там, че си мислят че са достатъчно големи за какво ли не ,ама ако беше така щеше да реагира адекватно а не да я хване параноята и да пита по форуми какво да прави. Като гледам постоянно какви теми има и направо се чудя тия деца толкова ли са зле и по зле може ли да стане. Утре ще пусне тема правих френска може ли да съм забременяла........
SPOKO MACKA NE SE PRITESNQVAI A MASTURBIRALA LI SI DO SEGA?![]()
о боже ти си на 13 той на 21 ти наеш ли че моат го съдят за педофилстфо ма,и кфо си мислиш че кат ходиш с батко ш станеш по привлекателна ли?деба и курвите ви деба оня хубу ти е разпорил малката недоразвита путка нека та боли ся ...курваПървоначално написано от kalina-malina
за болката-пий аулини сложи превръзка да не си переш бельото през 2 часа. ще ти мине. Но ти наистина си мъничка и ако не ти спре до 24 часа-гинеколог. може да си била тясна и да се е спукал кръвоносен съд. Леле,мале-на 13 правят секс и за тях да си девствен е обида. Не е миличка,да си девствен и да правиш секс,едва когато ти решиш,защото ти го искаш и защото това е човекът е прекрасно!
Не виждам причина да обвинявате и нападате момичето. Тя просто търси съвет и Кремчето и е дала много точен. Останалите дето я нападате и обиждате просто сте комплексари.
Аз също съм направила първите си полови контакти на 12-13, а от 14 годишна не съм девствена. Е не се имам за курва колкото и да се явявате тука с подобни тези. Смешно е! Живеем в 21 век до кога ще робуваме на предрасъдъци?
Ама то според мен има вина и тоя педофил за това, че е спал с 13 годишно момиче.Абе не ви ли е срам бе педофили мръсни,няма ли за вас по голями момичета или просто те не пускат на такива като вас.Поне на 16 години да беше момичето щях да го разбера този който е спал с нея ама сега просто няма начин
на 13 ?! абе моми4е уьауьаьа после да не се чудиш що ти викат КУРВА
не знам кое нормално мом4е 6е легне с 13 годишна ... Боже ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯМ
ХАхахах проебало се на 13Ше мреш да знаеш!
Още една бъдеща курва...Просто нямам думи...
Абе момиче, на 13 си!!! Толкова си малка! Първо разбери последствията от секса и после го прави. Информирай се малко! Е, на въпроса ти - да, нормално да те болят краката и да има кръв. Все пак при секс се къса девствената ципа!Първоначално написано от kalina-malina
много 12-13 годишни млади хора правят секс.
защо сте толкова завистливи?
щото не се ебат с насПървоначално написано от Анонимко
![]()
хареса ми как го каза.... "млади хора" хохохохохо
ми те сичките ве4е на по 12-13-14 го праят ,тай 4е.... ама не са готови за това...правят го за да се хвалят...а за батковците са поредната бройка
бтв тоя трябва да го обесят 21 годишния
Мноgо задръстени хора имало...Вече на нищо не бих се учудила.
Говоря за тези, които нарекоха авторката курва, btw.