- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pravih SEX za 1 put dnes - Stah me e! Pomognete 6e otka4a
ако авторката продължава в същия дух ти как би я нарекъл/ла?Първоначално написано от namely_me
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Еее,мен па ми беше толко яко да не моем си съберем краченцата!![]()
/то и ся некой път не моем ги съберем,
мани мани..тва секса не е работа.../
дай да ти го перна отзад та да забравиш за болката отпред. И аз съм на 19 с опит ама ми е дебел да знаеш че ше боли ама по едно време шти стане яко ( е не гарантирам) но на мен ще ми е яко със сигурност. В кое даскало учиш да ода да забърша и аз нещо така на 14 ;D
абе вий сте деца бе, играйте си , има Ацетонов пероксид, миниум и бронз, арматурно желязо на влаковата линия, фунийки с карфици, все такива хубави детски игри кви са тия сексове кексове още малко и ще пропушиш!
Не трябваше ли да усетите, че е ебавка когато каза, че "приятелят" и е на 21
Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Ако историята с домата не ти хареса, мога да ти разкажа историята за картофа...![]()
![]()
![]()
леле...на 13 секс правиш....значи за проблема ти ми лся че всичко ти е наред..но извинявай,колкото и бързо да се развиват хората днес едно тринайсетгодишно тяло и х** в него нормално е тялото ти да даде отвтена реакция...не,просто съм тотално разбита......като станеш на 18 какво ще правиш?курва ли ще ставаш?! пставете всичко да си сойде с времето бе хора...няма да изтървте нищо..
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
ми аре тогава да са ебеме в първи клас като е двайс първи векПървоначално написано от готина мацка
![]()
lele boje demek az sea da se eba..tc tc tc sao me interesyva maika ti i ba6ta ti zn li..i spokoino {}6se oprai6nqma kude da ide6
![]()
Оооо и ти си от каките ... НЕ избивай тук комплекси!Не ме интересува на колко си!Най-много се надразних,че тя каза "Пък и не съм малка ... скоро ще ставам на 14".Аз не съм твърдял че съм голям,дори не крия на колко съм!За това замълчи и си затвори кикерицата,защото става течение,а не ми се ходи до избата за въглища!Първоначално написано от bibonka
Incomplete..........
Hora stiga ste q uprekvali be! Vij, 6tom si re6ila jivota si e tvoi verno malka si no 6tom si re6ila ok. A za kryvta normalno e da ima6 dori 5 dena sled tova... Az spah s muj na 15 i mi vyrve6e 2 dena posle s leki boli ,no spokoino sled 5 6 putПървоначално написано от kalina-malina
6te se opravi6
xaaxaxaxx....
NIkOI nE UmIrA DEVSTVEN , JiVoTa Go SLaGa Na VsI4KI ....
оф, да ти иам проблема, аз кво да кажа, че на мен ми течи десетина дена, а не бях на 12-13, нито на 14 или 15.... ще ти тече, нека ти тече, нека до една година да не ти спира. В кръв да се удавиш дано! Кво възпитание имаш,бе малката че да ми се ебеш на 13, та аз дори секс на 16-18 не одобрявам.. па ти...... оф боже,
Za ko sa naeba tolkoz malka ma pacha? Sqshi stanesh kurfolqk ta eba u glavYta prosta![]()
Твърде рано според мен...твърде...
Не мога да разбера тези,които толкова рано правят секс за къде бързат,какво ще изпуснат...Няма значение...
Мисля,че щом толкова рано си решила да правиш секс значи си готова...значи можеш да понесеш последствията след това,а ако ти наистина беше готова едва ли щеше да молиш за помощ тук и да изпадаш в паранои![]()
Но коя ли съм аз да говоря...живота си е твой...прави каквото си искаш...а и нека повече да говорят тези с опит в секса...а аз като нямам никакъв повече няма да говоря...![]()
"Priqtelkite ti" sa go pravili i na 12....i ti,za da ne ostanesh po-nazad na 13....eee,jalko,zakusnqla si be momiche,az se chudq za kakvo chaka tolkova mnogo vreme daje!Na kude vurvi sveta samo...ujas!
ей от това мнение би трябвало да ви стане ясно защо момичетата на по 13-14 години излизат с някакви батковци... ами какво да правят като момчетата/не всички, повечето,защото не е хубаво да се поставят хората под общ знаменател/ на тяхната възраст са пикльовци и половина... гледат кой от кой на по оригинални да се правят и така единственото което постигат е да се направят на идиоти.Първоначално написано от LGPz
ПП:извинявай , че те критикувам LGPz , но думите "путко тъпа" и "стилна дама" някак си ми звучат доста смешно казани от един човек в рамките на няколко изречения. карат ме да си мисля , че този който ги е написал или се опитва да се направи на много оригинален или наистина си няма и най-малка представа за какво говори ...
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
До колко е нормално... не знам, обаче е често срещано и зависи от много показатели - груб ли беше... голям ли беше... тясна ли си... и т.н. и не на последно място зависи колко си се развила за тея 13годинки хахахахахахааххаахахахаха като че ли може да се развиеш... освен всичко... и тиквата ти е празна! Поне да не си се заразила с нещо...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
извинявай ама тебе май бая са те клатилиПървоначално написано от opsa
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
АБЕ хора много сте злеееееее
верно е че момичето ако беше достатачно зряла нямаше вобще да задава тука подобни въпроси а ако мом4ето с което го е правила е на 21 и наистина е сериозен и му пука за нея той можеше да и обясни кое боли и защо боли
но идеята ми е че:
защо когато един мъж е с много жени значи е много готин пич, а когато една жена е с много мъже и вече е гадна курва? а???
шото аз предпочитам да съм с жена която го е правила много пъти - много по-добра е!!!
на 18 съм и също започнах да правя секс на 12 с момче на 19, сега съм с втори който пък е на 26 и съм щастлива и от двете си връзки
не съжалявам че съм почнала от както тука твърдите "рано" секс. Напротив!
Няма смисъл да казвам какво мисля.Само ще кажа на въпросното момиче,че ще изпусне доста неща след като е почнала на 13.Сега всеки следващ ще е поредния само заради секса.Незнам какво си мислят всичките на тази възраст сега...и за допълнение на 17 съм
и в допълнение си девственаПървоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
![]()
Get a life ^Първоначално написано от kalina-malina
А животът преминава през деството.Ти сама си избираш дали да си го профукаш като правиш секс...
или да излзезнеш навън,да подишаш чист въздух и да се порадваш на живота...
Защото той е адски труден.Просто си нямаш на представа какво ти предстои.Аз съм на 14 и вече съм го порзрял.Но и коефициента ми на интелигентност е в пъти повече от твоя.
Нищо не си прозрял щом си пропуснал най-сладкото на живота - сексаПървоначално написано от Алминатора