- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Always с крилца или пък с нещо друго!? Мм?!
1.Тъпо е да се копи-пейства след което да претендираш,че ти си го писал
2.Жените да не се правят на мъченици,щот ше ме извинявате,ама не знаете какво е болка![]()
3.Примера с ташаците е неуместен,тъй като мензиса е нещо нормално,а да те болят ташаците-не.
Но все пак по време на МЕНЗИСА боли,нали?Боли също толкова,колкото и когато те сритат в ташаците.Няма значение колко е нормално и колко не.И го приеми от още по-гадната страна-не е нормално да те болят ташаците и е отвратително гадно,когато се случи.Е,ние го изпитваме това чувство на изтощена изненада всеки месец.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
и да момичета, водим тоя дълъг спор, доказваме колко ни боли, аууу колко наистина ни боли; колко голяма изненада е всеки месец, ужас ужас...... какви мъченици сме.
само дето........... никой не го отрича или омаловажава, ние просто се опитваме да се изкараме по-добри от мъжете. В случая ние се фукаме че еземесечно сме подложени на такива мъчения(мъкаааа господииииии)
Я всички си приказвайте за нещата от живота,пък аз отивам да се изпикая.
...
утре пак ще закусвам бира,е кажете по какъв начин точно трябва да ме интересува мъжете как ги болят ташаците и на коя путка колко дни я боли корема преди да й дойде месечния цикъл.
...
а може и да се изсера.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“