- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Предлагам Това да стане на статия АДМИНИ ВИЖТЕ ТВА
Zdraveite i ot men, az mnogo vqrvam v Bog i bqrata mi e bezkompromisna. Obedena sum v tova v koeto vqrvam i to e 4e ima Bog i toi ni e suzdal. 4estno kazano, mom4eto si e mnogo pravo, za6toto vse pak si na 14 godini i az napravo se vuzhi6tavam na iskrenoto i tyrse6to surce. Mnogo se radvam na takiva horaa mislq 4e ne toi a imenno vie ne ste 4eli dostatu4no za da tvurdite 4e Bog nqma. Az nqma da nalagam moqta vqra, za6toto vseki ima izbor i zatova nqma nujda da davam dovodi 4e ima Bog za6toto Toi raboti v jivota mi. No az pitam kakvi dovodi imate vie 4e nqma Bog?! Naistina se radvam za temata, za6toto mnogo hora ne znaqt za kakvo jiveqt... "sveta v koito jiveem" axaxax nqma takuv svqt, vseki si izmislq negov si i vsi4ki bqgame ot realniq, no za6to?! Za6toto ni e strah da jiveem sami... a sme se zatvorili v sebe si i ozlobili kum drugite zatova sme bolezneno sami.. i kakvo iskate da mi kajete 4e nikoga ne ste se izmorqvali ot obiknovennite kuponi gadjeta bezrazboren seks i cigari...ta6kariq..maski..maski ...maski... az se zadu6avam ot tova bezmislie, tysrila sum i 6te produlja da tyrsq ne6to po-vishe i istinsko! I go namerih .. DA VQRVAM V BOG i tova e istinata za men,vseki izbira sam, no za men tova e radost, smislen i istinski jivot izpulnen s mir v surceto mi i lubov! A imnno tova dava smisul na 4ove6kiq jivot!
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!