.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    Sofia

Странна работа

Значи вчера бях с приятелката ми и както тя така и аз правихме френска любов и около 2 минути и лизах обаче тя не свърши и след това я питах защо тя ми каза ми аз можех но не исках
    Интересна ми е причината вие какво мислите?

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Уау..Тва и на мен ми се вижда странно...попринцип е възможно да задържи удоволствието, но зависи от човека..Мисля че е възможно все пак..Ако не се е била отпуснала..може би времето не е било достатъчно...Според мен 2 мин са малко..Позанимавай се повече...
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Съгласен съм с Shogi малко повечко направи и кефа там 10-20 максимално 30 мин и готово тогава няма да има каде да избяга :P

Mi da stranno e naistina ama pozamisli se za momi4eto kakvo e to normalno ili malko po-stranni4ko
    PriqtELi sa ti teZi,koiTO te pzNavAt,no VupreKi toVA te oBi4aT!!!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: Странна работа

Цитирай Първоначално написано от Breaker3
    Значи вчера бях с приятелката ми и както тя така и аз правихме френска любов и около 2 минути и лизах обаче тя не свърши и след това я питах защо тя ми каза ми аз можех но не исках
    Как искаш да свърши за 2 мин. ?

Град
    Sofia
    Защото и преди това си играхс ръчичка пък и тя сама ми каза че е щяла да свърши

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Ми виж, т.като удоволствието е съвсем различно от ръчичката и езика, може и на това да се дължи..Примерно ако си и бъркал, пък после си си играл с клитора й може да се е получило спад на удоволствието..Бе при различните момичета доколкото знам е различно..Пък и тя толко знае дали е щяла или не...Следващия път по-упорито пък да видим къде ше бега
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Супер фен
    Kazala ti e,che e "shtqla" da svurshi.....ami moje bi sa i trqbvali oshte laski ot tvoq strana,za da dostigne do vurha....

izvratenqk
    Guest
    aaaaaaaaa...
    dve minuti li be,brato???i tq li na tebe dve minuti ti duxa ili pove4e ili tq samo edna

Guest
    лижи докато не остане здрав рецептор на езика ти!!! Няма да свърши ли..?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    2 мин са малко. Второ-възбудата отминава. Трето-оргазмът се контролира и се прави с цел,когато стане да е по-силно и разтърсващо!

яко лизане...

Фен
    Град
    v ku6ti
    dve minutki sa malko,a moje i izob6to da ne si uspql da q dokara6 do moment kogato da svar6i. Siguren li si izob6to 4e e svar6vala nqkoga a ne se e prestruvala???
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Град
    Sofia
    Абе хара тя самата ми каза че ще свърши знам че трябва да се занимавам повече ма целтан атемата беше друга.Първо си играх с ръчичка около 6 минути може и повече а после и лизах 2 мин и след това я питах...
    и тя каза можех но не исках

Голям фен
    Град
    trqvna
    две минути найстина са малко другия път не я оставяй без да е свършила

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Абе хара тя самата ми каза че ще свърши знам че трябва да се занимавам повече ма целтан атемата беше друга.Първо си играх с ръчичка около 6 минути може и повече а после и лизах 2 мин и след това я питах...
    и тя каза можех но не исках
    Можела е да свърши като ти каже да продължиш още 15-20 минути.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, не мога да си го обясня.Питай я.А ако може да свърши за дме минути, браво на нея.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

Re: Странна работа

Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Как искаш да свърши за 2 мин. ?

мда?
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е искала,защото е искала да задържи възбудата по-дълго и да има по-силен оргазъм. И аз понякога така правя. казвам на приятеля да спре. 1-2 мин се гушкаме и пак продължава. наистина така е по-яко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си