- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странна работа
Значи вчера бях с приятелката ми и както тя така и аз правихме френска любов и около 2 минути и лизах обаче тя не свърши и след това я питах защо тя ми каза ми аз можех но не исках
Интересна ми е причината вие какво мислите?
Уау..Тва и на мен ми се вижда странно...попринцип е възможно да задържи удоволствието, но зависи от човека..Мисля че е възможно все пак..Ако не се е била отпуснала..може би времето не е било достатъчно...Според мен 2 мин са малко..Позанимавай се повече...![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Съгласен съм с Shogi малко повечко направи и кефа там 10-20 максимално 30 мини готово тогава няма да има каде да избяга :P
Mi da stranno e naistina ama pozamisli se za momi4eto kakvo e to normalno ili malko po-stranni4ko![]()
PriqtELi sa ti teZi,koiTO te pzNavAt,no VupreKi toVA te oBi4aT!!!
Как искаш да свърши за 2 мин. ?Първоначално написано от Breaker3
Защото и преди това си играхс ръчичка пък и тя сама ми каза че е щяла да свърши
Ми виж, т.като удоволствието е съвсем различно от ръчичката и езика, може и на това да се дължи..Примерно ако си и бъркал, пък после си си играл с клитора й може да се е получило спад на удоволствието..Бе при различните момичета доколкото знам е различно..Пък и тя толко знае дали е щяла или не...Следващия път по-упорито пък да видим къде ше бега![]()
![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Kazala ti e,che e "shtqla" da svurshi.....ami moje bi sa i trqbvali oshte laski ot tvoq strana,za da dostigne do vurha....
aaaaaaaaa...
dve minuti li be,brato???i tq li na tebe dve minuti ti duxa ili pove4e ili tq samo edna![]()
лижи докато не остане здрав рецептор на езика ти!!! Няма да свърши ли..?
2 мин са малко. Второ-възбудата отминава. Трето-оргазмът се контролира и се прави с цел,когато стане да е по-силно и разтърсващо!
Абе хара тя самата ми каза че ще свърши знам че трябва да се занимавам повече ма целтан атемата беше друга.Първо си играх с ръчичка около 6 минути може и повече а после и лизах 2 мин и след това я питах...
и тя каза можех но не исках![]()
![]()
две минути найстина са малко другия път не я оставяй без да е свършила![]()
Можела е да свърши като ти каже да продължиш още 15-20 минути.Първоначално написано от Breaker3
Еми, не мога да си го обясня.Питай я.А ако може да свърши за дме минути, браво на нея.
Първоначално написано от BloodSoul
мда?
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Не е искала,защото е искала да задържи възбудата по-дълго и да има по-силен оргазъм. И аз понякога така правя. казвам на приятеля да спре. 1-2 мин се гушкаме и пак продължава. наистина така е по-яко.