- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лош родител ли съм?
Я кажете вие?
Одавна приех факта че не гледам генийче в къщи и съм доволен на премината година без поправителни.....
Одавна приех факта че ходи на кафе докато всъщност трябва да е на училище....
Одавна разбрах че къщната работа е омразна и всичко е сведено до измиване на пода и прахосмукачка веднъж седмично.....
В крайна сметка отглеждам един недоволен тинейджър ,на които и това му се струва много.....а иска всичко!Редно ли е?
Чакайте сега,
това което сте позволили да прави детето ви не ви прави добър или лош родител. Да си призная, винаги съм не доволна ако ще и целият ми свят да е пред краката ми. Може би това че му разрешавате или може би го утървавате от домашните задължения е от една страна е "СуПеР!!!" но от друга.... той или тя няма да свикнат да се грижат и да поемат отговорност за друг... вие сте създала семейство и сте поели отговорността да направите от едно малко и беззещитно същество един умен и интелигентен човек.
Така че вие трябва по-добре да знаете това нещо от мен.
Според мен вие не сте добър родител. Лично мое мнение.
Zna4i v tazi vazrast nie teenovete vse sme nedovolni ot ne6to-kakvo dase pravi.saglasna sam s prednoto mnenie 4e tova ne Vi pravi dobar ili lo6 roditel-pravi vi razkreposten i razbira6t roditel.no za da ste dobar roditel vajni sa sa6to i metodite na vazpitanie koito prilagate kakto i sweminata sreda izob6to.Hubavo e 4e ste priel fakta 4e v u4ili6te nikoi ne e savar6en-nqkoi teenove ne se radvat na takova razbirane ot strana na roditelite.
За мен всичко опира до възпитание.Надявам се да съм добра майка,но в никакъв случай да не толерирам подобно поведение.
Всичко това е съвсем нормално, споко.Първоначално написано от лош родител
![]()
да определено всичко това е напълно нормално за сегашните тинейджъри .. аз лично правя същите помии че и по лошо ..но поне си имам граници и си знам кога е време за даскало и кога за кафе ... лично аз вече не ходя на каде щото ми е тъпо а се прибирам в нас да спя ... но това си е нормално хуаво пак че не ходи друсан/а на даскало или нещо такова ... щото и тоя вариант се среща ...постоянно !Първоначално написано от лош родител
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
У вас поне се сещате да пускате прахосмукачка![]()
Идяяялен родител си,след 10 години вместо на работа пак ще е в кафенето като някой безделник.В опитите да му се харесаш на лапето си го изпуснал тотално,да ти кажа,ако не си се усетил още.Като иска-не давай,ти пред едно лапе ли ще клякаш,на едно лапе ли ще спестяваш работата в къщи,едно лапе ли не можеш да строиш в 2 редици да ходи редовно на училище и да не си пилее времето ставайки от ученик обикновен безделник?Голям проблем са родителите,твърде либералните родители,точно затова си родител,за да вземаш "непопулярни решения" и малкия колкото и да недоволства ще му ги налагаш и точка.И още нещо пич,не,не гледаш генийче,гледаш мързеливец,ако залегне над книгите ще мислиш,че имаш генийче,това в училище са някакви пълни простотии и е нужно точно 1 час на ден да си с оценка 5 и нагоре по всичко.Щом и за 1 час не можеш да го строиш смятай сам как си го изпуснал на тъча.Не си лош родител,по-скоро си страхливец и не искаш да вземеш нещата в свои ръце както трябва да бъде.Много ясно,че лапетиите тука ще те аплодират "да бе,нормално е,споко"....нормално е бе,какво лошо има вместо на училище да ходиш в кафене като някой безделник?В кафенетата ходят точно такива - безделници,които нямат занимание,нямат работа,нямат уроци и дай да правим нещо бе,да пием кафе като дядки и да чакаме пенсията(джобните).Тийн времето му ще свърши и после какво?
мамо ти ли си сериозен съм, тва много прилича на мен, особено за прахосмукачката и парцала
2, 11 и 8 точка системно - бан
Аз не смятам,че сте лош родител.Просто трябва да накарате синът/дъщеря ви да учи малко по-вечко![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ot gledna to4ka na detoto sigorni su dobyr raditel ama ot gledna to4ka na drug roditel mn mn ........ ne si
Първоначално написано от ThePainIsReaL
едвали сте лош родител...
просто ние децата сме големи говна понякога ...![]()
Ти си лош родител !!!!!!! Не помагаш на детето си ! Сега може да му е кеф ,че сте го изпуснали така . Как може да се радвате ,че е преминало класа без поправителни ?!?!?! Олееееее след време детето ти ще мете по улиците или ще чисти тоолетни , щото сте му дали да прави каквото иска !
Учението е важно . Вкарайте проклетото дете в пътя , докато не е късно !
Освен ако сте родител който обича да гледа детето си как страда !
Ами земи го вкарай в правия път,и аз преди бях така не ходех на даскало а ходех само по кафетата не ходех на уроци и с парите ми от урока които си бяха доста ходех по купониза което аз лично съжалявам и то много но когато наще поговориха с мен на дълго и на широко аз спрях да правя така
смисъл поговори с детето си и ако е умно и добро дете ще те разбере ако ли не няма смисъл да си хабиш нервита за него
![]()
хмм съгласна съм ...Първоначално написано от KPuBA_4yTyPA
нотмално е спрямо всички устанали лапета(като мен ) иначе това е доста грешен подход от страна на родителя !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
попитай детето си дали е щастливо и ще си отговориш на въпроса..
попитай го и след 10 години и тогава ще разбереш най-добре..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Всичко това е нормално. Може би просто малко повече контрол.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
nz na kolko e godini no ako e nad 12 malko ste ispysnali ne6tata za pomaganeto v ka6ti az pomagam na maika mi ot 6 godi6na e ne vav vsi4ko naprimer mi dave6e prahysmyka4kata za6toto togava mi be6e veselo obiasniava6e mi 4e triabva dai pomagam no ne mi dava6e koi zne kvo da pravia i kogato se razsardia tia mi kazva pokoino tova 6te te 4aka cial jivot ima vreme 6te ti omrazne sega si igrai dokato si dete! a dokolkoto kaprizite i az sam kaprizna daje mn no kakvoto i da napraviat za menpak niama da sam dovolna spored men tova e napalno normalno!a vie kakvoto i da napravite ste si dobar roditel za6totro vav vsi4ki sly4ai mislite dobroto na va6eto dete
Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
Изобщо не си лош родител! НАпротив! Просто ние сме деца, и каквото и да имаме винаги искаме пове4е и пове4е!Първоначално написано от лош родител
toi e mlad i trebva da se vijda s momi4eta i da se zabavlqva no da ne hodi na u4ilishte tova ne go priemam.
Аз съм родител, но за човека, написал горния постинг се съмнявам. Защо ли? ОДавна се пише оТдавна, пред "че" се поставя задължително запетайка. И освен неграмотността все си мисля, че повечето родители не се учудват, че се отхвърлят авторитети, за да се утвърди аз-а, в този така важен период.Първоначално написано от лош родител
И младежките изказвания са показателни, особено в тази им част, където наричат "лош родител" лош. Хммм, я кажете как си представяте "добрия родител"!!
Не знам защо си мислите,че когато от бързане или просто защото в момента си бил изнервен от поредната разправия с детето си,човек прави неволни правописни грешки това го прави лош родител.Аз мисля ,че проблема идва от училищата.В днешно време е нормално детето ти да не ходи на у-ще с месеци и пак учителите да намерят начин да премине срока,годината и т.н.Това се случва във всяко едно у-ще.Нормално е да кажеш преди часа,че не си учил и учителя услужливо не те изпитва.В същото време е нормално да си положил усилия и да научиш,например за 5, но да ти напишат 3 или 4 защото си имал по-слаби оценки преди това или си малко по-буен.Мога да дам още примери,но мисля,че тези стигат.Кажете ми как да накараш един тинейджър да е примерен,да те слуша и т.н.,когато неговите съученици не ги карат да помагат в къщи ,
а в училище могт да се оправят и без да полагат много усилия.
не се тревожете!Нормално е за нашата възраз .Обикновенно,когато имаме проблем си го изкарваме на Родителите и учителите.Давайте му се пак свобода,но не на макс че може да има и нежелан резултат .От това което чета не смятам че сте лош родител.Първоначално написано от лош родител
![]()