.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 177
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Не бих си губила времето само с 1. В момента имам 1 сериозен и още 2 дето са ми нещо като приятели-любовници. Така се чувствам много по-добре. Не мога да се врека само на 1. Да не сме женени
    А значи е морално да имаш 2-ма,които използваш за секс,ама не е морално да си го поискаш. Или те е срам да го искаш от гаджето си,ама от другите не? И ако си 1991-ва да ти кажа-съжалявам те. На 15,а завършена курва.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Това пък доказва колко обичаш този "серозен" приятел.
    Моето мнение е че ако не можеш да си само с един не задълбавай работите до такава степе че да ги наричаш серозни.
    За мен сериозни отношения са тези, при което дадения партньор е известен като "гаджето ти", той е официалния и с него имам връзка от доста време. Останалите с които правя нещо, са просто за разнообразие. Приятеля ми не ме следи за такива неща, не е някой див селянин,който да не ми дава да излизам никъде. Аз на него сметка също не му държа.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не бих си губила времето само с 1. В момента имам 1 сериозен и още 2 дето са ми нещо като приятели-любовници. Така се чувствам много по-добре. Не мога да се врека само на 1. Да не сме женени
    А значи е морално да имаш 2-ма,които използваш за секс,ама не е морално да си го поискаш. Или те е срам да го искаш от гаджето си,ама от другите не? И ако си 1991-ва да ти кажа-съжалявам те. На 15,а завършена курва.
    Не съм кyрва, а нормално момиче за възрастта си, не по-различна от повечето си познати, приятелки и съученички. Може в Свищов, където пише, че си да е по-различно, все пак в малките градове.. Не зная.
    Говорех за директното поискване, че е тъпо да се прави. Не ме е срам да му кажа "ела да ме наебеш, щото много ми се чука тази вечер", но просто има по красиви начини с намеци, с закачки, с подказски , така че той сам да се усети и той да го поиска, а не да отидеш точно по курвенски и да му съобщиш - "о, скъпи ела ми го начукай"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аааааааааа по-добре да си седя в Свищов,отколкото в София,където е нормално да се чукаш като невидял. И кой казва,че аз използвам думичката чукане,че ми я сложихте в устата. Най-често казвам-прави ми се секс,а на теб? Или го питам има ли някой у вас? Но темата е друга!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Аааааааааа по-добре да си седя в Свищов,отколкото в София,където е нормално да се чукаш като невидял.
    Мммммммммм РОНГ!
    Не само в София е така. Вс си зависи от морала на хората..А и както обичам да казвам - повечето селяни дойдоха в София ,за тва така пропадаме...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    София
    Аааааааааа по-добре да си седя в Свищов,отколкото в София,където е нормално да се чукаш като невидял. И кой казва,че аз използвам думичката чукане,че ми я сложихте в устата. Най-често казвам-прави ми се секс,а на теб? Или го питам има ли някой у вас? Но темата е друга!

Да смесихме темите.
    Както и да е. Бе всеки да го прави както си го разбира. Аз само споделих как виждам нещата, а и повечето ми приятели са така. Тука май в този форум има представители на много различни виждания и това е хубаво, да обменим мнения

Unknown-18
    Guest
    Моето мнение е че ако не можеш да си само с един не задълбавай работите до такава степе че да ги наричаш серозни.
    За мен сериозни отношения са тези, при което дадения партньор е известен като "гаджето ти", той е официалния и с него имам връзка от доста време. Останалите с които правя нещо, са просто за разнообразие. Приятеля ми не ме следи за такива неща, не е някой див селянин,който да не ми дава да излизам никъде. Аз на него сметка също не му държа.

По тази логика ти си имала все серозни приятели не зависимо дали сте били заедно седмица месец или година и то само защото за периода в който той е бил с тебе се е водил като твое "ГАДЖЕ".
    Там от където съм аз демек Варна изглежда имаме различни виждания за сериозно.

Супер фен
    Проблема е че като кажеш прави ми се секс разваляш всичко. На мъжа му се убива настроението и му спада пишката. Превърне ли се секса в рутина, в нещо по часовник и мъжат бързо бързо почва да изтрещява и да търси нещо наистина възбуждащо и най често го намира в изневярата. Много по загадъчно е да кажеш ела да гледаме филм или нещо такова - и двамата знаят че става въпрос за секс ама е по интересно да има игра.
    2т. системно

По тази логика ти си имала все серозни приятели не зависимо дали сте били заедно седмица месец или година и то само защото за периода в който той е бил с тебе се е водил като твое "ГАДЖЕ".
    Там от където съм аз демек Варна изглежда имаме различни виждания за сериозно.

И аз съм от Варна и май наистина ние тук приемаме нещата малко по различно.Искам да обесня какво е за мен една сериозна връзка ... Значи това е да имаш приятел или гадже както се казва на който да държиш толкова много че да не ти се иска да си с никой друг и да можеш да се жертваш за него
    А относно ходенето с други и секса с тях .. ами това показва колко си сериозна самата ти и колко може да ти се има доверие .. едва ли една такава връзка би могла да е сериозна при положение че ти си хойкаш там с незнам кой си а пък приятелят ти седи и се тревожи за теб .. Някак си не е честно спрямо неговото доверие .. кат ти се хойка с много връткай си ги на малкия пръст но не задълбочавай отношенията защото така нараняваш някой който държи на теб .. Не вярвам че ако не теб ти се случи ще ти стане мн приятно!

Гостенин
    Guest
    Незнам...чета темата и си направих няколко изводи:
    1Триша1991: Брей...поздравления, знаех че със всяка измиала година децата стават все по глупави и объркани...ти освен, че ми потвърди тази теза се доказа като перфектното курве Честито!Малко хора...си го признават...това че приятеля ти не ти държи сметка какво правиш и т.н. мислиш ли, че е защото и той прави подобни глупости...е освен ако не е някой изпедерастял ''фешън-заклето чалгарче''...той не ти държи сметки, най-вероятно защото ти има доверие, че няма зад гърбо да си се чукаш соще двама и после да му правиш мили очички:
    Просто като чета с какво самочувствие пишеш всичко, освен, че ми се повдига, се чуда и накъде по дяволите върви света...пъров имаше рапъри...след това чалгари...всичко премина на фешъни....не ми се мисли какво ще се роди накрая
    Ето и един конкретен извод от темата...изчетох почти цялата...лично постижение за четене за мен, в четене на тема изпълнена с глупости...НО си струваше...надали някой ще ми обуърне внимание, но винаги остава надеждата, че ти е възможно и да прочетеш поста ми. Та както и да е, като четох темата, в началото си мислех, че авторката на темата си е ултимативната курвичка, говореща глупостите за ''изживяване на живота'' и т.н. Но поне си има причини моми4ето...вероятно е във среда на себеподобни и прекарва всеки свободен миг в пушене на трева, напиване до безсъзнание...заинтересува ме, но като видях твоите постове - всякакъв интерес отмина...значи 1991 си родена и с 3ма...много ми е интересно дали измежду тях има и 1 който знае...но...няма значение...думите ми няма да променят нищо, колкото и да искам да ти набия в промитата от долнопробен алкохол и изтънчена от цигари за гъзария глава. Ето какво бих направил на твое място като момиче в такова положение:Спокойно, без глупости, няма да има самоубииства, но...бих зарязал и 3мата...защото или и 3мата са непрокопсъни жертви на модерните идиоти или прости селендурчета или ако са нормални пичове...повече не бих имал силата да ги погледна в очите. Разбира се всичко това са празни приказки, но поне желанието да изкажа възмущение олекоти гаденето в стомаха...а може и да е сока, който сега пих....няма значение. Надявам се да преусмислиш живота си и....само 1 въпросче...надали има смисъл да питам, но....девствена ли си ?...не..предполагам, че не си...нищо чудно да сте си праили оргиика за първи път...'айде късмет и дано ти влезне малко мозък в главата

Unknown-18
    Guest
    Нещата много се отклониха от главната тема но да обобщим(или поне аз ще обобщя моето мнение) И така следва дългото писание...

---> Всички побързаха и обявиха авторката за к*рва без да осъзнават че тя е имала пред себе си 2 възможноти и просто е избрала 1 от тях.Това в никакъв случай не я прави к*рва.А и аз не разбрах защо според някой "Да си живея живота" е равно на "к*рва" ??? Както и да е никой няма да ми отговори а и това е ритуричен въпрос.

---> Сега ще изкажа мнението си за Trisha1991 която очевидно си живее в неин измислен свят в който е нормално да въртиш 3-ма едновременно.На мене лично и тя не ми изглежда като к*рва.Друг е въпроса че предпочитам да стъпя с двата си крака в купчина с лайна от колкото да срещна момиче като тебе.Trisha1991 ти явно се гордееш със себе си но в квартал като моя ти отговаряш на определението Парцал.Помня преди една година една моя приятелка си имаше "сериозен" приятел който много обичаше.Е тази приятелка за 2 дни я минахме аз и още 4 момчета с които се събирам в момента.Много весело нали.Ама пича като разбра не му беше весело.Дори и на мене ми стана кофти ако трябва да съм честен.Смисала че ти казвам това е че не мога да разбера с какви очи гледаш приятеля си как по дяволите имаш наглоста да се появаваш при него да го целуваш и да спиш с него при условие че само един Господ знае къде ти е била устата преди това.Извинявай за агресията обаче аз ако разбера че приятелката ми ми върти такива номера не знам какво ще стане.

---> И на края както казах в един от предните си постове този път го казвам към всички момичета които ще го прочетат.Един съвет.
    За да няма интриги и наранени хора простно не бъдете егоисти и изберете една от 2-те възможности---> Да си правите каквото си искате и да си живеете живота без да се задълбочавате в такива връзки или да се задълбочите в една връзка с един единствен човек.Това е положението средно положение няма.

Избора е Ваш.

Mi spored men e typo ama se zanimavam s 1 :P

Повече от фен
    Град
    plovdiv

не

с един до гроб

za men nai-dobriq variant e kogato si imam seriozna priatelka no ne mi pre4i da pravq sex i sys drugi ako e samo za sexa razbirase!

Guest
    Геричка щом си на 15 и мислиш по такъв начин май си се превърнала в курвичка.след като искаш да спиш със всички момчета които ти харесват- твой проблем,ама като станеш на 35 ще те е срам от себе си!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Re: Не е ли тъпо на млади години да си губим времето само с

Цитирай Първоначално написано от Геричка
    Кога се живее ако не сега?
    Тъпо е на 15 да си хванеш едно гадже и да си се с него,когато има толкова много и много и можеш да гребеш с шепи от живота.
    Много са ми смешни хора като кажат "аз си имам приятел, правя го само с него" А кога ще живееш? На 50 ли?
    Нека обсъдим този въпрос веднъж за винаги и да стане ясно кое е по правилното.
    Да си живееш живота или да се заробваш във вярност на един човек?
    От личен опит бих казала,че една връзка в годините от интервала 15-20 години,може и да те обогати и да ти отнеме доста неща.На 17 тръгнах с бившето ми гадже и на 21 се разделихме.Сега като погледна назад осъзнавам,че съм пропуснала доста неща,за което леко съжалявам.Когато усетиш,че връзката няма бъдеще(брак например или съвместно съжителство)по-добре е да се прекъсне,отколкото да се продължи!Разбирате защо.
    Но никой не знае какво ще му се случи,затова можем да говорим само от личен опит.
    Мисля,че трябва да си поживеем малко и след това да поулегнем,а не да се заженим и след това да хойкаме(било то мъж или жена).
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Аааабе яяя ходи се *** с цяла София...
    Е заради такова тъпо мислене има толкова к.у.р.в.и!!!
    Като си с един човек трябва да си само с него независимо дали си на 15 или 50. А ти като толкова искаш ходи и не пускай само на тоя, дето не ти е поискал!

Имаш странна представа за това какво е к*рва. За мен курва е такава, която върти по 586743 наведнъж. Точка.
    А определено си яко задръстена и дебелокожа. Може би. Но си имам принципи, които спазвам. И когато съм с един човек съм само с него, а не скачам от език на език само за да си правя гимнастика на моя и да кажа 'ето аз в момента имам 10 гаджета'. Ако това ме прави задръстена добре, такава съм. И се гордея с това.
    Ти да не се имаш нещо за по висша. Да
    Или се мислиш за богиня. Как позна?!
    Недей се кара така като не си прочела както трябва всичко. Абе прочетох си, споко. И отлично разбрах кво е имала предвид.
    Еййй много се дразня на такива като тебе дет почват да са карат ама и те не знаят защо. Ооо, ако не знаех нямаше даже да си направя труда да пиша, споко.
    Голяма си нинджа ти ейй бахти малумното същество. Все е по-добре от тебе
    Ти си ходи сега само с един и му гледай грозната физиономия в продължение на години а тя да си живее сега живота пък после да видим кой е живял по добре и по пълноценно. Аз поне ще мога да разказвам на познатите си и децата си 'Едно време като бях на еди колко си обичах един човек и му бях вярна до края. И така и не му изневерих и не бях с друг, докато съм била с него.'
    А и ти не си ти човека, който ще преценява каква е физиономията на приятеля ми, ясно ли ти е? Защото нито си го виждал/а, нито го познаваш. И да, ако искам и 10 години ще му я зяпам, поне знам, че съм била сериозен човек в отношенията си с хора, с които имам връзка. Абе един ден ще се влюбиш и като ти направят тоя номер ще видиш как са се чувствали те и повярвай ми, ще съжаляваш.

А това че на някоя и харесва да ходи по кафетата с различни момчета и да ходи вечер по дискотеки и кръчми и да се задява с момчетата не я прави к*рва. Да, ама нали знаеш, че накрая ще е Николинка Общата. И когато реши да има сериозна връзка никой няма да я иска за друго освен за да я изчука.
    Ама ти си непоправим случай страдащ от нелечимата болест наречена МОМО (Много Остра Мозъчна Олигофрения).
    Нека. Поне мога да се похваля с това, че съм вярна и сериозна в отношенията си. Пък ти ме остави да съм си непоправим случай.
    I love you...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Е какво като сме млади..трябва да се ебем с всеки 2ри ей така за бройката ли???Не мога да те разбера Геричка

дайте да праим оргии ша си със 5-6 моми4ета на вечер После за кво гъбене на време ша говорим

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    За едни ако е глупаво, за други не е. Всеки сам си решава и прави каквото мисли, 4е е най-добре. Тва е
    По тази логика, някой може да реши да се метне от 14 етаж.

Все пак въпроса е кое е по-удачно за млад човек? Вярност от 15 до 25 години или много връзки до 25 и след това да се вречеш на един единствен. Аз гласувам за втория вариант.
    Еми ако на 15 намериш някой, който много държи на теб и ти също държиш не него и се обичате, за какво ти е тогава да късаш и да се чукаш със всеки друг, на който изобщо няма да му пука коя си?

Unknown-18
    Guest
    Аааабе яяя ходи се *** с цяла София...
    Е заради такова тъпо мислене има толкова к.у.р.в.и!!!
    Като си с един човек трябва да си само с него независимо дали си на 15 или 50. А ти като толкова искаш ходи и не пускай само на тоя, дето не ти е поискал!

Имаш странна представа за това какво е к*рва. За мен курва е такава, която върти по 586743 наведнъж. Точка.
    А определено си яко задръстена и дебелокожа. Може би. Но си имам принципи, които спазвам. И когато съм с един човек съм само с него, а не скачам от език на език само за да си правя гимнастика на моя и да кажа 'ето аз в момента имам 10 гаджета'. Ако това ме прави задръстена добре, такава съм. И се гордея с това.
    Ти да не се имаш нещо за по висша. Да
    Или се мислиш за богиня. Как позна?!
    Недей се кара така като не си прочела както трябва всичко. Абе прочетох си, споко. И отлично разбрах кво е имала предвид.
    Еййй много се дразня на такива като тебе дет почват да са карат ама и те не знаят защо. Ооо, ако не знаех нямаше даже да си направя труда да пиша, споко.
    Голяма си нинджа ти ейй бахти малумното същество. Все е по-добре от тебе
    Ти си ходи сега само с един и му гледай грозната физиономия в продължение на години а тя да си живее сега живота пък после да видим кой е живял по добре и по пълноценно. Аз поне ще мога да разказвам на познатите си и децата си 'Едно време като бях на еди колко си обичах един човек и му бях вярна до края. И така и не му изневерих и не бях с друг, докато съм била с него.'
    А и ти не си ти човека, който ще преценява каква е физиономията на приятеля ми, ясно ли ти е? Защото нито си го виждал/а, нито го познаваш. И да, ако искам и 10 години ще му я зяпам, поне знам, че съм била сериозен човек в отношенията си с хора, с които имам връзка. Абе един ден ще се влюбиш и като ти направят тоя номер ще видиш как са се чувствали те и повярвай ми, ще съжаляваш.

А това че на някоя и харесва да ходи по кафетата с различни момчета и да ходи вечер по дискотеки и кръчми и да се задява с момчетата не я прави к*рва. Да, ама нали знаеш, че накрая ще е Николинка Общата. И когато реши да има сериозна връзка никой няма да я иска за друго освен за да я изчука.
    Ама ти си непоправим случай страдащ от нелечимата болест наречена МОМО (Много Остра Мозъчна Олигофрения).
    Нека. Поне мога да се похваля с това, че съм вярна и сериозна в отношенията си. Пък ти ме остави да съм си непоправим случай.

Виж сега очевидно не си ме разбрала.Няма нищо лошо да си вярна на един но това не ти дава право да наричаш момичетата избрали другия път к*рви.

Госта който написа че Геричка се е превърнала в к*рвичка ще му кажа че неговия мозък се е превърнал в гноясало кълбо.
    MoHuTo ти пък и ти не си направи труда да прочетеш всичко от край до край нали??? Четете малко по назад преди да пускате неподготвени мнения бе хора.Това че момичето иска да излиза с различни хора по кафетата не е показател че ще се изчука с всички тях.На мене докато бях свободен ми са е случвало на ден да ходя по различни кафета с 2-3 различни момичета това не значи че спя с всичките.Много тъпи логики вкарвате тука сериозно.

Относно написаното от ultra ще кажа БРАВО че си се усетила.По добре късно от колкото никога.Както казах в другите си постове познавам много момичета като тебе които бяха "щастливи" но като си дадът сметка какво са изгубили през годините и почват да съжаляват.
    В спора по тая тема ще кажа само че не съществува схемата "Кой е прав и кой е крив" всеки си е прав за себе си.

П.С. И престанете да лепвате разни идиотски определения към хората които са с друго виждане за живота от вас.Колкото повече се вълнувате и обиждате другите доказвате до къде може да стигне хорската глупост.
    [/quote]

Цитирай Първоначално написано от Ludiq_biker
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    За едни ако е глупаво, за други не е. Всеки сам си решава и прави каквото мисли, 4е е най-добре. Тва е
    По тази логика, някой може да реши да се метне от 14 етаж.

Все пак въпроса е кое е по-удачно за млад човек? Вярност от 15 до 25 години или много връзки до 25 и след това да се вречеш на един единствен. Аз гласувам за втория вариант.
    Еми ако на 15 намериш някой, който много държи на теб и ти също държиш не него и се обичате, за какво ти е тогава да късаш и да се чукаш със всеки друг, на който изобщо няма да му пука коя си?
    На 15 не можеш да намериш такъв човек! Та още сте деца, много ви разбира акъла от връзки и т-н. Тъпо е и глупаво да се вречеш на един човек на 15 защото на 20 вече ще мислиш по коренно друг начин. Точно в тия години човека се мени изменя се психиката. Не вярвайте в детинщини. \/

Град
    In Your Mind
    @готина мацка
    Абе моме, кой казва, че сега като е на 15 и е с един човек като стане на 20 пак ще е с него? И повярвай ми, възможно е да се намери човек, който те обича...
    а колкото до
    Ти си ходи сега само с един и му гледай грозната физиономия в продължение на години а тя да си живее сега живота пък после да видим кой е живял по добре и по пълноценно.
    Това го приех по такъв начин... Така че ще ме прощаваш ама... Абе нема значение, няям думи просто...
    I love you...

Alerta,

Аз не казвам, че на 15 не може да се срещне любовта. Разбира се, може и аз също съм я срещала тогава. Но вече съм почти на 18 имам две годишна връзка, а преди нея имах за по месец, два, три... трупах опит. Как може да избереш един, когато нямаш база за сравнение? На какъв принцип става избора? Ами ако не е правилния и в крайна сметка останеш излъган? Пък и дори да е най-правилния ти избор, необходимо ли е на 15 да се заробваш с 5-6 годишна връзка? Според мен Геричка е права, че има години през които човек трябва да си поживее и да не се обвързва чак така дълбоко.
    Аз съм си избрала доста по-голям от мен, защото именно за тези неща ме разбира и ми дава много повече свобода, от колкото би ми я позволил някои 20 годишен, за когото ще съм единствената и без мен ще смята, че повече няма да бъде с жена. За кво ми е някои да ме държи изкъсо? Или пък аз него да ревнувам, щото ще отиде на купон без мен или на лагер на почивка или където и да е. Просто има си възраст, и Геричка правилно е определила 15 - 25 когато просто живееш, сменяш гаджета дивееш, а не си едва ли не женен за някого си там и после като рухне тая кула след 5-6 години и да страдаш да те боли и т.-н. За кво? Няма смисъл.

Unknown-18
    Guest
    @готина мацка
    Абе моме, кой казва, че сега като е на 15 и е с един човек като стане на 20 пак ще е с него? И повярвай ми, възможно е да се намери човек, който те обича...
    а колкото до
    Ти си ходи сега само с един и му гледай грозната физиономия в продължение на години а тя да си живее сега живота пък после да видим кой е живял по добре и по пълноценно.
    Това го приех по такъв начин... Така че ще ме прощаваш ама... Абе нема значение, няям думи просто...

Аз пък имам думи ама няма да правя изказвания че ще има обидени.Просто ще кажа че Готина мацка е права.А в това което ти си цитирала имах на пред вид че после ще съжаляваш.Всяко момиче което познавам и е минало през това съжалява повярвай ми ти ще си поредната попълнила статистиката.Това са опитах да кажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си