.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 177
    Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    С моя приятел сме заедно от 4 години, за много хора е странно. Пропилявала съм си младостта само с един Кво, да тръгна да търча по дискотеки, да се забивам всеки ден с различен ли? Хората търсят цял живот любовта, аз да се откажа от нея, за да се "наживея"???
    И какво значи да се "наживееш?" Да излизаш когато искаш, да не си обвързан сериозно с никого, да си свободен като птичка и да си се сваляш с когото искаш? Не, не ме привлича толкова това нещо. Да живееш значи да обичаш, да вкусваш от магията на любовта, да й се радваш и да израстваш заедно с другия. Никой не ни вързва на въже, след като си имаме дълги връзки, значи е хубаво.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Цитирай Първоначално написано от Ludiq_biker
    Цитирай Първоначално написано от Геричка
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    За едни ако е глупаво, за други не е. Всеки сам си решава и прави каквото мисли, 4е е най-добре. Тва е
    По тази логика, някой може да реши да се метне от 14 етаж.

Все пак въпроса е кое е по-удачно за млад човек? Вярност от 15 до 25 години или много връзки до 25 и след това да се вречеш на един единствен. Аз гласувам за втория вариант.
    Еми ако на 15 намериш някой, който много държи на теб и ти също държиш не него и се обичате, за какво ти е тогава да късаш и да се чукаш със всеки друг, на който изобщо няма да му пука коя си?
    На 15 не можеш да намериш такъв човек! Та още сте деца, много ви разбира акъла от връзки и т-н. Тъпо е и глупаво да се вречеш на един човек на 15 защото на 20 вече ще мислиш по коренно друг начин. Точно в тия години човека се мени изменя се психиката. Не вярвайте в детинщини. \/
    И аз това казвам,ама кой ме слуша? на 15 голяма любов НЯМА. Ромео и Жулиета са художествена измислица!

Значи аз съм на 21 Родителите ми никога не са ме държали изкъсо и никога не са ми забранявали нищо .. От 15-16 годишна си излизам където искам малко по късно и по дискотеки почнах да ходя... Никога не съм имала връзки със момчета за по 1-2 вечери не казвам че не е имало свалки но просто съм разбирала че нищо няма да се получи .. Смятам че до сегасъм си поживяла перфектно имах 2 годишна връзка с момче не смятам че е пропиляно време сега вече не съм с него с друго момче съм но това не значи че ги сменям много или каквото и да е ...
    А и ква връзка имат момчетата в живеенето на собствените ти години трябва да се забавляваш да прекарваш времето си сред приятели време за момчета ще има но тези годининяма да се върнат и някой ден мн момичета съжеляват че са ги пръснали за да се занимават с някви олигофрени ... сам си решаваш как да си ги изживееш но нека не е за сметка на някой друг защото е брутално .. пък и когато си на 15 има толкова мн други неща ... Или май имаше едно време ... Днешните 15 годишни не са като едно времешните

dedov
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Thiara
    Днешните 15 годишни не са като едно времешните
    Ти за това ли ходиш с по-малък от теб безрсрамнице?

Ама едно е аз да съм на 21 и тои да е с 2 години по малък .. а друго е аз да съм на 21 и той да е на 15 .. нали малко скандално е ...
    Пък и аз никога не съм искала да сменям мъжете кат носни кърпички оше от 15 годишна и не смятам че е редно

Ако съдбата ти затваря вратата - влез през прозореца!

Guest
    Ама едно е аз да съм на 21 и тои да е с 2 години по малък .. а друго е аз да съм на 21 и той да е на 15 .. нали малко скандално е ...
    Пък и аз никога не съм искала да сменям мъжете кат носни кърпички оше от 15 годишна и не смятам че е редно
    Добре де ама свършиха ли се мъжете, че тръгнахте с тийнеджъри? Жена с по-малък от нея??? Да, но ако е 40 годишна и иска нещо свежо... за младо 21 годишно момиче е голям смях и унижение да се занимава с дечковци

Не можах да разбера само как разбра че приятелят ми е дечко ама както и да е .. щом съм решила да съм с него значи го намирам за доста зрял .. не мисля че има нещо лошо в това и между другото до сега не съм намерила човек който да не удобрява връзката ни .. Пък и не мисля че 2 години са някаква огромна разлика ..

Guest
    Не можах да разбера само как разбра че приятелят ми е дечко ама както и да е .. щом съм решила да съм с него значи го намирам за доста зрял .. не мисля че има нещо лошо в това и между другото до сега не съм намерила човек който да не удобрява връзката ни .. Пък и не мисля че 2 години са някаква огромна разлика ..
    Разлика са си. Особено на тази възраст. По-лесно ти е с него. Ако си с някой нормален в съотношение с годините ти 21 - 25/6 например, ще те прави луда. А с дечкото е по-лесно. Може и да отречеш, но дълбоко в себе си знаеш, че е точно така

Ами предния ми приятел беше на 24 и не ме правил луда .. Въпрос на характер е ... И определено не ми е никак лесно как реши че е лесно незнам

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Разлика са си. Особено на тази възраст. По-лесно ти е с него. Ако си с някой нормален в съотношение с годините ти 21 - 25/6 например, ще те прави луда. А с дечкото е по-лесно. Може и да отречеш, но дълбоко в себе си знаеш, че е точно така

На 19 дечко ??? Алоо Хюстън чуваме ли се аз ходя по луната... Ти на колко си бе мамин ??? Много зрели станахте всички.2 години са нищожна разлика и е смешно да се обсъжда.От 5-6 години нагоре разлика вече наистина е много.А и не виждам нищо унизително в това момиче на 21 да ходи с 19 годишен.Точно в този период всичко си е нормално и може да се каже че те тъкмо навлизат в живота.Ако той беше на 17 тогава разликата в годините пак не е голяма но в мисленето да.Така че спри да ръсиш простотийки защото още по унизително е за един примерно 25 годишен мъж да ходи с 15 годишна но това никой не го намира за ненормално.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    един примерно 25 годишен мъж да ходи с 15 годишна но това никой не го намира за ненормално.

Луд ли си

Точно това е една съвсем нормална разлика и хубава връзка. А не по-голямо момче от момче. Едно момче на 25 с по-малко момиче е нормално. Ама момиче на 25 с по малко момче е смешно. Все пак е далеч по нормално мъжа да е по големия във връзката.

Ти си някъв голям перко бе приятелче

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от artilerista_vlad
    е кво като сме млади, дай да се ебеме с всеки срешнат. за мен лично това е тъпо! не мисля, че смисъла на живота се корени в това да се наебеме с колкото се може повече хора! а когато обичаш някого просто никой друг за теб няма значение!
    Точно! Едва ли не става така, че да живееш значи да се ебеш с всеки срещнат. Хубаво, малки сме, нямаме опит. Може и това, което 15-годишните наричат "любов", да не е любов. Може 15-годишните да са дезориентирани тъпанари, които не знаят как да мислят. Но аз не съм съгласна. Дори и да е вярно това, че на 15 момче и момиче не могат да се обичат, важното е, че са щастливи и се чувстват добре заедно. Дори и това да не е любов. Не е нужно всички да са под общ знаменател. Майка ми и баща ми са заедно от 16-годишни, женени са от 20 години и сега още са си щастливи заедно.

един примерно 25 годишен мъж да ходи с 15 годишна но това никой не го намира за ненормално.

Луд ли си

Точно това е една съвсем нормална разлика и хубава връзка. А не по-голямо момче от момче. Едно момче на 25 с по-малко момиче е нормално. Ама момиче на 25 с по малко момче е смешно. Все пак е далеч по нормално мъжа да е по големия във връзката.

Значи на теб ще ти е мн приятно ако си на 25 да ходиш с 15 годишна ... Те нямат нищо общо .. единият е обвзет от работата си и вечер иска да разпусне било то с човека който обича или с приятели .. а пък за момичето да не говорим - вечерен час в повечето случаи мама и тате не понасят 10 годишната разлика следват едни забрани едно чудо .. а най-големия й проблем ще е че има 2 по химия или че Драганка има по яки ботуши ... И можеш да наречеш това съвсем нормална връзка така ли? .. Не казвам че винаги е така .. ама в повечето случаи ..

Супер фен

Луд ли си

САмо венъж през живота си си фанах гадже с две години по голяма от мене и предпочитам педераси да ме ебат отколкото да повторя тази грешка втори път!
    2т. системно

Unknown-18
    Guest

Луд ли си

Не ти си голям перко.Това си е абсолютната простотия а ако ти смяташ че ако си на 25 ще ти подобава 15 годишно момиче и ще си подхождате и ще имате еднакви интереси значи пич ти си един недораслек.10 години разлика не прави проблем при съотношение на годинитe 21-31 22-32 и т.н. в повечето други случай къто момичето е под 19-20 си е обречена връзка.Или просто са заедно заради взаимна изгода.

lirooos
    Guest

Re: Не е ли тъпо на млади години да си губим времето само с

Кога се живее ако не сега?
    Тъпо е на 15 да си хванеш едно гадже и да си се с него,когато има толкова много и много и можеш да гребеш с шепи от живота.
    Много са ми смешни хора като кажат "аз си имам приятел, правя го само с него" А кога ще живееш? На 50 ли?
    Нека обсъдим този въпрос веднъж за винаги и да стане ясно кое е по правилното.
    Да си живееш живота или да се заробваш във вярност на един човек?

Еби са ве грозен гей!!! Ако поне малко беше се хванал да прочетеш щеше да видиш пост-а на момичето(Геричка) в който тя написа че не става дума за секс.Пък и си е много права бахти ако е на 15-16 години кво искаш ти ве.Всяка вечер да гледа една и съща мутра и то в продължение на година примерно.Ти си пълен неудачник ве ограничено копеле малоумно.Чети малко кво ти пишат хората.

Геричка ако не слушай идиотските изказвания важното е на тебе кво ти харесва.Особено пък ако си на 15-16 години ся ти са е паднало да живееш!

Мога да дам много примери в които едно момиче тръгва с "голямата си любов" ходят 1-2 години и на края опява как си е загубила детството колко много съжалява че не си е поживяла.

А тез дето те определиха като курва могат само да са депресират и да а самоубият.

Аве ей! Мърла ли си мърльо ли си - не знам и не ме интересува! Виж к'во си е написала точно и ясно в първия пост!

------------"Много са ми смешни хора като кажат "аз си имам приятел, правя го само с него" А кога ще живееш? На 50 ли?"-------------------

Не чета всичките постове нататък, щото ми е втръснало да чета постове от полу-идиоти/ки като тебе. Т'ва е моя коментар! Щом си "За!" идеята, успех до 50тата ти година и да попадаш само жени/мъже (или и двете) с този тип поглед над живота. Да те сменят или да сменяш на десетина дни - максимум месец.
    Мене ми харесва връзката, която оставя красиви спомени, а не изречения "Ааааааа... дае... ходихме месец-два, ама се оказа бахти гъза!" Курвенско е(не само жените могат да са курви, а и мъжете - познавам и такива майстори на простотията).... За една седмица се влюбват, после две-три се чукат(ама си е точно чукане) и следва омразата.
    Т'ва са толкова детски и смешни схващания... Т'ва не е опит, не е и "живот"! Това се нарича вятър според моите разбирания.

Тъй, че.... шматко, не ми се натягай, щото си много схванат в акъла и очевидно не си ми на опита.

Мноооо си културен/a между другото! Ти прочете ли някъде в моя пост да използвам думи, като "гей","курва","грозен"...!? Как разбра, че съм гей? Извинявай, ако съм те опънал отзад и съм ти пропуснал устата, ама сигурно е щото не съм имал желание да ти гледам мутрата! Айде ходи да пасеш покрай фермата и като се научиш да говориш цивилизовано - наспи се, пусни си нет-а и тогаз пиши! Млък до второ нареждане!

Научете се да се изказвате, а не във не-знам-си-кой пост да се дообяснявате, че не сте имали точно това в предвид. Ай

Град
    София
    Геричка е права! Край на спора

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Guest
    istinski jivee6 kogato si vluben,a togava nqma6 nujda ot drug osven ot 4oveka kogoto obi4a6!moje da prozvu4i tupo na nqkoi,no v takuv slu4ai edva li sa go izpitvali!pojelavam vi da namerite 4oveka za koito buhte napravili vsi4ko i toi da otvurne na 4uvstvata vi-togava nqma i da se zapitate"za6to sum samo s nego?ne mu li e sega vremeto da jiveq?"

Гостенин
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    А ти си тъпа к*рва, край и на този спор, понеже существуваше 2 страница-две по-назад

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Гостенин
    А ти си тъпа к*рва, край и на този спор, понеже существуваше 2 страница-две по-назад
    Не миличък, ти си едно тъпо комплексарче, което никога няма да се уреди с готина мацка и беснее след поредната си доза чикии. Такива като теб неудачници не ме впечатляват, каквото и да кажат, защото мнението им, просто е маловажно в обществото и нямат право на глас. Прибери се от дупката от която си излязъл и забрави въобще за моето съществуване.

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Цитирай Първоначално написано от Гостенин
    Не миличък, ти си едно тъпо комплексарче, което никога няма да се уреди с готина мацка и беснее след поредната си доза чикии. Такива като теб неудачници не ме впечатляват, каквото и да кажат, защото мнението им, просто е маловажно в обществото и нямат право на глас. Прибери се от дупката от която си излязъл и забрави въобще за моето съществуване.
    съвършената се появи!отново!той може да е комплексарче , но тии... нямам думи!ОСЪЗНАЙ СЕ!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Unknown-18
    Guest

Re: Не е ли тъпо на млади години да си губим времето само с

Цитирай Първоначално написано от lirooos
    Кога се живее ако не сега?
    Тъпо е на 15 да си хванеш едно гадже и да си се с него,когато има толкова много и много и можеш да гребеш с шепи от живота.
    Много са ми смешни хора като кажат "аз си имам приятел, правя го само с него" А кога ще живееш? На 50 ли?
    Нека обсъдим този въпрос веднъж за винаги и да стане ясно кое е по правилното.
    Да си живееш живота или да се заробваш във вярност на един човек?

Еби са ве грозен гей!!! Ако поне малко беше се хванал да прочетеш щеше да видиш пост-а на момичето(Геричка) в който тя написа че не става дума за секс.Пък и си е много права бахти ако е на 15-16 години кво искаш ти ве.Всяка вечер да гледа една и съща мутра и то в продължение на година примерно.Ти си пълен неудачник ве ограничено копеле малоумно.Чети малко кво ти пишат хората.

Геричка ако не слушай идиотските изказвания важното е на тебе кво ти харесва.Особено пък ако си на 15-16 години ся ти са е паднало да живееш!

Мога да дам много примери в които едно момиче тръгва с "голямата си любов" ходят 1-2 години и на края опява как си е загубила детството колко много съжалява че не си е поживяла.

А тез дето те определиха като курва могат само да са депресират и да а самоубият.

Аве ей! Мърла ли си мърльо ли си - не знам и не ме интересува! Виж к'во си е написала точно и ясно в първия пост!

------------"Много са ми смешни хора като кажат "аз си имам приятел, правя го само с него" А кога ще живееш? На 50 ли?"-------------------

Не чета всичките постове нататък, щото ми е втръснало да чета постове от полу-идиоти/ки като тебе. Т'ва е моя коментар! Щом си "За!" идеята, успех до 50тата ти година и да попадаш само жени/мъже (или и двете) с този тип поглед над живота. Да те сменят или да сменяш на десетина дни - максимум месец.
    Мене ми харесва връзката, която оставя красиви спомени, а не изречения "Ааааааа... дае... ходихме месец-два, ама се оказа бахти гъза!" Курвенско е(не само жените могат да са курви, а и мъжете - познавам и такива майстори на простотията).... За една седмица се влюбват, после две-три се чукат(ама си е точно чукане) и следва омразата.
    Т'ва са толкова детски и смешни схващания... Т'ва не е опит, не е и "живот"! Това се нарича вятър според моите разбирания.

Тъй, че.... шматко, не ми се натягай, щото си много схванат в акъла и очевидно не си ми на опита.

Мноооо си културен/a между другото! Ти прочете ли някъде в моя пост да използвам думи, като "гей","курва","грозен"...!? Как разбра, че съм гей? Извинявай, ако съм те опънал отзад и съм ти пропуснал устата, ама сигурно е щото не съм имал желание да ти гледам мутрата! Айде ходи да пасеш покрай фермата и като се научиш да говориш цивилизовано - наспи се, пусни си нет-а и тогаз пиши! Млък до второ нареждане!

Научете се да се изказвате, а не във не-знам-си-кой пост да се дообяснявате, че не сте имали точно това в предвид. Ай

Не използва думи като к*рва и тем подобни но това гласеше поста ти.Точно за тебе няма да казвам че не съм имал напредвид това по простата причина че както си го пише това съм искал да кажа.И явно добре си го схванал(Да се учуди човек)."Млък до второ нареждане" още не се е родил човека който да ми нарежда!!! Така че вземи са скрий някъде пий една студена вода набий си една здрава тъпанарка(чекия) и се успокой.Щом не четеш постовете по нататък те съветвам да го направиш преди да се проявяваш като поредния гений.Твоя работа си е дали ще четеш всичко ама мене като ме домързи да чета не си правя труда и да пиша."Очевидно не си ми и на опита" охоо опитния знаеш ли нещо за мене че си написал това.На 18 съм не претендирам че съм много зрял защото понякога(признавам си) правя идиотските работи подхождащи на 18 годишен тийн ама кой да еба си ти че да съдиш за опита ми в каквото и да било.Гаранция ти давам че съм видял и преживял много повече неща от тебе(независимо гадни или хубави).Така че мисли малко и ще стигнеш до извода че не можеш просто така да влезеш в някой си форум и да почнеш да го раздаваш тешкар.Поне се опитай да вникнеш в това което ти пишат хората.И на въпроса който явно ти изниква в съзнанието аз момче ли съм или момиче...е МОМЧЕ съм.Това е от мене.

И следващият път когато имаш намерението да ме наречеш "мърльо" или "шматка" нека да е в очите ми.Много ще ми е интересно как ми го казваш.

lirooos
    Guest
    Хаххаха с думите си просто висиш... на оправдания и сръдня го удари! За опита ти съдя по начина ти на говорене и по въздухарския начин по който нападаш! Абсолютна липса на аргументи, абсолютна дезориентация за начин на поведение, а и искам да знам - кой си ти, че да се намесваш в личното ми обръщение към авторката?! Замисли се, когато двама на улицата говорят и ти отидеш и изкрещиш нещо на другия, дали няма да отнесеш псувня или бой?

Млък до второ нареждане... ахахахаах наистина ли мислиш, че се опитвам да ти заповядвам?! Само като се замислиш е супер смешно! Не... просто те дразня и съответно отговора беше точно такъв, какъвто го очаквах - "Няма човек, който може да ми нарежда!" Браво! Все така я карай!
    И на скоро като си станал пълнолетен сигурно си мнооо страшен, нали? И аз бях така, спокойно - минава. Като започнеш да се грижиш абсолютно сам за себе си и за още някой - тогава ми говори за опит.
    Квартира в чужд град и колети с компоти и манджа от мама - не се броят за самостоятелност!

ТеШкар? Аз?! Нито теШкар, нито тежкар съм! Мерси!

Просто се опасявам, че след време децата ми зяпайки в някой форум в който пише:

"Много са ми смешни хора като кажат "аз си имам приятел, правя го само с него" А кога ще живееш? На 50 ли?"

може да се замислят сериозно над това и да вземат решението, да не го правят само с приятеля/ката си. И това не е правилно. Като порастнеш още малко и като започне да те вълнува само една жена(защото това неминуемо ще се случи), няма да се сетиш, какво си писал в тая тема, ами ще я караш така както и аз в момента. И не говори много, много защото не знаеш дори, дали утре като отидеш на училище няма да има някоя нова ученичка и да направиш една 3-4 годишна връзка.

Между другото, имам една позната, която все се оплаква на мене и на приятелката ми, че се чувства самотна. В интерес на истината тя е доста привлекателна и мисля, че не съм я виждал без мъж.
    И сега, като се замисля - точно това и е проблема. От лутане наляво - надясно тя абсолютно е загубила чувството за топлота и обич. Просто сменя поредния и се гледат влюбено с блеснали очи, докато не преспят. И на мен ми се е случвало да залитам в определени периоди от развитието си, но винаги съм се оправял на време.

Определено признавам, че реагирах остро заради темата, но както казах - има какво да ме афектира, дори останах в тъч от въпроса!

За последните няколко години възрастовата граница за сексуални контакти падна супер рязко и драстично! Това ме плаши определено. Дечица, които не знаят пишка ли им се или нещо друго - се заварват насам-натам, докато родителите им са на работа, а "невинните" деца правят неща за които си нямат понятие. Щях да съм малко по-спокоен, ако поне имаше някакво сексуално образование, но това липсва. Плашат ме темите "Правих му свирка, може ли да съм бременна", "Правихме го без презерватив, на 14 съм и съм много уплашена" и т.н.

Цялата работа ми изглежда, като да ковеш пирони в тъмна стая. Или нищо няма да свършиш, или ще си изпотрошиш пръстите.

lirooos
    Guest
    ААаааа! И между другото - не съм гений, нито претендирам, да съм! Ако бях гений - нямаше да се занимавам с теб и с тия форуми.

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lirooos
    Хаххаха с думите си просто висиш... на оправдания и сръдня го удари! За опита ти съдя по начина ти на говорене и по въздухарския начин по който нападаш! Абсолютна липса на аргументи, абсолютна дезориентация за начин на поведение, а и искам да знам - кой си ти, че да се намесваш в личното ми обръщение към авторката?! Замисли се, когато двама на улицата говорят и ти отидеш и изкрещиш нещо на другия, дали няма да отнесеш псувня или бой?

Млък до второ нареждане... ахахахаах наистина ли мислиш, че се опитвам да ти заповядвам?! Само като се замислиш е супер смешно! Не... просто те дразня и съответно отговора беше точно такъв, какъвто го очаквах - "Няма човек, който може да ми нарежда!" Браво! Все така я карай!
    И на скоро като си станал пълнолетен сигурно си мнооо страшен, нали? И аз бях така, спокойно - минава. Като започнеш да се грижиш абсолютно сам за себе си и за още някой - тогава ми говори за опит.
    Квартира в чужд град и колети с компоти и манджа от мама - не се броят за самостоятелност!

ТеШкар? Аз?! Нито теШкар, нито тежкар съм! Мерси!

Просто се опасявам, че след време децата ми зяпайки в някой форум в който пише:

"Много са ми смешни хора като кажат "аз си имам приятел, правя го само с него" А кога ще живееш? На 50 ли?"

може да се замислят сериозно над това и да вземат решението, да не го правят само с приятеля/ката си. И това не е правилно. Като порастнеш още малко и като започне да те вълнува само една жена(защото това неминуемо ще се случи), няма да се сетиш, какво си писал в тая тема, ами ще я караш така както и аз в момента. И не говори много, много защото не знаеш дори, дали утре като отидеш на училище няма да има някоя нова ученичка и да направиш една 3-4 годишна връзка.

Между другото, имам една позната, която все се оплаква на мене и на приятелката ми, че се чувства самотна. В интерес на истината тя е доста привлекателна и мисля, че не съм я виждал без мъж.
    И сега, като се замисля - точно това и е проблема. От лутане наляво - надясно тя абсолютно е загубила чувството за топлота и обич. Просто сменя поредния и се гледат влюбено с блеснали очи, докато не преспят. И на мен ми се е случвало да залитам в определени периоди от развитието си, но винаги съм се оправял на време.

Определено признавам, че реагирах остро заради темата, но както казах - има какво да ме афектира, дори останах в тъч от въпроса!

За последните няколко години възрастовата граница за сексуални контакти падна супер рязко и драстично! Това ме плаши определено. Дечица, които не знаят пишка ли им се или нещо друго - се заварват насам-натам, докато родителите им са на работа, а "невинните" деца правят неща за които си нямат понятие. Щях да съм малко по-спокоен, ако поне имаше някакво сексуално образование, но това липсва. Плашат ме темите "Правих му свирка, може ли да съм бременна", "Правихме го без презерватив, на 14 съм и съм много уплашена" и т.н.

Цялата работа ми изглежда, като да ковеш пирони в тъмна стая. Или нищо няма да свършиш, или ще си изпотрошиш пръстите.

И аз не отричам че реагирах остро но по думите ти съдя че вече си на години и си сериозен човек а не мислиш ли че поведението ти от първият пост не отговаря малко на опита ти(както и да е).Написах го но заради тебе пак ще го напиша за да го прочетеш.

--->Значи така на годините на които е авторката тоест 15 е нормално да се зачудиш кое е по добре да се задълбочиш в една дълга и сериозна връзка и да си верен само на един човек или просто да не задълбаваш нещата(вярно е че то като дойде не пита) а и две кафета с 2 различни момчета не я правят курва.Моето мнение е че на 15 е доста раничко за такива сериозни отношения защото повечето момичета на тези години започват връзка с 24-25 годишни и в стремежа си да се правят на зрели жени губят детството си(а както ти каза те са още момиченца дет не знаят пишка ли им се или им се е*е) В крайна сметка всеки сам избира а и авторката нямаше на предвид да ходиш с един и да спиш с още 2-3-ма през това време.Не знам защо повечето така сте го разбрали.Тези теми за които спомена и мене ме плашата а още повече ме плаши факта че момичетата почнаха да се прое*ават още от 11.Не знам дали е правилно да го кажа но това си отвратително.

ТеШкар<--->ТеЖкар ---> Моя грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си