.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Оф аз съм говорила глупости.ЗНам много добре за какво става въпрос и момчето може да го потвърди.Може да се изменят чувствата и ама кво си мислиш, че е толкоз лесно да зарежеш някого с когото си била 4 години.Бтв казах, че НЕ мога да гарантирам нищо, чети преди да пишеш.А ако става за въпрос ти кога си имала за последно4-годишна връзка, че се обаждаш?
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Град
    In Your Mind
    Не съм прочела правилно, моя грешка.
    Ами да, не съм имала толкова дълга връзка, даже едногодишна връзка не съм имала. Но не твърдя, че още го обича.
    И ок, със сигурност не е трудно толкова лесно да се сложи край на всичко, ама нали знаеш, че всички неща си имат край?
    I love you...

Ми да затова ти говоря, нямала си дори едногодишна връзка и незнаеш какво е чувството, когато свикнеш да си постоянно с един човек,да го обикнеш.Но както казваш всяко хубаво нещо си има край.Но не е лесно да сложиш края в подобни ситуации...

Град
    In Your Mind
    Значи е нужна една година за да свикнеш с някой, така ли?
    И не миличка, знам много добре какво е чувството да свикна постоянно да съм с един човек...
    Знам и много добре какво е да обичаш и да ти е гадно за това, че вече го няма. Любовта и времето не е задължително да вървят ръка за ръка (;
    И да, не е лесно... Но не е и невъзможно...
    I love you...

Времето е от голямо значение за една връзка.Не можеш да сравняваш това, което е изпитал някой при 3-4 месечна връзка, и това, при поне 1-2 годишна връзка.Разликата е огромна!

Град
    In Your Mind
    Ох, добре бе момиче и кво, когато си обичал някой и късате след 4 месеца кво, няма да те боли ли?
    Еми ебаси ок представи си, че си 3 години с човека, който обичаш... Или който си обичала. Ама от няколко месеца всичко е един навик. И кво, ще останеш с него щото така си свикнала ли?
    I love you...

Абе кой е казал, че не изпитваш болка.Казах, че има огромна разлика между по-краткотрайна и по-дълготрайна връзка.Да ще остана с него щото съм свикнала.

Град
    In Your Mind
    Еми тва е тъпо, вместо да продължиш напред и да срещнеш човек, в който можеш да се влюбиш ти си циклиш на едно място...
    Тва като една позната, 1 година беше с нейния, влюби се в някъв друг, той също в нея ама тя 'Не не, не искам да късам с моя защото със този може да не продължи толкова дълго'
    И само според мен ли когато всичко опре до навика, а не до чувства просто нещата се обезсмислят?
    I love you...

Guest
    Dobre akto go sa se i celunali i se gu6nala v nego ne mislite li 4e momi4eto si ima 4ustva kum nego.Ili puk iska da si po4ine malko ama ot kuv puk zor 6te izlisa s nego.Mai ne gi razbiram tiq jenskite raboti.Neka nqkoq devoika ot foruma da kaje kakvo misli ....

Guest
    A i mom4eto pita6e da li da se vijdat ili ne

Guest
    Когато има чувства всичко се подрежда рано или късно, а вече когато ги няма каквото и да прави човек... края си настъпва. В този случай поне според мен си ги има чувствата. Струва ми се че момичето просто иска време да преосмисли всичко до тук, при такава дълга връзка е нормално да има и такива моменти. Пък и точно когато човек губи нещо, тогава разбира колко всъщност означава то за него. Затова и една такава кратка раздяла може да се отрази много добре на връзката ви. Дръж си се с нея както и до сега, нека знае че я обичаш че я подкрепяш, само не я притискай...Остави я да си се изясни със себе си и после мисля че сама ще се върне. Успех и дано се оправят нещата

Супер фен

Re: Раздяла след 4 години

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хора преди няколко дена скъсах ме с гаджето бяхме буквално заедно през цялото това време.Сигурен съм че ме обича още.Попитах я какво има защо така е решила и ми казва че не съм и обръщал достатачно внимание, което според мен не е така.Късали сме преди пак за глупости и до един месец се оправяха нещата, но този път ми изглежда по-различно.Незнам какво да правя да се обаждам да я търса или не, толко ми тежко в момента и няма към кой да се обърна.Днес реших да отида да пия кафе при едни познати и като я видях че е там с една приятелка направо ми се поткосиха краката.Една обща приятелка я е попитала защо сме се разделили и тя и казала че АЗ весе съм си търсил повод да се караме и искала да си помисли малко.Най гадното от всичко е че аз неосъзнавам да съм сгрешил някаде.Питах я дали иска да излезем тази вечер само двамата някаде и тя казаче ще доиде.А ако дойде направо незнам какво да говоря с нея.Как мислите дали ще мога да си я върнна.извинявайте ако има правописни грешки едвам съм го написал
    Трябва да се разберете не оставяй така нещата!!!Явно нещо не и е харесало ,че не и обръщаш внимание...за тези 4 години подарил ли си и нещо замисли се може да е нещо такова!!!Може да и купиш нещо и да и кажеш ,че не можеш без нея!!!
    ХАЙДЕ УСПЕХ!

Хора, бъдете поне малко по-тактични.
    Осъзнайте се, едно, че спорите за общи неща, второ, че надали на човекът ще му е приятно да ви чете личните нападки на негов гръб.
    И естествено, че има разлика между дългогодишна и връзка и такава за няколко месеца. Най-малкото, защото в първия случай сте преживели много повече заедно и по този начин любовта става по-силна, нещо повече - започвате да изпитвате И обич. И разбира се, че когато си отделил и посветил 4 години от живота си на някой, ще те заболи повече, отколкото ако си му дал 4 месеца. Както и да е, смятам, че в такива спорове човек трябва да говори и от личен опит, иначе да си развива теории всеки може. Мир да има.

Към автора.
    Не мисля, че за такива неща някой от форум (или поне не и от този форум) би могъл да ти даде стойностен съвет, най-малкото защото човек няма как да бъде запознат на 100% с историята ви. Тя може да е спряла да те обича, може да си й омръзнал, може да иска разнообразие, може да иска по-голяма свобода, може да иска да провери колко силни са твоите чувства, може да има друг, може да си мисли, че при теб има друга, какво ли не. Склонна съм да вярвам, че след като излиза с теб и се съгласява да си говорите "както преди", да я изпращаш, да излизате заедно, значи има голям шанс да си я върнеш. Ти най-добре можеш да прецениш нещата за себе си, ти я обичаш. На мен лично ми се е случвало да казвам на моя човек, че трябва да си починем и искам време, а всъщност (дори без да го осъзнавам по този начин) да съм искала просто да видя как той не би се спрял от това, защото знае, че трябва да сме заедно. Не знам, понякога е хубаво да се доказват тези неща. От една страна, 4 години са много време и би трябвало да сте си доказали любовта си, от друга страна 4 години са прекалено много време и могат да накарат човек да подлага под съмнение чувствата на другия, ако връзката не се разнообразява. Просто бъди с нея, дръж се на дистанция, не я насилвай, но бъди мил, нежен. Познавате се от толкова време, знаеш как да я спечелиш. В един момент, когато видиш, че започва да се поддава, действаш. Или нещо такова, от къде да знам, на 16 съм. (:
    Успех и да пишеш какво става. :Р

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Infatuated Inside

Нищо не става на тоя етап.Като се прибрах от работа отидох да я питам за телефона на един наш приятел,и я питах дали иска да излезем и каза че не иска.Тогава аз сам си отидох в едно кафенце кадето преди ходихме,собствениците са ни приятели и след малко ето тия идва.Не искаше да седне до мене.И после като реших да си тръгвам я питах дали да я закарам и си тръгнахме заедно.Оставих колата в паркинга и нали вали на вън а тя имаше чадър си я гушнах лекичко и нищо не каза за това.И като я изпратих до тях ми каза че ако е знаела че съм там нямало да дойде.Питах я дали утре ще излизаме заедно сутринта и каза че не иска.Преди това се бяхме разбрали да не се виждаме известно време и казва нали се бяхме разбрали нещо.И после лека нощ приятна работа и така.....
    И сега незнам дали наистина да не и се обаждам няколко дена, притеснявам се малко че в кафето нещо много се заиграваше с един познат.Немога да издържам така вече направо се побърквам.Неможе така след 4 години и да се прави на дете бати.Ако не иска да е с мене изобщо по добре да каже край о това е не че и трябвало време и тн.Откъв зор тогава ще реве и се цлуна няколко пъти по онази вечер.Полудявам.

Това бях аз одгоре.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Еми тва е тъпо, вместо да продължиш напред и да срещнеш човек, в който можеш да се влюбиш ти си циклиш на едно място...
    Тва като една позната, 1 година беше с нейния, влюби се в някъв друг, той също в нея ама тя 'Не не, не искам да късам с моя защото със този може да не продължи толкова дълго'
    И само според мен ли когато всичко опре до навика, а не до чувства просто нещата се обезсмислят?
    Ne, ne, samo spored teb!
    No ti si edna ot malkoto, koqto go e osuznala! Mnogo vruzki se krepqt na navika i dori produljavat 5--7-10 godini! NAvika e adski opasno ne6to, no mnogo hora ne go osuznavat ili ne si go priznavat, za6toto e adski trudno da se prebori6 s navika! Kogato ste prekarvali adski mn vreme zaedno i izvednuj nego-neq q nqma, si suglasen pak da ste zaedno, makar i ne ot lubov, a ot navik...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Infatuated Inside

Нищо не става на тоя етап.Като се прибрах от работа отидох да я питам за телефона на един наш приятел,и я питах дали иска да излезем и каза че не иска.Тогава аз сам си отидох в едно кафенце кадето преди ходихме,собствениците са ни приятели и след малко ето тия идва.Не искаше да седне до мене.И после като реших да си тръгвам я питах дали да я закарам и си тръгнахме заедно.Оставих колата в паркинга и нали вали на вън а тя имаше чадър си я гушнах лекичко и нищо не каза за това.И като я изпратих до тях ми каза че ако е знаела че съм там нямало да дойде.Питах я дали утре ще излизаме заедно сутринта и каза че не иска.Преди това се бяхме разбрали да не се виждаме известно време и казва нали се бяхме разбрали нещо.И после лека нощ приятна работа и така.....
    И сега незнам дали наистина да не и се обаждам няколко дена, притеснявам се малко че в кафето нещо много се заиграваше с един познат.Немога да издържам така вече направо се побърквам.Неможе така след 4 години и да се прави на дете бати.Ако не иска да е с мене изобщо по добре да каже край о това е не че и трябвало време и тн.Откъв зор тогава ще реве и се цлуна няколко пъти по онази вечер.Полудявам.
    Ami popitai q vednuj za vinagi kakvo stava s vas, kakva e tazi promqna v neq! Samo tq znae kakvo stava s vas...Govori s neq, izqsnete se, bez nedomluvki! pone tova zaslujava6 ot neina strana sled 4 godi6na vruzka!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Времето ще покаже колкото и да ти е трудно остави я малко сама да види какво е да те няма до себе си... и тогава може би ще се върне при теб
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Guest
    Какво имате предвит като малко да я остави сама? ден,седмица,месец.....Незнам ако пък и охладнят чуствата повече като не са заедно.

Не издържам хора сега току що я видях да излиза някаде с едно момиче и още двама.Нито знам каде ще ходат и какво ще прават напрово ми е толко тежко в момента че немога да ви го обясня.Искам да се поуспокоя малко ама не става.На антибиотик съм иначе щях да одавя мъката.Побърквам се.

Guest
    Мом4е знам 4е ти е трудно но ако можеш просто я забрави.Прекарали сте толко много време заедно ако те оби4а ще се върне,но след като излиза с други може да си е харесала някои, и после ще съжелява.Какви са ви били отношенията последните дни обръщала ли ти е внимани и ти на нея...

batis
    Guest
    Tova deto si go napisal e super kofti bratle!!!I az sam go prejivql,no pri mene godinite bqha po4ti 6.Razdelihme se,vapreki 4e me uve6tava6e 4e me obi4ala vse o6te,no iskala vreme za razmisal i t.n.Obi4ah q pove4e ot jivota si-napravo otka4ih.Izminaha okolo dva meseca,prez koito se vijdahme otvreme navreme-to4no togava osaznah studeninata,koqto be prevzela otno6enieto i kam men.Pove4e ne mi i trqbva6e-zaqvih i 4e vsi4ko 6te stane kakto tq iska i i zaqvih 4e ot tozi den natatak tq 6te e nikoq za men!Be6e mi trudno,no taka i stana-smenih si nomera na GSM,sa6to taka i na dom.telefon,izbqgvah vsqkakvi kontakti s neq i taka minaha ve4e pove4e ot dve godini-neznam ni6to za neq,a i ne mislq 4e bih reagiral dobre ako q vidq-LUBOVTA BE6E IZMESTENA OT OMRAZA Nadqvam se ti pone da ne stiga6 do takiva krainosti,no ako se naloji da q zabravi6-izbqgvai vsqkakvi prednamereni sre6ti s neq-povqrvai mi 6te ti pomogne.

Повече от фен
    Това е ужасна ситуация, била съм в подобна но с много по-малка трайност.Виж...най-добре я остави, не я търси 1-2 дена, после пак я потърси.Ако си и липсвал ще се съгласи да се видите, ако ти откаже...не искам да кажа да се откажеш...по-скоро изчакай тя да те потърси.Според мен накрая ще те потърси със сигурност, защото 4 години не могат да изчезнат току така за 2-3 дена.Това е все едно да изтриеш 4 години от живота си, а то е невъзможно.Един съвет, не пий, не пуши повече (ако пушеш), не си мисли да правиш каквото и да е било да забравиш за мъката си...от опит казжам , че НЯМА смисъл.
    И понеже мога да си представя какво ти е ти желая най-искрено много късмет, защото знам какво е да изгубиш човекът, който обичаш.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest
    За пиене не пия и несмятам за цигарите за съжеление 2 кутии не стигат а преди беше една за два дена .Снощи много се нервирах като се прибра я изпратиха 2-МА до входа.Като ги чух направо лошо ми стана.За единия бах писал по нагоре че се заигравала с него.Не издържах и се качих до тях.Казах и ако тръгне да излиза с някой да ми каже и да не ме прави на луд.И ми каза че не иска и няма намерения да тругва с който и да е.Питах я дали има някакви чуства към мен и каза че небило моя работа или нещо от сорта.Днес ще ходат някаде на диско. ама нито знам каде само знам че ония двамата ще ходат.Разбрахме се уж да излезем утре заедно ама вече незнам дали и аз искам.Че я обичам обичам я ама не заслужавам това, и се чуда дали има изобщо смисал.Вярно е че ми е кофто и то много в момента ама живота продължава.Ако има някакво развитие ще споделя.

Пак съм забравил да се логна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си